تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 231 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر
    با اینکه شک دارم دروغ نگفته باشی و شک دارم منظورت خود سوزن نبوده !اما خواسم مثه خودت ج بدم.
    عجب من نمیدونم.یعنی به غیر صفحه خازنی مقاومتی ام قابلیت مولتی تاچ داره؟.فرق صفحه خازنی با تاچ خازنی چیه؟من نمی دونم شما بگو.
    ایا صفحه ای نیست که قابلیت تاچ خازنی داره؟!
    تاچ خازنی حرارتی نیست و با اختلاف بار الکتریکی کار میکنه.برو هر چیز گرمی رو که دوست داری روش امتحان کن.
    این فارسی اینم انگلیسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    منظورتون رو از اون قسمت نفهمیدم اگه منظور تلفظ هست دیکشنری تون رو چک کنین.
    کد:
    و در انتها حرف های اخرتون بی ربط هست کلا پراکنده حرف می زنین چون تی اف تی بودن هم ربطی به نوع تاچ صفحه نخواهد داشت.مگر اینکه منظورتون باز چیزه دیگه بود.!! معلومه نمی رسه.
    ولی گویا می خوان ایکس 10 رو بگین بهترین گوشی دنیا ست
    در اخر باشه حتما اینکارو میکنم . چون از نظر اطلاعاتی دگر گون شدم

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

آقا بایکتش کنین!جوابشو ندین!خودش دمشو میزاره رو کولش میره!نه سواد داره نه زیره بار میره!حرف حرف خودشه!مولا نصرالدین متولد شده دوباره!چند روزه گند کشیده اینجارو این مهندسه اخراجی!جوابه بیچاره هایی رو بدین که مشکل دارن و میخان حل کنن نه اینکه کلا مشکل با همه داشته باشن..
    حق با شماست.
    Last edited by chessmathter; 23-01-2011 at 22:27.

2. این کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببین بزرگوار چرا یک چیزی نمیدونی واسش سند علکی میاری؟این تست ماله زمانی که ایکس ۱۰ ۱.۶ نکسوس دزایر و گالاکسی ۲.۱ مشاهده میکنی که قدر سی پیو هاشون بهم نزدیکه!بله بعد اپدیت یک دفعه نکسوس پرید صدر!اینو مطمین باش ایکس ۱۰ که بعد اپدیت بیاد بین ۳تا اول تو جدول شما که تازه معلوم نیست منبعش کجاست!!!بعدشم ما خر نیستیم جدول دوم ماله لود گرافیکی اجرای بازی هاست!اخه لود گرافیکی میشه بگید تو قسمت پیام چه کاربردی داره یا تو قسمت دوربین تو پردازنده تو منو!!!!!
    بله درسته نکسوس وان بعد از آپدیت به اندروید 2.2 امتیازش بالا رفت ولی قبلش چند بود ؟ 2.1
    مثله دیزایر که میبینی هر دوتاشون از x10 بالاترن حالا بگو فوقش x10 بشه مثله دیزایر و هنوزم اختلافش با گلکسی چه قبل چه بعد از آپدیت خیلی زیاده پس دیگه بحثی نیست

تست گرافیکی هم به خاطر این گفتم که فک میکردی cpu گلکسی و x10 یکی هست و بهت ثابت شد اصلاً مثله هم نیستن و البته این تست اونطور ربطی به ورژن اندروید نداره و عملاً x10 نمیتونه بازیهای گرافیک بالا رو اجرا کنه ... حالا دیدی x10 کم اورده بحثو بردی رو مسیج ؟ اینکارا مال بچه هاست نه شما که 27 سالته

خلاصه اگه میخاستی بفهمی همون اولش فهمیده بودی و نیازی به این همه بحث نبود

نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر
    این پست نشون میده که شما هدفت سرگرمی و کل کله نه اینکه بخای به اطلاعات خودت اضافه کنی

یه چیزی میگم دیگه فقط بگو قبول :
    اندروید در کل سیستم عامل کاملتریه نسبت به سیمبین و از نظر بازی و برنامه هم جلوتره تا اینجاش درست ولی این موارد شامل x10 نمیشه چون ورژن اندرویدش قدیمیه و مولتی تاچ نداره یعنی اینکه بازیهای خوبش تعطیل افزایش سرعت تو 2.2 تعطیل خوب شما داری خودتو گول میزنی اینجوری رفتی مثلاً اندروید خریدی ولی اون کار اصلی اندروید رو برات انجام نمیده خوب میرفتی جاوا میخریدی بهتر بود ... ولی سیمبینی که رو ان8 هست حداقل همه کاری که سیمبین انجام میده رو ساپورت میکنه
    پس پسر گلم بهتره سریع تر x10 ت رو بفروشی و یه اندروید درست و حسابی بگیری

داره خودمونی میشه ERFANMAHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    whit my mobile & pc in my room

پيش فرض

ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب؟
    اينم از آندرويد (نمي خوام توهين كنم اما آندرويد بدجوري داره دونه دونه دستش رو ميشه)

رسوايي جديد گوگل:سرقت كدهاي جاوا و استفاده در آندروي
    کد:
    اندرويد آسيب‌پذيرتر از سيستم عامل آيفون
    کد:
    تلفن‌هاي اندرويدي پيامك اشتباهي ارسال مي‌كنند
    کد:
    فقط براي اطلاع
    محبوب ترين گوشي و نرم افزار نوكيا در سال 2010 مشخص شد

کد:
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه حرفها یخنده دارو دروغ شمارو بدم![COLOR="Black"][COLOR="DarkOrange"]اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بده
    شما كه گفتين gsm.ir معتبره؟

راجبع سيمبينم كه گفتم
    مگه اينجا تايپيك كنسول بازيه كه موبايلو كنسول بازي حساب كنيم
    خوب حالا هركي يه سليقه اي داره ولي حداقل به سليقه ي ديگران توهين نكنيد
    Last edited by ERFANMAHAN; 23-01-2011 at 23:21.

5. این کاربر از ERFANMAHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

با اینکه شک دارم دروغ نگفته باشی و شک دارم منظورت خود سوزن نبوده !اما خواسم مثه خودت ج بدم.
    عجب من نمیدونم.یعنی به غیر صفحه خازنی مقاومتی ام قابلیت مولتی تاچ داره؟.فرق صفحه خازنی با تاچ خازنی چیه؟من نمی دونم شما بگو.
    ایا صفحه ای نیست که قابلیت تاچ خازنی داره؟!
    تاچ خازنی حرارتی نیست و با اختلاف بار الکتریکی کار میکنه.برو هر چیز گرمی رو که دوست داری روش امتحان کن.
    این فارسی اینم انگلیسی
    کد:
    کد:
    منظورتون رو از اون قسمت نفهمیدم اگه منظور تلفظ هست دیکشنری تون رو چک کنین.

و در انتها حرف های اخرتون بی ربط هست کلا پراکنده حرف می زنین چون تی اف تی بودن هم ربطی به نوع تاچ صفحه نخواهد داشت.مگر اینکه منظورتون باز چیزه دیگه بود.!! معلومه نمی رسه.
    ولی گویا می خوان ایکس 10 رو بگین بهترین گوشی دنیا ست
    در اخر باشه حتما اینکارو میکنم . چون از نظر اطلاعاتی دگر گون شدم
    ---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

حق با شماست.
    بله درسته نکسوس وان بعد از آپدیت به اندروید 2.2 امتیازش بالا رفت ولی قبلش چند بود ؟ 2.1
    مثله دیزایر که میبینی هر دوتاشون از x10 بالاترن حالا بگو فوقش x10 بشه مثله دیزایر و هنوزم اختلافش با گلکسی چه قبل چه بعد از آپدیت خیلی زیاده پس دیگه بحثی نیست

تست گرافیکی هم به خاطر این گفتم که فک میکردی cpu گلکسی و x10 یکی هست و بهت ثابت شد اصلاً مثله هم نیستن و البته این تست اونطور ربطی به ورژن اندروید نداره و عملاً x10 نمیتونه بازیهای گرافیک بالا رو اجرا کنه ... حالا دیدی x10 کم اورده بحثو بردی رو مسیج ؟ اینکارا مال بچه هاست نه شما که 27 سالته

خلاصه اگه میخاستی بفهمی همون اولش فهمیده بودی و نیازی به این همه بحث نبود

این پست نشون میده که شما هدفت سرگرمی و کل کله نه اینکه بخای به اطلاعات خودت اضافه کنی

یه چیزی میگم دیگه فقط بگو قبول :
    اندروید در کل سیستم عامل کاملتریه نسبت به سیمبین و از نظر بازی و برنامه هم جلوتره تا اینجاش درست ولی این موارد شامل x10 نمیشه چون ورژن اندرویدش قدیمیه و مولتی تاچ نداره یعنی اینکه بازیهای خوبش تعطیل افزایش سرعت تو 2.2 تعطیل خوب شما داری خودتو گول میزنی اینجوری رفتی مثلاً اندروید خریدی ولی اون کار اصلی اندروید رو برات انجام نمیده خوب میرفتی جاوا میخریدی بهتر بود ... ولی سیمبینی که رو ان8 هست حداقل همه کاری که سیمبین انجام میده رو ساپورت میکنه
    پس پسر گلم بهتره سریع تر x10 ت رو بفروشی و یه اندروید درست و حسابی بگیری
    اقا گرفتی مارو تورو قران؟به خدا به کی قسم بدم بازم اشتباه فهمیدی؟شما خودت صفحه خازنیو به مولتی تاچ ربط دادی میگی خازنی تاچ!!!!!به کی قسمت بدم اقای زبل که تی اف تی حرارتیه؟یعنی اگه حرارت انگشت رو حس کنه کار میکنه!من کی گفتم نامسلمون خازنی حرارتیه!اصلان ببخشید!اخه من کی گفتم تی اف تی به تاچ ربط داره؟شما معلومه فقط میخوای ایکس ۱۰ رو بکوبی!ترم ول دانشگاهی!معلومه از حرفای جو گرفتت!hasanmotori محترم شما هم همی حرفات اشتباهه!یک سر بزن سایت موبایلستان ببینکه ایکس ۱۰ ۲.۳ از غیر رسمی م ساپورت کرده!غیر رسمی نه قاچاقی!یعنی شرکت سونی نزده شرکت یا کاربرای معروف زدن!گوشی که ۲.۳ رو ساپ کنه پس دارای پردازنده ای با لود گرافیکی هم سطح گوشیای شاخه!از هرکی میخوای بپرس

---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

شما كه گفتين gsm.ir معتبره؟

راجبع سيمبينم كه گفتم
    مگه اينجا تايپيك كنسول بازيه كه موبايلو كنسول بازي حساب كنيم
    خوب حالا هركي يه سليقه اي داره ولي حداقل به سليقه ي ديگران توهين نكنيد
    جی اس ام تمام مقالاتشو از جی اس ام ارنا ترجمه میکنه!بعید میدونم ارنارمبشناسی

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان بالاخره رفتم یه ان 8 فنلاند نقره ای خریدم به قیمت 650 تومن

8. 4 کاربر از fery joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

مبارک باشه ولی کمی گرون نگرفتی؟

10. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

[QUOTE=mohandes e ekhraji;5796160]اقا گرفتی مارو تورو قران؟به خدا به کی قسم بدم بازم اشتباه فهمیدی؟شما خودت صفحه خازنیو به مولتی تاچ ربط دادی میگی خازنی تاچ!!!!!به کی قسمت بدم اقای زبل که تی اف تی حرارتیه؟یعنی اگه حرارت انگشت رو حس کنه کار میکنه!من کی گفتم نامسلمون خازنی حرارتیه!اصلان ببخشید!اخه من کی گفتم تی اف تی به تاچ ربط داره؟شما معلومه فقط میخوای ایکس ۱۰ رو بکوبی!ترم ول دانشگاهی!معلومه از حرفای جو گرفتت!hasanmotori محترم شما هم همی حرفات اشتباهه!یک سر بزن سایت موبایلستان ببینکه ایکس ۱۰ ۲.۳ از غیر رسمی م ساپورت کرده!غیر رسمی نه قاچاقی!یعنی شرکت سونی نزده شرکت یا کاربرای معروف زدن!گوشی که ۲.۳ رو ساپ کنه پس دارای پردازنده ای با لود گرافیکی هم سطح گوشیای شاخه!از هرکی میخوای بپرس

---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

جی اس ام تمام مقالاتشو از جی اس ام ارنا ترجمه میکنه!بعید میدونم ارنارمبشناسی[/QUOTE]

من هر چی می خوام نگم نمیشه. بنده گفتم صفجه خازنی فقط قابلیت مولتی تاچ داره.
    تی اف تی ام حرارتی نیست برو هر چیز گرمی رو که دوست داشتی روش امتحان کن.
    عزیز برا اطلاع بهت میگم سه نوع تاچ داریم مقاومتی خازنی ماور بنفش
    حالا انواع مختلف صفحه داریم که شرکت ها با فناوری های بکار رفته روشون اسم می زارن
    تی اف تی امولد سوپر امولد ریتنا...
    این
    TFT capacitive touchscreen یک صفحه نمایش خازنیه و تی اف تی فقط نوع صفحه نمایششه .ماله ایکس 10
    TFT resistive touchscreen اینم یک صفحه نمایش مقاومتی و تی اف تی فقط نوع صفحه اش می باشد ماله تاچ 2
    بنابراین عملکرده اینا باز هم با اختلاف جریان الکتریسیته است
    و تی اف تی حرارتیه او غیره بی اساسه اصلا ربطی نداره.امیدوارم ایندفعه درست متوجه شده باشم
    من که حرفی در مورد ایکس 10 نزدم
    ..
    Last edited by chessmathter; 24-01-2011 at 01:21.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مبارک باشه ولی کمی گرون نگرفتی؟
    ممنون دوست عزیز

آره خودمم حس کردم باهام گرون حساب کرد ولی دیگه حال و حوصله چک و چونه زدن نداشتم و بیخیالی طی کردم

13. 2 کاربر از fery joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

مبارکت باشه،ارزششو داره
    راستی این تاپیک مدیر نداره؟؟؟

15. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

مبارکت باشه،ارزششو داره
    راستی این تاپیک مدیر نداره؟؟؟
    چرا داره.....ولی مجتبی جان مثل این که فعلا نمیتونه بیاد فروم...... از صفحه 99 تا آخر هم پاکسازی میشه! شما غصه نخور!

مبارک باشه! ایشالله یه عمری واست کار کنه! گارانتیش هم که اصلی دیگه؟

17. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •