جالبه ملت همه دارن در مورد هنگ کردن توی منیجر مود بعد از چند هفته بازی سوال میکنن
هیچکسم جواب نمیده
آقا خواهشا کسی که مشکلی در این زمینه نداره بیاد یه راهنمایی بکنه
جالبه ملت همه دارن در مورد هنگ کردن توی منیجر مود بعد از چند هفته بازی سوال میکنن
هیچکسم جواب نمیده
آقا خواهشا کسی که مشکلی در این زمینه نداره بیاد یه راهنمایی بکنه
واقعا بازی با این خوبی اما فیفا نمی دونم مریضه یا حالش بد بوده اون موقع این بازی نمیشه 4 نفره بازی کرد تو فروم های خارجی هم زده غیر ممکن فکر کنم با خودش فکر کرده همه انلاین می زنند دیگه نیازی نیست واقعا تو این قسمت حال ما رو گرفت واقعا این قسمتش چرته !
سلام
تعداد صفحات تاپیک بالا بود توش نگشتم () اگه سوال هام تکراری ببخشید
توی Be A Pro چه چیز هایی باعث افزایش Exp می شه ؟ دستوراتی که مربی قبل بازی می ده یا نمره ای که توی بازی می گیری ؟
من اکثراً 1600-1900 می گیرم یه بار هم هتریک کردم 2100 تا داد نمرات معمولیه یا خوب حساب می شه ؟
سوال دیگه هم این که وقتی توپ دست بازیکن های ماست دکمه ای رو که باهاش شوت می زنن چی کار می کنه ؟(مثل دکمه پاس که وقتی بزنی دست بالا می کنه یعنی توپ می خواد)
مدت زمان بازی رو نمی شه تغییر داد توی Be A Pro ؟ الان رو 5 دقیقه است ادم حوصله اش سر می ره
سوال اخر هم اینکه این Be A Pro چند فصله ؟
ببخشید اگه سوال ها مبتدیانه یا ناشیانه بود اخه بعد از 07 دیگه فوتبال بازی نکرده بودم تا الان![]()
سلام دوستان . ببخشید احتمال جای این سوال این جا نیست ولی من برای گرفتن دسته ماکروسافت سیم دار پاساژ رضا و ایران سرزدم اصلا نداشتن میشه یکی راهنمایی کنه از کجا بگیرم . فیفا با این دسته های معمولی حال نمیده . اگه لطف کنید قیمتش حدودی بگید ممنون می شم
دوستانی که FIFA 10 کنسولو بازی کردن این FIFA 11 PC یه ذره به FIFA 10 کنسول شباهت نداره ؟؟؟
4 فصله. و نمره و اجرای دستورات مربی و همچنین محل جای گیری در زمین تکل زدن و دریبل زدن و پاس و شوت سالم که باعث میشه اون نوار پایین صفحه سبز تر شه روی افزایش exp تاثیر داره.امتیازی که شما میگیری خیلی خوبه!
با اون دکمه بازیکنی که توپ دستش هست توپ رو شوت میکنه به دستور شما ! اگر گل شد یا موقعیتی خطرناک بازی امتیازی برای شما قایل میشه و اون نوار رو به سبز میره.
شما باید قبل از ورود به be a pro تو تنظیمات بازی دست میبردی میکردی 4 دقیقه یا کمتر!
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
دسته xbox برای کامپیوتر از 45 هزار تومن هست تا 75 هزار تومن. و 25 هزار تومنیش هم پیدا میشه ولی.........!
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
فیفا 11 کامپیوتر همون فیفا 10 کنسول هست که برای ما کامپیتور داران پورت شده!![]()
شما چرا روماتون پسورد داره؟
درسته ما مبتدیم ,
ولی حداقل ایرونی که هستیم دی:
در مورد منجر مود هم یه چیز آموزشی بزارین بد نیست چون روندش نسبت به 4..5 نسخه تکراری قبلی فیفا به کل عوض شده و مثلا چرا اول فصل بازیکن برای SALE یا FREE AGENT وجود نداره؟
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
منظور از دسته های معمولی چیه؟
مثلا من یه فراسو دارم آنالوگ و ویبره هم داره! اینم معمولیه؟
فرق دسته ها در چیه اصولا؟ (واسه این بازی)
توجه توجه!!!
بهترین کرک برای معضل هنگ در منجر مود کدومه؟
آقا یکی نیس این مشکلو حل کنه
من دقیقا این مشکلو دارم جالبه همین الان بعد از هر دو بازی میپره بیرون تا دیروز هر 6..7 تا بازی بود
دقیقا بعد از دو بازی اونم آخر بازی میاد بیرون عین ویروس درحال پیشرفته...![]()
قابل توجه دوستانی که بعد از یک بازی (توی منیجر مود ) سیتمشون هنگ میکنه....
این پچ را یکی از دوستان برای بهتر شدن گرافیک و ... گذاشته بود که از قضا ما ریختیم توی پوشه بازیمون و از اون به بعد دیگه از بازی بیرون نپرید
حالا شما هم یه امتحانی بکنید شاید برای شما هم جواب داد
front.com/17351800/FIFA11LODSettings.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dark Soul; 17-10-2010 at 19:41.
برای من که جواب نداد
باید یه نسخه ی اورجینالی چیزی پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)