تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 246 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه ملت همه دارن در مورد هنگ کردن توی منیجر مود بعد از چند هفته بازی سوال میکنن
    هیچکسم جواب نمیده
    آقا خواهشا کسی که مشکلی در این زمینه نداره بیاد یه راهنمایی بکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

واقعا بازی با این خوبی اما فیفا نمی دونم مریضه یا حالش بد بوده اون موقع این بازی نمیشه 4 نفره بازی کرد تو فروم های خارجی هم زده غیر ممکن فکر کنم با خودش فکر کرده همه انلاین می زنند دیگه نیازی نیست واقعا تو این قسمت حال ما رو گرفت واقعا این قسمتش چرته !

3. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    تعداد صفحات تاپیک بالا بود توش نگشتم () اگه سوال هام تکراری ببخشید
    توی Be A Pro چه چیز هایی باعث افزایش Exp می شه ؟ دستوراتی که مربی قبل بازی می ده یا نمره ای که توی بازی می گیری ؟
    من اکثراً 1600-1900 می گیرم یه بار هم هتریک کردم 2100 تا داد نمرات معمولیه یا خوب حساب می شه ؟
    سوال دیگه هم این که وقتی توپ دست بازیکن های ماست دکمه ای رو که باهاش شوت می زنن چی کار می کنه ؟(مثل دکمه پاس که وقتی بزنی دست بالا می کنه یعنی توپ می خواد)
    مدت زمان بازی رو نمی شه تغییر داد توی Be A Pro ؟ الان رو 5 دقیقه است ادم حوصله اش سر می ره
    سوال اخر هم اینکه این Be A Pro چند فصله ؟
    ببخشید اگه سوال ها مبتدیانه یا ناشیانه بود اخه بعد از 07 دیگه فوتبال بازی نکرده بودم تا الان

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . ببخشید احتمال جای این سوال این جا نیست ولی من برای گرفتن دسته ماکروسافت سیم دار پاساژ رضا و ایران سرزدم اصلا نداشتن میشه یکی راهنمایی کنه از کجا بگیرم . فیفا با این دسته های معمولی حال نمیده . اگه لطف کنید قیمتش حدودی بگید ممنون می شم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستانی که FIFA 10 کنسولو بازی کردن این FIFA 11 PC یه ذره به FIFA 10 کنسول شباهت نداره ؟؟؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    تعداد صفحات تاپیک بالا بود توش نگشتم () اگه سوال هام تکراری ببخشید
    توی Be A Pro چه چیز هایی باعث افزایش Exp می شه ؟ دستوراتی که مربی قبل بازی می ده یا نمره ای که توی بازی می گیری ؟
    من اکثراً 1600-1900 می گیرم یه بار هم هتریک کردم 2100 تا داد نمرات معمولیه یا خوب حساب می شه ؟
    سوال دیگه هم این که وقتی توپ دست بازیکن های ماست دکمه ای رو که باهاش شوت می زنن چی کار می کنه ؟(مثل دکمه پاس که وقتی بزنی دست بالا می کنه یعنی توپ می خواد)
    مدت زمان بازی رو نمی شه تغییر داد توی Be A Pro ؟ الان رو 5 دقیقه است ادم حوصله اش سر می ره
    سوال اخر هم اینکه این Be A Pro چند فصله ؟
    ببخشید اگه سوال ها مبتدیانه یا ناشیانه بود اخه بعد از 07 دیگه فوتبال بازی نکرده بودم تا الان
    4 فصله. و نمره و اجرای دستورات مربی و همچنین محل جای گیری در زمین تکل زدن و دریبل زدن و پاس و شوت سالم که باعث میشه اون نوار پایین صفحه سبز تر شه روی افزایش exp تاثیر داره.امتیازی که شما میگیری خیلی خوبه!

با اون دکمه بازیکنی که توپ دستش هست توپ رو شوت میکنه به دستور شما ! اگر گل شد یا موقعیتی خطرناک بازی امتیازی برای شما قایل میشه و اون نوار رو به سبز میره.

شما باید قبل از ورود به be a pro تو تنظیمات بازی دست میبردی میکردی 4 دقیقه یا کمتر!

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

سلام دوستان . ببخشید احتمال جای این سوال این جا نیست ولی من برای گرفتن دسته ماکروسافت سیم دار پاساژ رضا و ایران سرزدم اصلا نداشتن میشه یکی راهنمایی کنه از کجا بگیرم . فیفا با این دسته های معمولی حال نمیده . اگه لطف کنید قیمتش حدودی بگید ممنون می شم
    دسته xbox برای کامپیوتر از 45 هزار تومن هست تا 75 هزار تومن. و 25 هزار تومنیش هم پیدا میشه ولی.........!

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

دوستانی که FIFA 10 کنسولو بازی کردن این FIFA 11 PC یه ذره به FIFA 10 کنسول شباهت نداره ؟؟؟
    فیفا 11 کامپیوتر همون فیفا 10 کنسول هست که برای ما کامپیتور داران پورت شده!

8. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

شما چرا روماتون پسورد داره؟
    درسته ما مبتدیم ,
    ولی حداقل ایرونی که هستیم دی:

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد منجر مود هم یه چیز آموزشی بزارین بد نیست چون روندش نسبت به 4..5 نسخه تکراری قبلی فیفا به کل عوض شده و مثلا چرا اول فصل بازیکن برای SALE یا FREE AGENT وجود نداره؟

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

منظور از دسته های معمولی چیه؟
    مثلا من یه فراسو دارم آنالوگ و ویبره هم داره! اینم معمولیه؟

فرق دسته ها در چیه اصولا؟ (واسه این بازی)

بعضی مواقع بعد از اینکه یک بازی (توی منیجر مود ) تموم میشه از بازی میپره بیرون مشکلش چیه؟
    توجه توجه!!!

بهترین کرک برای معضل هنگ در منجر مود کدومه؟

آقا یکی نیس این مشکلو حل کنه
    من دقیقا این مشکلو دارم جالبه همین الان بعد از هر دو بازی میپره بیرون تا دیروز هر 6..7 تا بازی بود
    دقیقا بعد از دو بازی اونم آخر بازی میاد بیرون عین ویروس درحال پیشرفته...

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که بعد از یک بازی (توی منیجر مود ) سیتمشون هنگ میکنه....
    این پچ را یکی از دوستان برای بهتر شدن گرافیک و ... گذاشته بود که از قضا ما ریختیم توی پوشه بازیمون و از اون به بعد دیگه از بازی بیرون نپرید
    حالا شما هم یه امتحانی بکنید شاید برای شما هم جواب داد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    front.com/17351800/FIFA11LODSettings.rar
    Last edited by Dark Soul; 17-10-2010 at 19:41.

12. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

برای من که جواب نداد
    باید یه نسخه ی اورجینالی چیزی پیدا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •