از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !
از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !
برادر خیلی متشکرم ازت .. با اینکه خیلی راه حل ساده بود اما نمیدونم چرا بهش فکر نکردم
ممنون عزیز![]()
دوست من فکر کنم چون گوشی یه دور مستر ریست شده و سبک شده فکر می کنی سرعت بالا رفته (البته فکر می کنم...)اتفاقا سرعت گوشی کم که نشده بالاتر هم رفته خیلی خوب شده
احتمالا وقتی از دوباره برنامه هارو نصب کنی و گوشیو سنگین کنی سرعت پایین بیاد...! (چند نفر تو ارنا اینطوری می گفتن!)
علی جان شما DHD ندارین!؟ پس چرا من این همه مدت فکر می کردم DHD دارین...!؟از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !
خواهش می کنم برادر... سوالی داشتین بپرسین دوستان راهنایی می کنن.برادر خیلی متشکرم ازت .. با اینکه خیلی راه حل ساده بود اما نمیدونم چرا بهش فکر نکردم
ممنون عزیز![]()
اصلا ما به مرحله ای نمی رسیم که بخوایم تصمیم بگیریم که آپدیت کنیم یا نه! نه پیامی میاد، نه آپدیت می شه...!من دوستم آپدیت کرد می گفت خیلی گوشیش کند شده .. فک کنم فعلا باگ زیاد داره عجله نکنید
الان من دیگه بیخیال آپدیت رسمی شدم و دونبال نصب رام های کاستومایز شده هستم ولی متاستفانه همونطور که می دونی تو مراحل روت و نصب ریکاوری مد مشکل دارم. مهدی جان یه سری به تاپیک روت بزن...!
Last edited by Dead Space; 09-06-2011 at 17:10.
من DZ دارم !! دیزی سنگی ! Desire Zعلی جان شما DHD ندارین!؟ پس چرا من این همه مدت فکر می کردم DHD دارین...!؟
من برنامه ها رو هم دوباره ریختم اما سرعت گوشی تغییری نکردو کم نشد
سلام دوستان
بلندی صدای این گوشی در هندز فری و اسپیکر چطوریه؟؟؟
میشه با یه گوشی دیگه مقایسه کنید
به خصوص صدای هندز فریش؟ (از نظر بلندی و کیفیت)
هندزفری های خودش تعریفی نداره شما یه هندزفری خوب بزنی بهش تو حالت srs می برتت فضاصداش خیلی توپه
در کل صدای این بهتره یا گالاکسی؟؟؟؟
چه هندزفری چه اسپیکر ....
گلکسی اسپیکر
دیزایر اچ دی هندزفری
اگه می خوای گوشی بخری گلکسی بخر .. گلکسی هم با برنامه PowerAMP و یه هندزفری خوب صداش قابل قبوله و نسبت به قیمتش خیلی از دیزایر اچ دی بهتره.
بره خودم نمیخوام
بره یکی دیگه میخوام که دوربین و فلش داشتنش براش خیلی مهمه
و آهنگ هم اولویت اصلیشه .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)