آره یه هارد اینترنالم همینجوری که دوستمون گفت سوخت و پرید یادش بخیر چه فیلمایی که توش نداشتم مال قدیم بود
حالا هنوز کسی نیست بگه ارزونترین و نهایت سرعت و دوام مال کدوم مارکه به نظر من که مال وسترن هست
آره یه هارد اینترنالم همینجوری که دوستمون گفت سوخت و پرید یادش بخیر چه فیلمایی که توش نداشتم مال قدیم بود
حالا هنوز کسی نیست بگه ارزونترین و نهایت سرعت و دوام مال کدوم مارکه به نظر من که مال وسترن هست
سلام
ارزونترين و نهایت سرعت و دوام دو چيز كاملا متضاد هست
اگر شما جنس خوب بخواي و نهايت دوام و سرعت رو بخواي بايد هزينه كني .
من خودم 6 تا هارد دارم مدل الايت جمعا 10 ترابايت كه بيش از يك ميليون تومن خدا هزينه كردم![]()
دوستان نظرتونو درباره این دو مدل pqi می خوام :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الایت چه جوریه من تا حالا ندیدم
سرعتش بالاست؟؟
چند ترابایتی داره؟ قیمت هر دونه چنده؟
سلام
SOLO8 جان در پستهاي قبل هم گفتن يه ليبل داره مثل عكس زير
حداكثر دو ترابايتي موجوده و همشون usb2 هست
قيمتشون (در حال حاضر) دستم نيست ولي از نوع Essential كمتر نيست كه هيچ گرونتر هم هست. اواخر سال 88 دو ترابايتي رو خريدم 240 هزارتومن
ويرايش :
Essential سه ترابايتي هم هست . اگر شما حجم بالا ميخواين بهتره كه همين رو بخرين.
Last edited by ata.royalfalcon; 05-03-2011 at 13:50.
سلام آقا من نرم افزار هارد Seagate desktop Expansion 500 GB رو می خواستم که قابلیت ریکاوری هم داره
از لینک زیر دانلود کنید:
برای دانلود روی ((Seagate Drive Settings for Windows)) کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
خسته نباشید دوستان .
بنده دنبال هارد اکسترنال هستم ، فضای 1 ترابایتی نیاز دارم ، حداکثر هزینه ای که می تونم بکنم 150 تومان هست ،
یه مدل بدرد بخور رو میخواستم بخرم ، میخواستم ببینم پیشنهاد دوستان چی هست .
در حال حاضر دو مدل مد نظرم هست :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم ببینم نظر دوستان روی کدوم هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و چه پیشنهاد دیگه ای دارین ؟
ممنون .
Last edited by __Genius__; 06-03-2011 at 18:46.
با توجه به انتخاب شما:
شما یه هارد پرتابل مد نظرته.من پیشنهادم وسترن یا سیگیت است.البته نه اون سیگیتی که شما گفتید.چون اون الان دیگه قدیمی شده!
اگه سیگیت میخواید: FreeAgent GoFlex Portable رو من پیشنهاد میکنم.
و وسترن(نظرم بیشتر رو اینه) :my passport essential se 1 tb که قیمتش حدود 150 تومن.البته USB 3 هم داره رو خودش!
سلام.
ممنونم بابت نظرتون .
نظرتون در مورد اون مدل A-DATA که لینک دادم چی هست ؟
مرسی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)