سلام
من می خوام وین 64 بیت بریزم
تو سایت دل بودم نزدیک 32 فایل برای دانلود گذاشته
من همه رو زدم دانلود تا یک ساعت دیگه تمومه
حالا می خوام بدونم همه رو نصب کنم یا اگر همه رو نصب کنم اختلال ایجاد می شه ؟
سلام
من می خوام وین 64 بیت بریزم
تو سایت دل بودم نزدیک 32 فایل برای دانلود گذاشته
من همه رو زدم دانلود تا یک ساعت دیگه تمومه
حالا می خوام بدونم همه رو نصب کنم یا اگر همه رو نصب کنم اختلال ایجاد می شه ؟
لیست اسم اون برنامه ها رو که 32 تا فایل هست رو اینجا به صورت عکس می زارم
نظرتون رو بگین که همه رو دانلود کنم ؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kambiz18; 08-10-2010 at 08:44.
راستش همه درایورا که لازم نیست اما دقیقاً یادم نیست کدوما برا من نصب شد
بنابر این همه رو دانلود کن و هرکدوم نصب میشه نصب کن
فقط اینارو میتونم بگم بدردت نمی خوره دانلود نکن
Sonic Solutions Roxio Burn
تمام درایورای قسمت commiunication
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
Last edited by sheytoon001; 08-10-2010 at 23:33.
منم از این سه فن ها گرفتم و به نظرم خیلی قدرت خنک کنندگی نداره . یه تک فن بزرگ خیلی خشگل یکی از دوستام گرفته 15 تومن که به نظرم خیلی از اینا قویتره، هر چند که میگن سه فن ها بهترن
سلام
من 2 روز پیش Dell N5010 CPU: Intel Core i3-330M/Ram:4GB/HDD:320/15.6" LED Ati 5470 خریدم
با قیمت 865 خوبه یا گرون گرفتم ؟
من هم 5010 با ویندوز اورجینال گرفتم
تو دفترچش نوشته برای بک اپ از dell datasafe local backup استفاده کنید
ولی موفق به استفاده از برنامش نشدم و این پیغام و داد
Dell Data Safe local Backup has not been able to the recovery partition on this computer. It may be missing or corrupted.
کسی تجربه مشابهی داره؟
و راه حلی هم براش پیدا کردین؟
این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!
کاملا غیر طبیعیه! آیا شما از نوت بوکت روی فرش، تخت یا جاهایی مثل این استفاده میکنی؟ چون هوا از زیر دستگاه مکیده میشه و از کنارش به بیرون میره، حالا اگه روی سطح صافی که اجازه این کارو بهش میده نباشه میتونه راحت باعث خرابی و حتی آسیب دیدگی قطعات بشه..
متاسفانه اولش فکر میکردیم این مساله بالا رفتن قیمتها به خاطر دلار باشه ..این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!
اما خیر اینطور نیست و به دلیل تحریم ایران حق فروش لپتاپ به ایرانیها در امارات وجود نداره و فشار زیادی بر کشورها وجود داره که لپتاپ یا خیلی دیگه از وسایل الکتریکی دیگه به ایرانیها فروخته نشند و به این دلیل با زد و بندها و مشکلات زیادی داخل کشور میشه
متاسفانه احتمال پایین اومدن قیمت خیلی کمه و از این به بعد شاهد مشکلات بیشتری خواهیم بود و ربط بسیار کمی به دلار داره
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
سیامک جان مطئنی این درایور لازم نیست ؟
Dell Wireless 365 Bluetooth Module
Last edited by Gilopa; 08-10-2010 at 17:49.
دوست عزیز مبارک باشه. بستگی به گارانتی داره . با چه گارانتی گرفتی؟؟؟؟![]()
میتونی با norton ghost 15 از درایو ویندوزت بک آپ تهیه کنی ، خیلی سریع و راحت اینکارو انجام میده
حتما از ویندوزت بک آپ بگیر چون حدود 40-50 تومن براش بیشتر پول دادی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)