تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 284 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت
    هر سوالی داشتی بپرس[/QUOTE]
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
    باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
    بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون

2. 2 کاربر از Empayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
    باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
    بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون
    تا حالا كه ميشد ولي فعلا آنلاك براي فريمورهاي جديد ارائه نشره و خريد لاك يك ريسك محسوب ميشه .

اگر هم آنلاك نشه نميتونيد ازش استفاده كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان این کاور الان تو ایران هست ؟؟ و راسته مخفیه ؟ یا تبلیغاته ؟

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورم همین بود که الان ورژن 4.1 هست و جیل می کنم و برنامه می ریزم
    پس فردا که به ورژن جدید آپدیت کردم و دیگه جیل نکردمش اون برنامه هایی که قبلاً روی گوشی ریختم کار میکنه ؟ یا باید جیل دوباره بشه تا کار کنه ؟!
    باید دوباره جیلبریک کنید!
    سئوال بدیم اینه که برای زنگ اس ام اس برنامه راحتی نیومده ؟!؟! من زنگ موبایل رو تونستم با آیتونز بسازم و کانورت کنم ولی اس ام اس رو هنوز کشف نکردم ؟!
    معروفترین برنامه برای اینکار iPhone Ringtone Maker هست که خیلی راحت آهنگ مورد نظرتون رو انتخاب میکنید ، بعد این برنامه آهنگ انتخابی شما رو میفرسته به آیتونز که بتونید به عنوان Ringtone ازش استفاده کنید!
    =====
    ویرایش : سوالتون رو درست نخوندم.
    یه آن فک کردم میخواین رینگتون بسازید...
    راستش اس ام اس رو نمیدونم!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 11-10-2010 at 16:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای راهنمایی ممنون عزیز
    یک سوال دیگه هم داشتم , در حال حاضر همه 3GS ها آنلاک میشن یا نه ؟ یادمه تا حدود 2 ماه پیش یک ورژنش آنلاک نمیشد .
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان ورژن گوشیم 4.1 هست و جیلبرک و انلاک شده برنامه خاصی برای بلوتوث وجود داره تا کاره ما راه بیوفته

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

دوستان ورژن گوشیم 4.1 هست و جیلبرک و انلاک شده برنامه خاصی برای بلوتوث وجود داره تا کاره ما راه بیوفته
    برای ورژن 4 هنوز برنامه ای واسه بلوتوث نیومده

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من يك جا ديدم . تعدادش محدود بود . با اسپري 38 تومن . خواستي پ. خ بده تا تبليغ نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من يك جا ديدم . تعدادش محدود بود . با اسپري 38 تومن . خواستي پ. خ بده تا تبليغ نشه
    چه خوب کجا دیدی دوست عزیز ؟ بعد این دورش همین جوریه واقعاً اصلاً معلوم نمیشه ؟ چون واسه من دورش مهمه که تابلو نشه مثل این قاب زاقارت ها
    Last edited by morteza_jacobi; 12-10-2010 at 11:41.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام .. یکی از بچه ها یه ایفون 4 گرفته فریمور 4 ولی جیلبرک نکرده الان مشکلش اینه که وقتی به ایتونز متصل میکنه بالافاصله
    eject میشه و فرصت هیچ کاری رو بهش نمیده یعنی پی سی اون رو میشناسه (مشکلی از نظر کانکت شدن و یو اس بی درایور و ... نیست)
    ولی به محض اینکه ایتونز رو باز میکنه ایفون eject میشه!!! میگه هر کاری کردم نشد که نشد!
    (ایپاد یکی هم اینجوری شده)
    حالا نمیدونم چه راه حلی هست حتی یه سری کارها رو تو سایت اپل گفته بود که میگه انجام دادم ولی بازم نشده !!!
    ممنون میشم کمک کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •