لینک های خود EA برای آمریکای شمالی و اروپا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های خود EA برای آمریکای شمالی و اروپا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک pc بدون شک معتبره مصطفی اگه خواستی ببر روی سرورت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم پی سی بود.
ادرس فروم رو بدین من برم
در ضمن کوکی های مرورگرت رو برای فروم رو از حافظه مرورگرت پاک کن بعد دیگه راحت به عنوان مهمان نیتونی وارد شی.
آره همین لینک معتبره من توی زمان رایگان میزارم برای دانلود .
نتونستم چیزی از فروم ea راجع به 360 پیدا کنم
این یه Review از دموی کنسوله
زحمت ترجمش با..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکهای دیگر دمو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا ساعت 11.30 یا 12 نمیتونم این کا رو انجام بدم. اما لینک ها رو حتما ً در 5 با 6 پارت میذارم![]()
چندتا ایراد داشته دمو تا اینجا:
بعضی از کاربران با فریم پایین روبرو شدن
و مهمترین مشکل بازی اینه که دکمه های بازی برای کیبورد تعریف نشده کامل و تو دمو نمیتونید دکمه ها رو عوض کنید.!
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
درجه سختی دمو فقط اماتور هست و نمیشه بالاتر بردش
یکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده.!
Last edited by AlexMercer; 15-09-2010 at 22:09.
پس بی زحمت اون دو تا بخش نسخه 360 رو هم که مال سایت مگا آپلوده رو هم بر 6 بخش تقسیم کن . میتونی ؟ چون ف ی ل ت ر ه ؟
<يکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده>
واقعا اينطور هست؟؟؟؟!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)