منم موافقم دیشب شاهکار بود اما همه عالی بودن امیدوارم تو بازی های بعدی بهتر هم باشن
خوشبختانه تقریبا از عمق دفاع خیالمون راحت شد.
منم موافقم دیشب شاهکار بود اما همه عالی بودن امیدوارم تو بازی های بعدی بهتر هم باشن
خوشبختانه تقریبا از عمق دفاع خیالمون راحت شد.
چه جالب! با این اوصاف فک کنم باید عکس جیمزو با لباس تیم ملی آلمان بزنم اینجا تا هم شما راضی بشی هم دوستان تو تاپیک موسیقی! اونم در حالی که یه سیم پیچ دستش گرفته تا یه وقت بچه های تاپیک برق گله نکنن.(البته اونا شعورشون بیشتر ازین حرفاس)
آقا اشکان محبت کردن چند تاراه پیشنهاد دادن که من ترجیح دادم این امضا رو بزارم در صورتی که قبلا" اصلن امضا نداشتم.آخه نمیدونستم طبق جدید ترین نظریات عده ای فوتبال شناس باید آواتارم رو هم تغییر بدم تا معلوم شه به تیم آلمان علاقه دارم.
به من مربوط نیست که شما این حرفا رو میزنی در حالی که تو زندگی طرفدار انگلیس بودی چون حرف بی دلیل و بی ربط رو همه بلدن بزنن و مطالبی هم که شما گفتی جزء این دسته حرفا بود!
دوستان میتونن تمام پستهای منو بخونن و بعد بگن که ربطی به عبارت بالا داشت یا نه! پس شما زیاد به قوه تفکرتون فشار نیارید چون دوباره ممکنه ازین جور چیزا ازش ترشح بشه!فکر کنم بشه اسمشو گذاشت نژاد پرستی ساکسونها
-------
چند وقت پیش یه همچین جریانی تو تاپیک بایرن و اینتر داشتیم که به اونا ایراد میگرفتیم که چرا طرفدار این همه تیمن حالا مث اینکه بعضی ها از خودمون دارن ایراد میگیرن! حداقل 10 سالی هست که من طرفدار آلمان و بایرنم و شما لازم نیست این چیزا رو به ما گوشزد کنی. نمردیم و معنای تعصب داشتن نسبت به یه کشور رو هم فهمیدیم!
در آخر پیشنهاد میکنم یه تاپیک برای آموزش جنبه داشتن تشکیل داده بشه تا بعضی ها جنبه ی دو کلوم شوخی مثل این رو داشته باشن:
در ضمن به احتمال زیاد آخرین باری بود که به انگلیسیها جواب دادم.چقدر بدشد! آخه میگن سهمیه ی شهدا بیشتره! پس یادت باشه قبل از بازی سفارش مارو هم بکنی(تو وصیت نامه)
ناامیدی سرمربی استرالیا پس از حذف : گل های آلمان سر ما را برید
سایت گل : پیم فربیکپ سرمربی هلندی تیم ملی استرالیا از ناکامی تیمش در راهیابی به مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی پس از پیروزی 1-2 مقابل صربستان به شدت ناامید است.
آنها با وجود پیروزی مقابل صربستان و کسب هر سه امتیاز این بازی، تنها به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به غنا از راهیابی به مرحله بعد رقابتهای جام جهانی بازماندند.
فربیک مربی استرالیا در پایان دیدار تیمش گفت:« پایان خوبی نبود. ما نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم و بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.وقتی بازی 0-2 بود، به دنبال به ثمررساندن گل سوممان بودیم و امیدوار بودیم که آلمان هم گل دیگری را وارد دروازه غنا کند..»
این مربی هلندی ادامه داد:« ما 45 دقیقه صبرکردیم تا از نتیجه بازی دیگر مطلع شویم و پس از آن با تمام وجود با ارسال توپهای بلند بازی کردیم و به دنبال ریباند بودیم و مهاجم دیگری را نیز به تیم اضافه کردیم.البته بسیار بدشانس بودیم که نتوانستیم به گل سوم برسیم.من واقعا ناامید شدم؛ ما 4 امتیاز داشتیم و امیدوار بودیم که همین4امتیاز برای صعود کافی باشد ولی گلهایی که مقابل آلمان دریافت کردیم برایمان دردسرساز شد.بازیکنانم در این رقابتها فوق العاده بودند.»
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
یواخیم لو : باید بیشتر گل می زدیم ولی شاگردانم را سرزنش نمی کنم
سایت گل : یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان پس از پیروزی خفیف 0-1 تیمش مقابل غنا تمرکزش را برروی دیدار مقابل انگلیس قرار خواهد داد.
تک گل مسعوت اوزیل کافی بود تا آلمان با کسب هر سه امتیاز این دیدار به عنوان تیم صدرنشین به مرحله بعد برود و یواخیم لو در کنفرانس خبری پایانی بازی تاکید کرد که پیروزی برای تیمش اصلا آسان نبوده
لو گفت:« بازی بسیار فشرده ای بود و خیلی چیزها برای ما مساعد نبود.ما می توانستیم بیشتر از موقعیتهایمان بهره ببریم ولی در مقابل دروازه حریف زیاد دقیق نبودیم..ولی من نمی توانم بازیکنان جوانم را سرزنش کنم؛ چرا که آنها به شدت تحت فشار بودند ..ما می بایست به پیروزی می رسیدیم و در نهایت هم به هدفمان رسیدیم.»
مربی خوش تیپ آلمان در مورد مصاف مرحله بعد تیمش مقابل انگلیس گفت:« در مرحله یک هشتم پایانی و بازی مقابل انگلیس، دیداری کلاسیک خواهد بود که بی صبرانه منتظر آن هستیم.بازی ویژه ای خواهد بود ؛ چرا که تاریخی طولانی بین این دو تیم وجود دارد.»
لو در پایان صحبتهایش با بررسی حریف آتی تیمش گفت:« انگلیس تیمی با بازیکنان خوب و باتجربه است. رونی می تواند در هر لحظه منفجر شود..کار بسیار سختی را پیش رو داریم.»
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
بهترین و بدترین بازیکن زمین در بازی بین دو تیم آلمان - غنا از نگاه سایت گل
سایت گل : دیدارهای دور سوم رقابتهای گروه دی، با برگزاری دو دیدار همزمان دنبال شد. در یکی از این دیدارها،تیم ملی آلمان موفق شد تا یک گل مقابل غنا به برتری دست بیابد.
نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل دو تیم پایان یافته بود و در نیمه دوم بازی این مسعوت اوزیل بود که در دقیقه 60، تک گل آلمان را باضربه ای تماشایی به ثمر رساند. بدین ترتیب آلمان به عنوان تیم صدرنشین گروهش روانه مرحله بعد شد و غنا ،تنها به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به استرالیا،توانست به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شود.
بدین ترتیب، درمرحله بعدی این رقابتها، آلمان،صدرنشین گروه دی مقابل انگلیس، تیم دوم گروه سی به میدان خواهد رفت و آمریکا، صدرنشین گروه سی مقابل غنا، تیم دوم گروه دی به میدان خواهد رفت.
ترکیش ایرلاین، برترین و بدترین بازیکن این دیدار را انتخاب کرده است
برترین بازیکن میدان:
مسعوت اوزیل، ستاره جوان و جویای نام تیم ملی آلمان که تک گل این دیدار را به ثمر رساند، به عنوان برترین بازیکن میدان شناخته شد
بدترین مرد میدان:
گیان، ستاره غنا فرصتهای متعدد گلزنی را از دست داد و به همین دلیل هم بدترین بازیکن میدان لقب گرفت
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
احتمال غیبت باستین شواین اشتایگر در بازی مقابل انگلیس
سایت گل : معاینات اولیه گویای آن است که باستین شواین اشتایگر، ستاره باتجربه تیم ملی آلمان به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ شانس حضور در دیدار تیمش درمرحله یک هشتم پایانی جام جهانی مقابل انگلیس را از دست خواهد داد.
اودر جریان دیدار4شنبه شب آلمان مقابل غنا و در حالی که تنها 10 دقیقه تا پایان بازی باقی بود،زمین مسابقه را ترک کرد و در پایان بازی نیز از صحبت با خبرنگاران امتناع نمود.
این در حالی است که بازی بعدی آلمان مقابل انگلیس 4 روز دیگر برگزار می شود و این امکان وجود دارد که شواینی این دیدار را از دست بدهد.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
مسوت اوزیل : آلمان کار سختی در بازی مقابل انگلیس دارد
سایت گل : مسعوت اوزیل،ستاره 21 ساله آلمانی به انگلیس هشدار داد که در مرحله یک هشتم پایانی با آلمانی قدرتمند مواجه خواهد شد
این ستاره که در دیدار4شنبه شب، تک گل ارزشمندی را برای آلمان به ثمر رساند بی صبرانه منتظر مصاف با انگلیس است و مطمئن است که اگر تیمش عملکردی مشابه با دیدار غنا را به نمایش بگذارد، می توانند از سد انگلیس نیز عبور کنند
اوزیل در گفتگو با تلگراف گفت:« بازی بسیار سختی را مقابل انگلیس پیش رو خواهیم داشت.انگلیس قطعا قوی تر از غنا است ولی اگر تمام توانمان را، مثل دیدار با غنا، به کار بگیریم می توانیم در آن دیدار نیز به پیروزی برسیم.»
اوزیل ادامه داد:« من کار خاصی نکردم و فقط توپ را شوت کردم..من از حمایت فراوان هم تیمی هایم برخوردار بودم.. مهم نیست که درمرحله بعد مقابل چه تیمی به میدان می رویم و فقط و فقط باید به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم.»
انگلیس با پیروزی 0-1 مقابل اسلوونی و با درنظر داشتن پیروزی 0-1 آمریکا مقابل الجزایر بعنوان تیم دوم گروهش به مرحله یک هشتم پایانی راه یافت و می بایست مقابل آلمان به میدان برود.
فردوسی پور عاشق یواخیم لو شده بود!!
لو: باید بیش از یک گل به غنا میزدیم/ بیصبرانه منتظر بازی با انگلیس هستیم
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان تاکید کرد که تیمش به آسانی مقابل غنا به برتری نرسیده است و با این حال توانایی این را داشته که بیش از یک گل وارد دروازه حریف آفریقایی کند. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت گل، یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان پس از برتری تیمش مقابل غنا با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار فشردهای بود و خیلی چیزها برای ما مساعد نبود. ما می توانستیم بیشتر از موقعیتهایمان بهره ببریم اما در مقابل دروازه حریف زیاد دقیق نبودیم.
وی در ادامه افزود: با این وجود نمی توانم بازیکنان جوانم را سرزنش کنم چرا که آنها به شدت تحت فشار بودند. ما می بایست به پیروزی می رسیدیم و در نهایت هم به هدفمان دست یافتیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مورد بازی مرحله بعد تیمش مقابل انگلیس گفت: در مرحله یک هشتم پایانی و بازی مقابل انگلیس، دیداری کلاسیک خواهد بود که بی صبرانه منتظر آن هستیم. بازی ویژهای خواهد بود چرا که تاریخی طولانی بین این دو تیم وجود دارد.
لو در پایان صحبتهایش با بررسی حریف مرحله یک هشتم نهایی تیم ملی آلمان گفت: انگلیس تیمی با بازیکنان خوب و باتجربه است. رونی می تواند در هر لحظه منفجر شود. کار بسیار سختی را مقابل این تیم پیش رو داریم.
تیم ملی فوتبال آلمان با برتری یک برصفر مقابل غنا به عنوان صدرنشین گروه D به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 صعود کرد.
![]()
![]()
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
![]()
این مربیتون یواخیمیکی از با پرستیژ ترین مربیهاییه که من دیدم
من کلن توی این تیمتون از این خدیرا بدم میاد!
اصلا ن خوب بازی نمیکنه
مارادونا با پرستیش تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)