تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 451 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert? و اینکه کسی روی این دسگاه gta : liberity city اسمشو دقیق نمیدونم رو وصل کرده چجوریاست؟ مشکل خاصی چیزی نبوده ؟ تورو خدا از روی تعصب جئاب منو ندید و ایا این دستگاه رقیب جدی هم دازه؟ ممنون میشم کمک کنید

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

nekooee عزیز مشکل شما با گرافیکش حل شد؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert? و اینکه کسی روی این دسگاه gta : liberity city اسمشو دقیق نمیدونم رو وصل کرده چجوریاست؟ مشکل خاصی چیزی نبوده ؟ تورو خدا از روی تعصب جئاب منو ندید و ایا این دستگاه رقیب جدی هم دازه؟ ممنون میشم کمک کنید
    رقیب جدیش vaio f115 هست که lcd بهتری داره ولی گرافیکش ضعیف تره.
    من جدا نمیدونم ایرادی که از این لپ تاپ میگیرن برا چیه جز وزنش که یکم زیاده باقی چیزاش عالیه نه داغ میشه بازی ها رو هم تقریبا با بالاترین جزئبات اجرا میکنه. من پیشنهادم اینه چون من خودم تازه خریدم و کلی دنبال لپ تاپ بودم که میخواسن xps studio 16 دل رو بگیرم اون گیرم نیومد اینو گرفتم ولی اگه میتونین اون رو با core i7 و گرافیک 5650 بگیرین پیشنهادم اونه(تو ایران گیر نمیاد باید از خارج بگیرید)

4. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

nekooee عزیز مشکل شما با گرافیکش حل شد؟
    سلام
    من چندتا تایپیک قبلی هم گفتم. گرافیکش مشکلی نداره اما من از حرفهای بچه ها زیادی توقعم رفته بود بالا. مثلا توی دو تا از بازیهایی که گرفته بودم وقتی رزولوشن رو اچ دی می گذاشتم و همه چیزها رو هم میبردم روی high کم میاورد و کند میشد یا اینکه تصویر گاهی تو سرعتهای بالا از عرض از چندجا جلو عقب میشد همون بازیها رو دوستان دیگر هم که تست کردند تایید کردند که کند شده براشون. این یعنی مشکل از کارت گرافیک نیست دیگه کم میاره.
    اما منظورم این نیست که کم میاره ضعیف! نه از همه لپ تاپهای هم رده خودش بالاتر. اما بازیها آنچنان سریع پیشرفت می کنند و نیاز به سخت افزار قوی دارند که نمیشه از یک لپ تاپ توقع داشت مثلا همه رو بگذاری very highe رزولوشنم تا آخر ببری بالا بعد کندی سرعت برات اتفاق نیفته....

مثلا یکی از دوستان گفته بود تا دو سال دیگه هم می تونی همه بازیها را با گرافیک آخر اجرا کنی. اینکه تا 3 سال دیگه هم بتونی هم رو بازی کنی شک نکن اما اینکه با گرافیک آخر خیلی بعیید می تونم چیزی که همین الآن هم در مودر بازیهای جدید صادق نیست وای به حال دو سال دیگه
    اما این ایراد از کارت گرافیک نیست به هر حال کارت گرافیک روی این لپ تاپ از بهترینهاست اما توقع خودتون رو در همین سطح نگه دارید و زیادی بالا نبرید

این مورد رو هم به شما بگم برای بازی با گرافیک خوب باید از برق مستقیم استفاده کنید اگر بر روی باطری باشه حتی در حالت highe performance باز هم به شدت افت قدرت خواهید داشت که باطری رو هم 3 سوت خالی میکنه.
    پس این نکته هم تو ذهنتون باشه
    موفق باشید

6. 3 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert?

اگه منظورت کانورت کردنه... به دلیل اینکه این لپ تاپ سی پی یوی قوی تری نسبت به GPU داره بنابراین بستگی به برنامه ای داره که از اون استفاده میکنید. بعضی از برنامه ها از CPU برای کانورت کردن استفاده میکنند, میتونم بگم تقریبا 99 درصدشون. اما این اواخر کم کم برنامه ها دارن عمل کانورت و رندر کردن رو به GPU انتقال میدند.

پس بستگی داره از چه برنامه ای استفاده کنی. اگر میخوای که برنامه ای از توان 100 درصد CPU برای کانورت کردن استفاده کنه در اون صورت AVS Video Converter تنها برنامه ای خواهد بود که میتونی پیدا کنی. بقیه شون رو امتحان کردم و نهایت 40 تا 50 درصد سی پی یو رو میتونستند استفاده کنند.

در ضمن کانورت کردن فایل های سنگین مانند 3 گیگ به بالا به دور هاردت و سرعت رایتش هم بستگی داره.

8. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید میخواستم آپدیت آنتی ویروس ترند را برای این لب تاب بگیرم . از کدوم سایت دانلود کنم و چطوری نصبش کنم

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها مشكل صدا كه از لپتاپ ميومد برطرف شد يا هنوز ادامه داره كسي متوجه نشد مشكل از كجاست؟
    من مي خوام اين لپتاپ رو بخرم ولي نه pro64 پبدا كردم و نه 10v , 14v
    پسونداش عوض شدن! مثله 007v , 061v

11. این کاربر از enriquelover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

صدا نداره!! یک صداهایی شبیه چکیدن قطره آب در سکوت شنیده میشه که همه لپتاپها دارند. من داداشم سونی هم داره این صدا رو میده! مربوط به یکی د تا از قطعه ها باید باشه دقیق نمیدونم اما اصلا اینقدر بلند نیست که آزار دهنده باشه یا در صدای محیطی که آدمها حرف میزنن شنیده بشه.
    تازه صداش با این حال از پی سی با اون فنهای پر سر و صداشون باز هم خیلی خیلی کمتر!

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

کی اینجوری شده من 3 -4 هفته پیش خریدم عوض نشده بود
    راستی تو اینترنت سرچ زدم چیزی در مورد ایم مدل نبود

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من دو روزه دارم ميگردم نسيت كه نيست! كسي آشنا نداره!؟
    به يقين بگم كه pro64 كه اصلا به كل موجود نيست!
    n61jq با دئ تا كانفيگ هارد 500 و بدون بلري و هارد 640 با بلوري با همه گارانتي ها هست اما نه او پسوندهايي كه بچه ها گرفتن! با دو تا پسوند 007v و 061v ! اگر كسي ميتئنه كمكي كنه يه خبري بده!
    راستي در مورد صدا يادمه يكي از دوستان ميگفتن مكررا شنيده ميسه و داره اذيت مي كنه!
    بچه ها من قصد كردم بخرم ولي نميدونم با اين دو تا پسوند بگيرم يا نه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •