سلام
من يك مقاله در مورد پردازش تصوير ميخوام(انگليسي با ترجمش). اگه كمتر از 10 صفحه باشه و 2006 به بالا باشه بهتر!
خيلي فوريه.
تا فردا بايد تحويل بدم.
هركي پيدا كنه من هم در زمينه ساخت بازي 3 بعدي همه جوره كمكش ميكنم.
ممنون
سلام
من يك مقاله در مورد پردازش تصوير ميخوام(انگليسي با ترجمش). اگه كمتر از 10 صفحه باشه و 2006 به بالا باشه بهتر!
خيلي فوريه.
تا فردا بايد تحويل بدم.
هركي پيدا كنه من هم در زمينه ساخت بازي 3 بعدي همه جوره كمكش ميكنم.
ممنون
سلام
در مورد ديناميك مقاله يا پروژه ميخواستم . يه چيزي كه بشه سر كلاس ارائه دادش مثلا ساخت روبات كه ديناميك توش به كار رفته يا از اين جور چيزا .
اگه فارسي باشه كه واقعا ممنون ميشم.
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمتهاي ديگه مربوط به لينک فوق رو هم بررسي کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينک کاملي هستش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خيلي فوريه.
تا فردا بايد تحويل بدم.
شور بختانه همچين موردي سراغ ندارم
کلاً اين تيپ مقالات که فارسي و انگليسيش با هم باشه کميابه
سلام خسته نباشین . یه آموزش کامل و تصویری از فتوایمپکت می خواستم . توی فروم سرچ کردم ولی مطالب خیلی کم بود.
اگه بشه فایل آموزشی در قالب اسلاید یا همون ppt باشه که خیلی عالی می شه .
منتظر راهنمائیتون هستم .
با تشکر فراوان
سلام
دوست عزيز اينجا محل در خواست مقاله هستش ، ولي اينا رو داشته باشيد ، ببينم به دردتون ميخوره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به نياز مبرم به منابع كامل جهت ازمون ارشد حقوق خصوصي لطفا راهنمايي فرماييد كدام جزوه ها بهتر ميباشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)