تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 139 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه لپ تاپ msi cr400 دارم که سیستم عاملش xp هست یه مودم تی پی لینک 8901 هم دارم که به شکل pppoe به اینترنت وصله حالا سه تا سوال دارم
    1- چطوری وایرلس لپ تاپ رو فعال کنم ؟
    2- برای استفاده از اینترنت چطور کانکشن درست کنم ؟
    3- چطور برای کانکشنی که ساختم پسورد بزارم تا کسی نتونه از اون استفاده کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مودم لن معمولی دی لینک دارم و یه مودم tplink w8960n چون خطم نویز داره مودم وایرلس وصل نمیشه
    من مودم لن رو وصل کردم و از طریق کابل شبکه هردو مودم رو به هم وصل کردم
    کامپیوتر از طریق وایرلس تونست کار کنه و به نت وصل بشه
    اما تجهیزات دیگه مثل گوشی که به وایرلس وصل میشن دیتا نداره

ip هردو مودم هم 192.168.1.1 هستش
    و گوشیم اندروید
    چیکار میتونم بکم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه کاری کرد که از طریق کابل LAN اینترنت رو قطع کنیم که وصل نشه ،( نمیخوام به اتصال سیمها دست بزنم،) و هر موقع خواستم این امکان اتصال رو بدم
    میخوام وایرلس همیشه وصل باشه ، ولی از طریق کابل LAN که سیستم بهش وصله نتونه همیشه وصل باشه ، مگر اینکه خودم بخوام وصلش کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه کاری کرد که از طریق کابل LAN اینترنت رو قطع کنیم که وصل نشه ،( نمیخوام به اتصال سیمها دست بزنم،) و هر موقع خواستم این امکان اتصال رو بدم
    میخوام وایرلس همیشه وصل باشه ، ولی از طریق کابل LAN که سیستم بهش وصله نتونه همیشه وصل باشه ، مگر اینکه خودم بخوام وصلش کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    mac filtering

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم کلی مرورگر نصب کردم الانم فقط با گوگل کروم باز میشه اون صفحه کانفیگ لعنتی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سلام من مودم td-w8901g دارم وقتی که تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و وقتی که تلفن تمام بشه دوباره وصل میشه مشکل به خاطر اینه که تلفن هم بیسیمه ؟ یا باید جایی تو تنظیمات مودم دستکاری کرد ؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام من مودم td-w8901g دارم وقتی که تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه و وقتی که تلفن تمام بشه دوباره وصل میشه مشکل به خاطر اینه که تلفن هم بیسیمه ؟ یا باید جایی تو تنظیمات مودم دستکاری کرد ؟
    احتمالاً از اسپليتر استفاده نكرده‌ايد يا اينكه اسپليتر به درستي در مدار قرار نگرفته.

شاد باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی مک فیلترینگ مربوط به وایرلس میشه
    من یه سیستم دارم که با کابل به مودم وصله ، + وایرلس که گوشی و لپتاپ باهاش وصلن
    ممیخوام وایرلس وصل باشه ، ولی کابل lan قطع باشه ، بدون اینکه دست به سیم و اینا بزنم
    از تو مودم نمیشه اینکارو کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام..آقا توروخدا 3 دقیقه وقت بذارید این متن بدبختی من سر مودم رو بخونید و راهنماییم کنید دهنم سرویس شده................
    من یه مودم dlink وایرلس داشتم که با lan به pc وصل بود و با موبایل از وایرلسش استفاده میکردم ..یه سه سالی واسم کار کرد تا اینکه وایرلسش مشکل پیدا کرد مشکلش هم این بود که وقتی بهش با موبایل وصل میشدم یهو قطع میشد مثل اینکه مودم خاموش روشن بشه !بعضی وقتا هم وقتی مودم رو خاموش روشن میکردم اصلا وایرلسش فعال نمیشد ..با پشتیبانی اینترنتم هم( داتک) تماس گرفتم گفت ریست کن...ما ریست کردیم مودم هنگ کرد یعنی وقتی میومد بالا update software میداد...یه مدت که گذشت مودم رو خاموش گذاشتم و وقتی روشن کردم دیدم مودم درست شده ولی مشکل وایرلسش همچنان پابرجاست...دیگه بیخیالش شدم و رفتم یه مودم tplink گرفتم(هفته پیش) اونو وصل کردم و بدبختیام شروع شد(من همچنان وایرلس رو واسه کانکت شدن با گوشی میخام) اولش خوب بوود بعد یه روز مشکلاتش تقریبا مثل مودم قبلیم شده..الان وقتی که روشنش میکنم تا 10 دقیقه میشه به وایرلسش کانکت شد ولی خیلی ضعیف یعنی کنار مودم هم که میشینم از 4 تا خط وایرلس فقط 2 تاش پر میشه در صورتیکه همون موقع گوشیم(s3) مودم های همسایه ها رو باشدت بهتری دریافت میکنه همونجور هم که گفتم بعد 10 دقیقه قطع میشه و بعضی وقتها مثل مودم قبلیم یهو کل مودم انگار که خاموش روشن میشه...کابل هامو عوض کردم نشد...2 بار با پشتیبانی config کردم نشد ریست پشت مودم کردم نشد حتی پریز برق و تلفن هم عوض کردم نشد!!!!!!بازم میگم یه هفته س مودومو خریدم حالا نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید مشکل کارت شبکه onboard باشه یه کارت شبکه دیگه انداختم بازم فرقی نکرد فقط توروخدا نگید یه مودم نو رفته تو پاچم اعصابیه که این چند روز ازم خرد شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام من مودمم TD-W 8901 G است

اول خوب کار میکرد رو حالت bridge بود

من فکر کردم اگه از تو تنظیمات فق نوشته bridge رو بذارم رو popee همه چی درست شه اما دیدم نه وصل نمیشه من دوباره فقط همونگزینه که تغییر داده بودم را به pbridge گذاشتم اما دیگه وصل نمیشه و علامت تعجب کنار اینترنت داره با توجه به اینکه من از تنظیمات اولبه از تمام قسمتا عکس گرفته بودم و الان درست شبیه همونه افقط قسمت routing یکم فرق داره که اصلا add رو بلد نیستم یعنی شدنی نیست !!!

منم مودم رو ریست کردم و دوباره حالت bridge با تنظیمات قبلی گذاشتم اما بازم نشد من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم دوستان راهنمایی فرمایید خواهشا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •