دوستان یه سوال من حدود 2 گیگ حجم داشتم و 1 گیگ دیگه خریدم تا کلا بشه 3 گیگ حالا میبینم به اعتبارم اضافه نشده و جلوی مقدار اعتبار ذخیرم 25.600 تومان نوشته .
حالا چطور باید این یک گیگ رو به اون 2 گیگ اضافه کنم ؟
دوستان یه سوال من حدود 2 گیگ حجم داشتم و 1 گیگ دیگه خریدم تا کلا بشه 3 گیگ حالا میبینم به اعتبارم اضافه نشده و جلوی مقدار اعتبار ذخیرم 25.600 تومان نوشته .
حالا چطور باید این یک گیگ رو به اون 2 گیگ اضافه کنم ؟
اگه می خواستی اضافه بشه باید میرفتی بانک فیش پر می کردی اینترنتی تا بقیه اعتبارت تموم نشه اون اضافه نمی شه
اصلا شما باید قید اون 1 گیگ اضافه را بزنی!
البته اگه دفعه اولت باشه باید بری مخابرات خرازی بگی برات بیاره تو کار!
تا حجمتون تموم نشده هرگز شارژ نکنید!
دوست عزیز شما تا اون 2گیگ اعتبارتون تمام نشه 1گیگ که خریداری کرده اید اضافه نمی شود.
سلام به همگی من چند وقتی نبودم یعنی ترجیح میدم فقط خواننده مطالب شما باشم اما میشه یه مقداری با منطق بیشتری به مشکلات پیش اومده نگاه کنید
سلام خانم شفیعیان.خیلی خوش امدید ولی دیر امدید...
امدن الان شما شاید یکم ادم فکر میکنه که شاید ترسیدید که شنبه اونجا شلوغ بشه؟!
بله.ما قطعا شنبه میایم اونجا!
به نظرم اینکه رفتید و حالا برگشتید جای تامل داره!
درهرصورت از بازگشت شما خوشحالیم و امیدواریم بتونیم مشکلاتمون را حل کنیم.
یاحق.
ترس! وقتی تو وظایف واگذار شده کوتاهی نباشه ترسی هم وجود نداره! ما در خدمتیم منظورم گفته های قبلی بود تو تخصص ! اینکه تو بحث ها هم شرکت نمیکردم میخاستم جبهع گیری نشه.
سلام من 20م اشتراکم تمام میشه، قبلاً ماهیانه پرداخت میکردم ولی از این به بعد میخوام 3ماهه پرداخت کنم(با مراجعه حضوری)، دوستان شما چطوری پرداخت میکنید؟ 1ماهه؟ 3 ؟6؟ یا یکساله؟
سلام خانم شفیعیان شما از چه تحاظ می گید با منطق به مشکلات نگاه کنیم ؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
من سرویس 1 ماهه را انتخاب کردم !!
من نمیدونم با وجود پیشرفت سریع اینترنت و در نتیجه ارزان شدن سرویسهای مربوطه مث پهنای باند چرا وضعیت ما یا ثابته یا برعکس!
میدونید الان یه قانون جهانی تصویب شده که دیگه اینترنت 2مگ ،پرسرعت حساب نمیشه،؟ حداقل سرعتی که بهش میگن پرسرعت، 4مگ هستش، انتظار ندارم سرعتمون یه شبه 4مگابیت بشه، اما انتظار دارم که کیفیت پایینتر نیاد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)