این چیزا وولش
بیاین فک کنیم اون چند کیلو بایتمون رو حداقل با یه ترفندی ازشون پس بگیریم.
مال من 12.5-16=3.5
من 3.5 ازشون طلبکارم.حقم رو میخوام![]()
این چیزا وولش
بیاین فک کنیم اون چند کیلو بایتمون رو حداقل با یه ترفندی ازشون پس بگیریم.
مال من 12.5-16=3.5
من 3.5 ازشون طلبکارم.حقم رو میخوام![]()
دوستانی که 256 یا 512 گرفتن جواب بدن. بدک نیست. میخوام ببینم آورده مخابرات!!! چون به من گفت نداریم
بعد منتطقه 2 مخابراتی رو ساپورت نمیکنه!! چرا؟ بعد اگه ساپورت نمیکنه چرا توی مرکز مخابراتیش نوشته فروش adsl 128 مخابرات بعد هرکی میاد طرف میگه خططتون فیبر کوفتیه. نمیشه!!!
به نظر شما مردم رو چیز گیر آوردن یا خودشون چیزن؟![]()
مسلما خودشون چيزن. عزيز 256 مخابرات احد و ناسي نداره و ندادن چه برسه 512 خيالت راحت. اگر تو نقشه پست اول هم ببيني منطقه 2 مخابراتي تقريبا روي منطقه 1 شهرداري تهران منطبق هست كه جز مناطق شمال تهرانه اكثر خطوط اين منطقه فيبرنوريه و طبق گفته مخ ابرات اولويت با خطوط مسي هست.
Last edited by mehrdad38; 26-05-2010 at 10:34.
به افتخارش كف مرتب
رتبه ايران از نظر سرعت دسترسي به اينترنت
كشور هاي بعد و قبل از ايران رو ببينيد جالبه.
از اين جالب تر رتبه شهرهاست تهران رتبه 8 رو داره
تاريخ آمار و اطلاعات 2010/05/24
سايت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 26-05-2010 at 13:37.
یعنی بعضی اوقات اصلا سرعتتون به 10 هم نمیرسه؟
سلام دوستان.من تو کرج هستم و به چند تا از مراکز مخابراتی زنگ زدم و ارائه میشه ولی شهید رجائی پورت ها پر شده (به گفته اپراتور) .برای من هم که ثارالله باشه رفتم پیش ریاست گفتش هنوز نامش برای ما نرسیده.و اینم خبرای جدید در کرج![]()
Last edited by karajwizard; 26-05-2010 at 13:30. دليل: تایپ غلط
آقا این esfahan با isfahan چه فرقی داره؟؟؟
جالبه اگر دقت کنید سرعت کشور های "اسلامی" کمتر هست.
اما بازم خوبه که 5 تا تا افغانستان فاصله داریم.......
Last edited by roteal2007; 26-05-2010 at 14:18.
اوه دبيا، مي خواد كارو يكسره كنه
رییس کمیته مخابرات:شانزدهم خرداد وضعیت شرکت های PAP مشخص می شود
رییس کمیته مخابرات مجلس گفت:وضعیت فعالیت شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) در روز شانزدهم خرداد ماه مشخص خواهد شد.
علی مطهری درگفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه مذاکرات برای ساماندهی وضعیت فعالیت شرکت هایpap همچنان با شرکت مخابرات وسازمان تنظیم مقررات ادامه دارد،اظهارداشت:هم اکنون به نتایج خوبی دراین زمینه رسیده ایم و قرار است به صورت تعاملی مشکلات را دراین زمینه حل کنیم.
وی ادامه داد: بر این اساس تا چندی دیگرمشکلی درزمینه ADSL درتمامی شهرهای کشور نخواهیم داشت که این امر مستلزم هماهنگی بین مخابرات و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت است.
به گزارش موبنا بخش خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (pap ) باید طبق برنامه چهارم توسعه اقتصادی کشور تا پایان سال 88 بالغ بر یک میلیون و 250هزار پورت پرسرعت در کشور نصب کنند که این آمار در زمان حاضر تقریبا یک سوم این تعهد است.
شرکت های pap عدم همکاری شرکت های مخابرات استانی برای تخصیص فضا و نیز گرانی پهنای باند اینترنت را از جمله دلایل ناموفقیت این پروژه عنوان می کنند.
89/03/5
16 خرداد تکلیف رو مشخص میکنند راست میگه ...
از 16 خرداد تا 2 هفته عد از اون اینترنت قطعه روزهای موعود در راهه.
هرچی دانلود دارین بکنین که قراره شیرشو ببندند.
شماها ماهی 10 تومن میدین توقع دارید سرعت 1مگ بدن بهتون ! همینم که دارین و دادن باید خدارو شکر کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)