تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 228 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تعجب می کنم چرا کسی تو تاپیک پیشگامان هیچی نمیگه!
    یعنی کسی مشکلی نداره یا کمتر کسی از این شرکت نت میگیره در قیاس با سایر شرکت ها !
    چرا تاپیک های دیگه همیشه شلوغه ولی این تاپیک ماهی یه بار یه پست گذاشته میشه!
    راستی شهرام 83 چرا خیلی رسمی مینویسی شبیه گزارش های رسمی هست .

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیشب چند ساعتی پینگ خارج تا مرز 60 اومد پایین!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من پیشتر گفته ام. هرازگاهی در اینجا گزارش کیفیت اتصال قرار خواهم داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرویس جشنواره تابستانه تا 16 مگ
    120 گیگ 6 ماهه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همونطور که گفته بودم در صورت تغییر در کیفیت و سرعت اتصال در اینجا گزارش آن را خواهم داد.
    تا این زمان که دارم اینجا تایپ می کنم، نیم ساعت است که سرعت ( پهنای باند ) تا 2 م.بیت کاهش داشته است. امیدوارم که این مشکل خیلی زود برطرف بشه.
    از قرار داد من چند روز باقی مانده است و در واقع نمی توان تجربه ماه نخست بودن در یک شرکت را ملاک کیفیت اون شرکت قرار داد. همه ی شرکت ها در ماه نخست می کوشند تا به مشترک جدید کیفیت خوبی ارائه بدهند. من امیدوارم که قرار نیست در ماه دوم پهنای باند و کیفیت اتصال تبدیل به آشغال بشه. باید صبر کرد و دید.

بروزرسانی گزارش: این مشکل تقریباً کمتر از یک ساعت بطول انجامید و سپس سرعت و کیفیت به حالت عادی بازگشت. اکنون سرعت پایدار و قابل قبول است.
    Last edited by shahram83; 01-04-2018 at 09:25.

6. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من نیز در گذشته تمامی تست های سرعت و پینگ را انجام دادم و در تاپیک قرار دادم.
    وضعیت در این چندماهه ثابت بوده و مشکلی نبوده بجز چند ساعت قطعی روز اول عید نوروز .
    در کل پیشگامان مقداری قطعی دارد ، در مقایسه با بعضی از دیگر شبکه ها ، اگر این موضوع رو نادیده بگیرم .
    همینطور به آدرس ip منحصر به فرد در مودم (بدون خرید ip استاتیک) رضایت داشته باشیم و مشکلی در ارتباط ما بوجود نیاورد .
    بطور نسبی رضایت از کیفیت شبکه میشه داشت .
    من چون مشکل خاصی ندارم ، کمتر میشه اینجا چیزی بنویسم ، و معمولا شخصی هم سوالی در مورد سرویس گیری از این شبکه نداره در نتیجه پاسخی درکار نیست و تاپیک خلوت میشه .
    تا حدودی ثبات شبکه و بیشتر از اون تعداد کمتر مشترک این شبکه فکر میکنم باعث خلوت بودن تاپیک میشه .
    مهم اینه که رضایت نسبی وجود داشته باشه ، خلوت بودن تاپیک بنظر من بهتره .
    در تاپیک های شرکت های دیگه دائم سوال های تکراری از نحوه سرویس گیری پرسیده میشه ، هیچکس به خودش زحمت نمیده تاپیک رو مقداری ورق بزنه و پاسخ سوال هاش رو پیدا کنه .
    از طرف دیگه ترافیک زیاد ، و سرویس دهی به تعداد خیلی زیاد مشترک باعث افت کیفیت و نوسان های شدید در سرویس اون شرکت ها شده که دائم از اون شکایت میکنن .

پس تاپیک خلوت تر ، مفید تر و مثبت تر هست .
    تعداد پست های کمتر اما با کیفیت بالاتر زده میشه و بطورکلی در وقت بازدید کننده صرفه جویی میشه

8. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

3 شب است که هر شب از ساعت تقریباً 12 تا 1 - 1/30 بامداد افت سرعت/پهنای باند ( کاهش تا 2 م.بیت ) اتفاق می افتد و تقریباً پس از یک ساعت، اتصال به حالت پایدار برمی گردد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جالب است که امروز من برای یک ماه دیگر سرویس خودم را تمدید کردم و اکنون که در میانه ی روز هستیم افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره. امیدوارم که این مشکل کمبود پهنای باند/سرعت که گاهی اوقات اتفاق می افته بزودی حل بشه وگرنه باز فرآیند تغییر شرکت load خواهد شد.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالب است که امروز من برای یک ماه دیگر سرویس خودم را تمدید کردم و اکنون که در میانه ی روز هستیم افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره. امیدوارم که این مشکل کمبود پهنای باند/سرعت که گاهی اوقات اتفاق می افته بزودی حل بشه وگرنه باز فرآیند تغییر شرکت load خواهد شد.
    حل نمیشه!
    شک نکن!
    مال منم همین طوری بود به مدت 2ماه و حل نشد!
    به امید حل شدن نباش!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حل نمیشه!
    شک نکن!
    مال منم همین طوری بود به مدت 2ماه و حل نشد!
    به امید حل شدن نباش!
    این مشکل افت سرعت و کمبود پهنای باند ( اصطلاحاً تک کانکشن ) گاهی اوقات اتفاق می افته و چندان آزار دهنده نیست و سریع رفع میشه ( تا حالا که اینطور بوده، امیدوارم بعداً هم همینطور خواهد بود ) اما مشکل من این است که اکنون که قرارداد ماه نخست من تقریباً تمام است و ماه دوم سرویس اینترنت من از این شرکت داره آغاز میشه، وضعیت تغییر کنه چونکه همه ی شرکت ها در ماه نخست معمولاً سرویس با کیفیت ارائه می دهند تا مشتری را نگه دارند و در ادامه هست که خوب بودن و با کیفیت بودن یک شرکت مشخص می شود که من امیدوارم درباره پیشگامان در ادامه هم قابل قبول خواهد بود. بایستی صبر کرد و دید. زمان مشخص خواهد کرد. به هر روی اگر تغییری ایجاد شد من آنرا در اینجا گزارش خواهم کرد.

13. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •