پيشگامان كوير يزد نمايندگيه يا خودش شركت هستش؟ در ضمن قيمت 64 رو خيلي گرون ميده اسيا بهتره. من رفتم ليست تعرفه هاش رو ديدم اصلا به درد نميخوره. در ضمن 12500 رو زده 1 گيگ ترافيك. خوب برو صبانت بگير 2 گيگ در ماه 13600 خيلي هم عاليه و شركتهاي بزرگ هستش
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
پيشگامان كوير يزد نمايندگيه يا خودش شركت هستش؟ در ضمن قيمت 64 رو خيلي گرون ميده اسيا بهتره. من رفتم ليست تعرفه هاش رو ديدم اصلا به درد نميخوره. در ضمن 12500 رو زده 1 گيگ ترافيك. خوب برو صبانت بگير 2 گيگ در ماه 13600 خيلي هم عاليه و شركتهاي بزرگ هستش
صبانت بهتره. در ضمن پارسي نت نمايندگي صبانت هستش. در اصل پارسي نت سرويسش رو از صبانت ميگيره. شما از خود صبانت درخواست بدي بهتره يا ميتوني از نمايندگي بگيري
دوستاني كه مشكل دانلود peer2peer و -------- دارن از VPn استفاده كنن . اگر كسي خواستش بگه به من .
قيمت VPN IPvalid در ماه 1500 كه بيشتر به درد فيلتربازكردن و مخفي بودن اي پي هستش ولي سرويس ماهيانه Ipshare dynamic valid ماهي 3500 هستش با اين تفاوت كه اين سرويس local هم داره يعني كساني كه با سايت rapidshare و peer2peer , torrnet و غيره دارن از اين استفاده كنن عاليه چون اي پي رو عوض ميكنه ميتونين دانلود كنيد مرتب چون سايت rapidshare با تك اي پي به طور رايگان نميشه دانلود كردش
صبانت بهتره یا آسیا تک؟
برای مشهد میخوام
كسي جواب منو نميده سرعت 64 adsl چقدر با اين dial up فرق موكوله
کلا مثل اینکه کسی اینجا جواب نمیده! همه سوال می کنن!
سلام
ممنون از راهنماییتون
پس چرا جلوی خانگی نوشته که 256 هم میدن ؟
دوست عزیز سرعت دانلود 64 حداکثر 7 هستش معمولا بین 5و6 متغیره
سلام.اين سايت آسياتك به روز نشده و اين مطلب مال گذشته است.من همين 3روز پيش زنگ زدم و پرسيدم كه گفتند براي خانگي فقط 128 ميديم.با تشكر
آقا اصلا بهتر از همه فقط فقط فقط آسيا تك خودم سه ماهه 128 گرفتم 512 مياره با سعت دانلود 17 تا 25
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)