تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 447 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

درود خدمت دوستان علي الخصوص حامد جان !
    خسته نباشي داداش !

خدمتتون عرض كنم كه قضيه وايمكس كلا منتفي شد !
    ADSL هم ثبت نام كردم ، ايشا... تو اين هفته نهايتا هفته بعد رديف ميشه !
    الان لنگ مودم هستم !

والا 60 70 تومن پول دستم هست. ميتونم تا 100 تومن هم خرج كنم اما نميخوام مثل خريد هاي قبليم صرف بالاتر بودن مدل پول الكي خرج كنم مگر اينكه واقعا ارزش داشته باشه

فعلا يه لپ تاپ و يه پي سي موجوده اما تو فكر موبايل و تبلت هم هستم
    پس بين 2 تا نهايتا 4 دستگاه استفاده خواهند داشت
    مساحت خونه هم تقريبا 120 متره اما چون خونه قديمي ه ديوارها نازك ان !
    تعداد طبقات 2 تاش مهم ه ! اگه سوم هم برسه هم كه عالي ميشه !
    البته مودم قراره هم كف نصب بشه
    اينم از متراژ !

فقط چون اولين بار هست چند تا سوال پيش پا افتاده دارم
    صفحات قبل رو هم خوندم. يه چيزايي دستگيرم شد اما كامل جا نيوفتاد برام
    ممنون ميشم حتي كوتاه يه توضيح بديد

1 - آيا با اين مودم كه معرفي مي كنيد ميشه يه دستگاه واي فاي رو با پي سي كه با لن هست شبكه كرد و اينترنت و فايل رو رد و بدل كرد ؟

2 - هر بار كه يه وسيله واير لس ميخواد وصل شه بايد تنظيمات وارد كنيم يا مثل بلوتوث سرچ و وارد كردن پسورد و استفاده كردن ه ؟

3 - صرف متصل بودن مودم به خط كافي ه يا بايد يه دستگاه بهش وصل باشه و هميشه روشن باشه ؟
    منظورم همون قضيه آي پي دادن ه خودكاره !

آخريش هم اينكه 2 آنتن بودن يا سرعت انتقال بالاتر لزوما دليل بر قوي و خطرناك تر بودن امواج ه ؟ يا مثلا اوني كه در فاصله 2 متري دستگاه هس لزوما امواج بيشتري از نظر قدرت
    خطرناكي دريافت ميكنه ؟

اين سوال رو هر كي يه چيزي جواب ميده و فارغ از مسئله خريد براي خودم سوال شده

ببخشيد اگه يكم طولاني شد و سوالام احيانا تكراري بود !
    واقعيتش اگه به جواب ميرسيدم قطعا وقتتون رو نمي گرفتم

ممنون

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

راستي داشتن دكمه خاموش و روشن چه خودم مودم چه واي فاي خيلي برام مهمه !
    مخلصم داداش. لطف داری عزیز.
    خیلی خیلی مبارکه.
    از اینکه بی خیال اینترنت بی سیم شدی، خیلی خیلی خوشحالم. چون هنوز توی کشوری مثل ایران نمیتونن
    اطلاعات رو با کلی سیم جابجا کنن. وای به حال امواج و بی سیم شدن! برای طبقاتی که داری، خرید مودم
    جفت انتنه رو بیشتر توصیه میکنم. البته من خودم با یه تک آنتنه هم 2.5طبقه رو پوشش میدم. اما به شما
    چنین پیشنهادی نمیکنم. چون توی جاگذاری مودم و امواج یابی اوم ممکنه کمی با مشکل روبرو بشی.پس
    2آنتنه در صدر لیست انتخاب قرار میگیره. با این کلاس از مودم فکر نمیکنم در طبقه سوم هم آنتن دهیت کمتر
    از 80 یا نهایتا 70بیاد. مودم هم باید برای سیگنال دهی حتما حتما در طبقه همکف باشه. چون امواج سیرصعودی
    دارین نه نزولی. پس اگه مودم رو در آخرین طبقه بگذاری آنتن دهیت به کمتر از نصف یا حتی بیشتر تقلیل پیدامیکنه
    و اما جوا سوالها به ترتیب:
    1-
    مودمهای ADSL بیسیم فقط قادر به ارسال امواج وای فای هستن و اصولا نمیتونن امواج بی سیم رو دریافت
    کنن.اگر قصد به اشتراک گذاری و مبادله دوطرفه فایل رو هم مد نظر داری باید از مودمهای بی سیم(نهADSL!) که
    قابلیت اتصال به مودم ADSL رو دارن استفاده کنی. مدلهایی هم که از پورت یو اس بی پشتیبانی میکنن هم این
    قابلیت رو دارن که قیمت بسیار بالایی دارن. پس مودمهای بی سیم ADSL بدون رابط کاربری برای ایجاد شبکه
    داخلی(نه اینترنت!) امکان جابجایی فایل رو ندارن!
    2-در مودمهای بی سیم ADSL شما باید تنظیمات رو روی PoopE قرار بدین تا بعد از روشن کردن مودم به طور خودکار
    مودم به اینترنت وصل بشه و بتونید به صورت بی سیم(مثلا با موبایل یا لب تاب) وبگردی کنید. برای اینکار بایدیوزرنیم
    و پسوردی که مخابرات بهتون داده رو داخا مودم وارد کنید. معمولا همراه مودم کاتالوگهایی برای این کار هست.
    اما اگر باز موفق به این کار نشدین، اعلام کنید تا موارد لازم توضیح داده بشه.
    3-طبق توضیحات بالا، نیازی به وصل بودن مودم به هیچ وسیله جانبی نیست. فقط باید به پورت تلفت وصل باشه
    و بعد از روشن کردن میتونی به راحتی با اتصال بی سیم وارد اینترنت بشی. پس بعد از کانفیگ مودم نیازی به
    پی سی یا وسیله مشابه برای وصل کردن مودم به اینترنت نیست.
    4-بسیاری از دوستان اهل فن! متاسفانه این امواج رو با امواج مودمهای بی سیم اشتباه میگیرن. این امواج به
    هیچ وجه قابلیت آسیب به مغز یا احیانا پالسهای قلبی رو ندارن. حتی دوآنتنه ها. این مطلب در مورد مودمهای
    بی سیم(نه ADSL بدون سیم!) کمی مصداق داره که با طول موجهای مغزی گاهی هم ردیف شده و گاهی باعث
    عارضه های قلبی(البته در حد خفیف)میشن. پس با خیال راحت از این مودمها استفاده کنید. به طور کل امواج
    ماکروویو برای انسان خطناک هستند.پس مسدله خطرناکک بودن کلا منتفی هست.
    با این تفاسیر مدل زیر توصیه میشه:
    TP-Link TD-W8961ND

2. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام

من یه مودم ایسوس n11 از دوستم گرفتم که 105 تومان واسش می خواد. بنظرتون بگیرم ازش یا برم N10 رو از بازار بخرم ؟

در ضمن من می خوام که مودم به هارد وصل بشه تا اگه بخوام مثلا از ----- روش ذخیره کنم یا اینکه با LCD ویدئو ببینم مشکلی نباشه . آیا n10 همچین امکاناتی رو داره ؟
    با تشکر
    سلام.
    هیچکدوم از این مودمها از پورت یو اس بی و رابط کاربری برای اشتراک گذاری فایل، برخوردار نیستن. پس اگر مساحت
    کاری شما زیاد نیست، خرید N10 منطقی تر هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

يعني واقعا هيچ كدوم از مدل هاي پايين تر از TP-Link TD-W8961ND قابليت رد و بدل كردن فايل به صورت 2 طرفه رو نداره ؟

اين مودم موجود هست تو بازار تهران ؟
    قيمتش ؟
    گارانتيش ؟
    رو اين مودم امكان وصل كردن فلش و ست كردن __ پي ان هست كه ديگه تك تك ابزارها اينكار رو نكنم ؟

اگه اشتباه نكنم wag12O هم تو اين رنج قيمت باشه
    به نظرتون كدوم بهتره ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

يعني واقعا هيچ كدوم از مدل هاي پايين تر از TP-Link TD-W8961ND قابليت رد و بدل كردن فايل به صورت 2 طرفه رو نداره ؟

اين مودم موجود هست تو بازار تهران ؟
    قيمتش ؟
    گارانتيش ؟
    رو اين مودم امكان وصل كردن فلش و ست كردن __ پي ان هست كه ديگه تك تك ابزارها اينكار رو نكنم ؟

اگه اشتباه نكنم wag12O هم تو اين رنج قيمت باشه
    به نظرتون كدوم بهتره ؟

ممنون
    دوست عزیزم، 8961نمیتونه فایل جابجا کنه و پورتال کاربری برای انتقال فایل نداره.
    مدل TP-Link TD-W8968 قابلیت ارسال فایل رو داره و دارای پورت یو اس بی هم هست. البته متاسفانه توی ایران
    وارد نشده و در صورت موجود بودن هم قیمتی بالای 130.000تومن خواهد داشت. اما مدل زیر برای انتقال فایل کاملا
    مناسب هست و میتونه 3طبقه رو پوشش بده:
    DSL-2750U...102.000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مودم adsl چی بخرم خوب باشه ؟

از این این دو کدوم بهتره ؟

D-Link DSL-2730U

TD-W8960N

ایا بخرم ؟

8. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مودم adsl چی بخرم خوب باشه ؟

از این این دو کدوم بهتره ؟

D-Link DSL-2730U

TD-W8960N

ایا بخرم ؟
    چند صفحه اخیر رو مطالعه کن. به نتیجه میرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    آقا جونه من تا آخر بخون بد جور گیر کردم

یک مودم asus n10 دارم و یک مودم وایمکس مبین نت که نمیدونم چیه ولی تو تنظیماتش نوشته HUAWEI BM632w.
    مشکلم اینه که n10 با اون آنتن 5db ای که داره تو فاصله حدودا 12 متری با یک طبقه اختلاف ارتفاع و دو تا دیوار اصلا آنتن بهم نمیده.
    ولی اون مبین نت از 5 تا خط آنتن گاهی دو تا گاهی یک خط آنتن میده، وصل میشه و به کار میکنه.

حالا من این اسوس رو ردش کنم بره؟ چی بگیرم بجاش که حداقل تو یک شعاع 40 تا 50 متری با یکی دو طبقه اختلاف ارتفاع خلی عالی جواب بده؟؟

تشکر فراوان

11. این کاربر از jetext بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    آقا جونه من تا آخر بخون بد جور گیر کردم

یک مودم asus n10 دارم و یک مودم وایمکس مبین نت که نمیدونم چیه ولی تو تنظیماتش نوشته HUAWEI BM632w.
    مشکلم اینه که n10 با اون آنتن 5db ای که داره تو فاصله حدودا 12 متری با یک طبقه اختلاف ارتفاع و دو تا دیوار اصلا آنتن بهم نمیده.
    ولی اون مبین نت از 5 تا خط آنتن گاهی دو تا گاهی یک خط آنتن میده، وصل میشه و به کار میکنه.

حالا من این اسوس رو ردش کنم بره؟ چی بگیرم بجاش که حداقل تو یک شعاع 40 تا 50 متری با یکی دو طبقه اختلاف ارتفاع خلی عالی جواب بده؟؟

تشکر فراوان
    سلام.
    این مودم در این شعاع نباید مشکلی داشته باشه.
    مودم رو کنار میدان مغناطیسی قرار ندین.
    مودم رو جایی قرار بدین که نفطه کور نداشته باشه.
    اگر در چند طبقه از امواج مودم استفاده میکنید، مودم رو در طبقه اول(پایینترین طبقه ای که قرار دارین) قرار بدین.

13. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.
    این مودم در این شعاع نباید مشکلی داشته باشه.
    مودم رو کنار میدان مغناطیسی قرار ندین.
    مودم رو جایی قرار بدین که نفطه کور نداشته باشه.
    اگر در چند طبقه از امواج مودم استفاده میکنید، مودم رو در طبقه اول(پایینترین طبقه ای که قرار دارین) قرار بدین.
    سلام
    ممنون
    من شروع میکنم به جابجا کردن و تست کردن. منتهی اگر در بدترین حالت جواب نگرفتم، با این شرایط شما چه مودمی (یا راهکاری) رو پیشنهاد میکنید که جوابگوی شرایط ناجور اینجا باشه؟ فکر کنم تو دیوارای این ساختمان سرب کار کردن
    در ضمن به خاطر شرایط خاصی که هست مجبورم مودم رو تو طبقه بالا قرار بدم.

باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    ممنون
    من شروع میکنم به جابجا کردن و تست کردن. منتهی اگر در بدترین حالت جواب نگرفتم، با این شرایط شما چه مودمی (یا راهکاری) رو پیشنهاد میکنید که جوابگوی شرایط ناجور اینجا باشه؟ فکر کنم تو دیوارای این ساختمان سرب کار کردن
    در ضمن به خاطر شرایط خاصی که هست مجبورم مودم رو تو طبقه بالا قرار بدم.

باز هم ممنون
    مساحت کاری شما چقدر هست؟؟؟
    تعداد طبقات قابل استفاده؟؟؟
    مودم در کدام طبقه قرار داره؟؟؟
    آنتن دهی به صورت طولی دچار مشکل هست یا عرضی؟؟؟
    ...:::...اگر فکر میکنید لازمه در مورد مشکل بحث بشه، تاپیک جدیدی در بخش زیر باز کنید و بحث رو به تاپیک مربوطه انتقال بدین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •