مخلصم داداش. لطف داری عزیز.
خیلی خیلی مبارکه.
از اینکه بی خیال اینترنت بی سیم شدی، خیلی خیلی خوشحالم. چون هنوز توی کشوری مثل ایران نمیتونن
اطلاعات رو با کلی سیم جابجا کنن. وای به حال امواج و بی سیم شدن! برای طبقاتی که داری، خرید مودم
جفت انتنه رو بیشتر توصیه میکنم. البته من خودم با یه تک آنتنه هم 2.5طبقه رو پوشش میدم. اما به شما
چنین پیشنهادی نمیکنم. چون توی جاگذاری مودم و امواج یابی اوم ممکنه کمی با مشکل روبرو بشی.پس
2آنتنه در صدر لیست انتخاب قرار میگیره. با این کلاس از مودم فکر نمیکنم در طبقه سوم هم آنتن دهیت کمتر
از 80 یا نهایتا 70بیاد. مودم هم باید برای سیگنال دهی حتما حتما در طبقه همکف باشه. چون امواج سیرصعودی
دارین نه نزولی. پس اگه مودم رو در آخرین طبقه بگذاری آنتن دهیت به کمتر از نصف یا حتی بیشتر تقلیل پیدامیکنه
و اما جوا سوالها به ترتیب:
1-مودمهای ADSL بیسیم فقط قادر به ارسال امواج وای فای هستن و اصولا نمیتونن امواج بی سیم رو دریافت
کنن.اگر قصد به اشتراک گذاری و مبادله دوطرفه فایل رو هم مد نظر داری باید از مودمهای بی سیم(نهADSL!) که
قابلیت اتصال به مودم ADSL رو دارن استفاده کنی. مدلهایی هم که از پورت یو اس بی پشتیبانی میکنن هم این
قابلیت رو دارن که قیمت بسیار بالایی دارن. پس مودمهای بی سیم ADSL بدون رابط کاربری برای ایجاد شبکه
داخلی(نه اینترنت!) امکان جابجایی فایل رو ندارن!
2-در مودمهای بی سیم ADSL شما باید تنظیمات رو روی PoopE قرار بدین تا بعد از روشن کردن مودم به طور خودکار
مودم به اینترنت وصل بشه و بتونید به صورت بی سیم(مثلا با موبایل یا لب تاب) وبگردی کنید. برای اینکار بایدیوزرنیم
و پسوردی که مخابرات بهتون داده رو داخا مودم وارد کنید. معمولا همراه مودم کاتالوگهایی برای این کار هست.
اما اگر باز موفق به این کار نشدین، اعلام کنید تا موارد لازم توضیح داده بشه.
3-طبق توضیحات بالا، نیازی به وصل بودن مودم به هیچ وسیله جانبی نیست. فقط باید به پورت تلفت وصل باشه
و بعد از روشن کردن میتونی به راحتی با اتصال بی سیم وارد اینترنت بشی. پس بعد از کانفیگ مودم نیازی به
پی سی یا وسیله مشابه برای وصل کردن مودم به اینترنت نیست.
4-بسیاری از دوستان اهل فن! متاسفانه این امواج رو با امواج مودمهای بی سیم اشتباه میگیرن. این امواج به
هیچ وجه قابلیت آسیب به مغز یا احیانا پالسهای قلبی رو ندارن. حتی دوآنتنه ها. این مطلب در مورد مودمهای
بی سیم(نه ADSL بدون سیم!) کمی مصداق داره که با طول موجهای مغزی گاهی هم ردیف شده و گاهی باعث
عارضه های قلبی(البته در حد خفیف)میشن. پس با خیال راحت از این مودمها استفاده کنید. به طور کل امواج
ماکروویو برای انسان خطناک هستند.پس مسدله خطرناکک بودن کلا منتفی هست.
با این تفاسیر مدل زیر توصیه میشه:
TP-Link TD-W8961ND