تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 2199 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام...
    آیا از جایی یا سایتی میشه تعداد و محل دقیق آنتن های bts مبین نت را در هر شهری فهمید؟

تا اونجایی که من شنیدم بعضی از دکل های همراه اول رو اجاره کرده

2. این کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بالاخره افای به اصطلاح نصاب اومد و بعد از این که کل خونه رو برای انتن دادن زیر پا گذاشت گفت که با مودم داخلی نمیتونی(indoor)و باید مودم out doorبگیری با اون میشه... گفتم چنده گفت ناقابل 200تومن حالا موندم بگیرم نگیرم به نظر شما باون دیگه جواب میده یا نه و بعدش به نظر شما این مودمها ارزون تر میشه بعد مدتی... یا نه و اینکه از پشت بام ما اونقدر سیم اومده پایین که مادرم نمیذاره سیم بیاد ایا نمیشه مودم وایرلسی چیزی که سیم نداشته باشه استفاده کرد
    اگر خواستی مودم outdoor بگیری موقعی که نصاب اومد برای نصبش دقت کن که مشخصات مودم مثل CINR, ... زیاد نوسان نداشته باشه و به نصاب هم بگو من کارم حساسه و میخوام سرعتم ثابت باشه و ... با دقت پیگیری کن و اگر دیدی نوسان داره یا خود نصاب در مورد کیفیت سیگنال شک داره، بگو توی اون فرم ثبت نام بنویسه که سیگنال نوسان داره و مشکل نصب داریم. چون اگر نصاب اینو بنویسه بعد می تونی در صورت مشکل داشتن مودم رو مرجوع کنی.
    مشکلی که گریبانگیر من هم شد همینه . خونه ما با اینکه در فاصله کمی از آنتن مبین هست ظاهرا (اونجور که نصاب می گفت) بخاطر وجود پارازیت و نویزهای مزاحم مشکل داره و سیگنال شدیدا نوسان داره. اما چون این مطلب رو توی فرم من ننوشت باید یک نصاب دیگه بیاد و یک مودم جدید بیاره و اینو تایید کنه و من از سه شنبه پیش معطل نصاب دوم هستم و هر چی هم تماس می گیرم امروز فردا می کنن.

آقا یه مطلب عجیب اینکه این آقای نصاب می گفت باید RSSI بالاتر از84 باشه تا سرعت دانلود 128 بشه.
    Last edited by parsams; 27-09-2010 at 00:55.

4. این کاربر از parsams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زياد هم اعتماد نكن. به منم گفتن مودم outdoor جواب ميده و خلاصه مارو پياده كردن 200 تومن ناقابل + پول نصب و خود اينترنت و ماليات و كوفت و درد ،الانم كه كلي مشكل دارم و قطعش كردم با كلي عصبانيت . الانم با همون اينترنت قبليم هستم خدمت دوستان !!
    ديشب هم كه قطع شده بود، زنگ زدم ساپورت ، طرف آنچنان اوه اوهي گفت وقتي گفتم آدرس خونمون كجاست كه من گفتم حالا چي شده ، واسه طرف ي آب قندي چيزي ببرم پس نيفته !! جالب اينه كه موقعي كه ميخوان بفروشن (به قولي سرويس رو بندازن به مردم) از اين موارد چيزي نميگن ، تازه ظاهراً اين مودم outdoor هم مثل استامينوفن شده كه همه دكترا تجويز مي كنن. محلت هر جا كه باشه ميگن بهت Outdoor ! خوب البته حق هم دارن ، قيمت outdoor كجا و Indoor كجا !!!!

ي چيزي كه خيلي واسه من جالبه و عجيب ، وقتي سرويس رو برات نصب مي كنن ، 64 بيشتر نيست و بعد از چند روز سرويس درخواستيت كه مال من مثلا 1 مگابايت بوده رو فعال ميكنن. بعد طرف قبل اينكه فعال كنه زنگ ميزنه ميپرسه كه راضي بودي يا نه ؟!!!! آخه مرد مومن، من با 64 چي رو تست كنم ؟؟ از كجا بدونم خوبه يا بد؟ از كجا بدونم سرعت دانلودم Stable هست يا نه !!! بعد كه سرويس اصلي رو ميكنن تو پاچه ملت ، اونوقت بيفت دنبالشون كه آقا من مشكل دارم و جواب هم كه معلومه : شما محلتون توي مرز واقع شده و آنتن نميده و ... !! انگار ميخوان موشك هوا كنن. توي دنياي تكنولوژي ، ما بايد لنگ ي ذره سرعت و آنتن دهي سرويس گل و بلبل اينا باشيم !!
    خلاصه سرتون رو درد نيارم ، ي تحقيق بكن ، ي تضميني بگير كه اگه بد بود و جواب نداد سرويس بتوني پسش بدي كه ي وقتي خدايي نكرده مثل من 300 تومن نره تو پاچت !!

موفق باشي ....
    دوست عزیز کدوم شهر؟ من که تا حالا اینجا اکثراً دیدم اهوازی ها مشکل داشتن

---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

اگر خواستی مودم outdoor بگیری موقعی که نصاب اومد برای نصبش دقت کن که مشخصات مودم مثل CINR, ... زیاد نوسان نداشته باشه و به نصاب هم بگو من کارم حساسه و میخوام سرعتم ثابت باشه و ... با دقت پیگیری کن و اگر دیدی نوسان داره یا خود نصاب در مورد کیفیت سیگنال شک داره، بگو توی اون فرم ثبت نام بنویسه که سیگنال نوسان داره و مشکل نصب داریم. چون اگر نصاب اینو بنویسه بعد می تونی در صورت مشکل داشتن مودم رو مرجوع کنی.
    مشکلی که گریبانگیر من هم شد همینه . خونه ما با اینکه در فاصله کمی از آنتن مبین هست ظاهرا (اونجور که نصاب می گفت) بخاطر وجود پارازیت و نویزهای مزاحم مشکل داره و سیگنال شدیدا نوسان داره. اما چون این مطلب رو توی فرم من ننوشت باید یک نصاب دیگه بیاد و یک مودم جدید بیاره و اینو تایید کنه و من از سه شنبه پیش معطل نصاب دوم هستم و هر چی هم تماس می گیرم امروز فردا می کنن.

آقا یه مطلب عجیب اینکه این آقای نصاب می گفت باید RSSI بالاتر از84 باشه تا سرعت دانلود 128 بشه.
    عدد هر چقدر به صفر نزدیک باشه بهتره

نکته دیگه اینکه وقتی شبکشون مشکل داره سیگنال و همه چیز خراب میشه.

داره خودمونی میشه nickcarter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

7 مبین نت دزد

سلام

دوستانی که قصد تهیه سرویس از مبین نت را دارند دست نگه دارند

من سرویس اینترنت 1 مگا بایت تهیه کردم با مودم outdoor

روز نصب مودم, متاسفانه نصاب مودم را با سیگنال بد در پشت بام گرفت که این باعث شد بنده 5 روز با اینترنت 40 کیلو بایت دانلود داشته باشم

یعد از 100 بار زنگ زدن به پشتیانی بعد از 5 روز
    نصاب برای نصب فرستاده شد

متاسفانه نصاب های مین نت افراد اما تور هستند کم سن مثلا 18 ساله و کم سواد

بعد از نصب پول کابل را از بنده گرفتند
    سرویس بعد از نصب دوم به 124kb/s تا 130 kb/s رسید یعنی عالی
    به من گفتن در 5 روز که اینترنت شما سرعتش پایین هست به اینترنت شما افزوده میشود بعدن زیرش زدن

بعد از 1 هفته در تاریخ 3 مهر ماه روز شنبه ساعت 3 بعد اظهر اینترنت من قطع شد 2 روز قطع هست

5 بار زنگ زدم میگن مشکل داره جواب درستی ندارن

دوستان به هیچ وجه از مین نت اینترنت نگیرید پول و وقت خودتان را دور میرزید

فرم پیگیری در مبین نت یعنی پیچوندن شما

در ضمن من منطقه سید خندان هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروز بلا اخره وصل شد وقعطي نداشت الان هم چشمش نزني از 12 شب به بعد هم داره خوب كار ميكنه اما ميدونم فردا شب دوباره غات ميزنه.من مودم indoor wifi دارم وپينگش خيلي بالاست بيشتر وقتها ميزنه 1900يا 1200 اما الان يه چهار ساعتي هست كه بين 200 تا 500پايداره خواستم بگم اونايي كه تو اهواز مودم خارجي دارن پينگشون بالاست يا من كه مودم داخلي دارم اينطوري؟ درباره اينكه نمايندگي ها مودم ميندازن بگم كه تا ميري اشتراك بگيري از غيب ميگن بايد خارجي بگيري مثل خودم من تو منطقه پادادشهر هستم كه خودشون ميگفتن تو اين منطقه خوب انتن ميده اما هي ميخواستن بهم مودم خارجي بندازن اما من گير دادم گفتم فقط مودم واي فاي ميخوام حالا هم از 5 تا چراغ سيگنالش 3تاش روشنه وسيگنالش خوبه فقط پينگش خيلي بالاست كه فكر كنم براي همه تو اهواز اينطوري هستش ربطي به مودم نداره

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام

دوستانی که قصد تهیه سرویس از مبین نت را دارند دست نگه دارند

من سرویس اینترنت 1 مگا بایت تهیه کردم با مودم outdoor

روز نصب مودم, متاسفانه نصاب مودم را با سیگنال بد در پشت بام گرفت که این باعث شد بنده 5 روز با اینترنت 40 کیلو بایت دانلود داشته باشم

یعد از 100 بار زنگ زدن به پشتیانی بعد از 5 روز
    نصاب برای نصب فرستاده شد

متاسفانه نصاب های مین نت افراد اما تور هستند کم سن مثلا 18 ساله و کم سواد

بعد از نصب پول کابل را از بنده گرفتند
    سرویس بعد از نصب دوم به 124kb/s تا 130 kb/s رسید یعنی عالی
    به من گفتن در 5 روز که اینترنت شما سرعتش پایین هست به اینترنت شما افزوده میشود بعدن زیرش زدن

بعد از 1 هفته در تاریخ 3 مهر ماه روز شنبه ساعت 3 بعد اظهر اینترنت من قطع شد 2 روز قطع هست

5 بار زنگ زدم میگن مشکل داره جواب درستی ندارن

دوستان به هیچ وجه از مین نت اینترنت نگیرید پول و وقت خودتان را دور میرزید

فرم پیگیری در مبین نت یعنی پیچوندن شما

در ضمن من منطقه سید خندان هستم

دوست عزیز نباید پول کابلو از شما میگرفت - 20 هزار تومانی که برای هزینه راه اندازی سرویس از شما گرفته پول کابل هم شاملش میشه - از ما که پولی بابت کابل نگرفت با اینکه خودم ازش پرسیدم چقدر بابت کابل باید تقدیم کنم

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

بچه ها تست بگیرید ببینیم برای شماها هم سرعتتون انقدر بالاست یا نه

این چرا اینجوریی شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ما از این شانس ها نداریم.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

خبر جدید :
    بسته نامحدود 512 از پکیج های مبین نت حذف شد.
    پکیج جدید : سرعت 512 با محدودیت 40 GB
    هزینه هم 50 هزارتومان.

12. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها تست بگیرید ببینیم برای شماها هم سرعتتون انقدر بالاست یا نه

این چرا اینجوریی شده
    حالا با چه سرعتی دانلود میکنی؟
    لحظه ای بود یا هنوز ادامه داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •