تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 1291 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت aseddighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نزديكترين نمايندگي ايرانسل شهرتون بريد و مشكل رو با اونها پي گيري كنيد
    تلفني چون فايده نداره - يعني فايده داره اما بايد خيلي زنگ بزنيد

با سلام
    بله دوست عزيز
    با استفاده از وايمكس شما در هر جايي امكان استفاده از اينترنت رو داريد
    و ميتونيد حتي به صورت بيسيم به رايانه هاي ديگه هم برسونيد اينترنت رو
    براي بهره گيري از سرويسش به نمايندگي هاي ايرانسل توي شهرتون بريد
    و يا اينكه از طريق اينترنت ثبت نام رو انجام بديد

هزينه هاش هم ميتونيد در لينك زير كه توسط خود ايرانسل تدوين شده ببينيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد.

سلام.
    دوستمون درست میگن البته با توجه به این مطلب که تو اون منطقه از شهر پوشش داشته باشه و آنتن بده.
    و در ضمن اندازش خیلی کوچیکم نیست. مودمش تغریبا اندازه یه پارچه. سایزش 10*10*20

همونطور که خودتون گفتید اعتباری با دائمی فرق خاصی نداره

2. 2 کاربر از aseddighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته یادم رفت بگم که شما اگه با لپ تاپ میخواهید از اینترنت همه جا استفاده کنین متونید یه مودم gprs با یه سیم کارت بگیرید و همه جا و در همه شهر ازش استفاده کنید ، من قیمت کردم در تهران بازار رضا میتونید این مودم رو به قیمته ۷۰۰۰۰ تومان بخرید + شارژ یک ماهه اکانت نا محدود که فعلا قیمتش ۱۰۰۰۰ تومان هاست.(البته من اینکه همیشه اکانت نا محدود رو اپراتور ها بدن نمیدونم ) بازم تصمیم با خودتون. یعنی جمعا تقریبا میتونید با ۱۰۰۰۰۰ تومان این سیستم رو تهیه کنید.

4. این کاربر از aseddighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته یادم رفت بگم که شما اگه با لپ تاپ میخواهید از اینترنت همه جا استفاده کنین متونید یه مودم gprs با یه سیم کارت بگیرید و همه جا و در همه شهر ازش استفاده کنید ، من قیمت کردم در تهران بازار رضا میتونید این مودم رو به قیمته ۷۰۰۰۰ تومان بخرید + شارژ یک ماهه اکانت نا محدود که فعلا قیمتش ۱۰۰۰۰ تومان هاست.(البته من اینکه همیشه اکانت نا محدود رو اپراتور ها بدن نمیدونم ) بازم تصمیم با خودتون. یعنی جمعا تقریبا میتونید با ۱۰۰۰۰۰ تومان این سیستم رو تهیه کنید.
    ولی فکر کنم gprs سرعت بالائی نداشته باشه (نسبت به وایمکس) درسته؟
    و خودم با صورتحساب همراه اول مشکل داشتم و یکی از دوستام چون از اینترنت نامحدود همراه اول زیاد استفاده کرده بود دیگه براش فعال نکردن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    هزینه فعالسازی چیه؟ همون که 100 تومن هزینه داره
    کد:
    کلا 150 درمیاد یا 250؟
    البته با مودم 99 تومنیه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

و خودم با صورتحساب همراه اول مشکل داشتم و یکی از دوستام چون از اینترنت نامحدود همراه اول زیاد استفاده کرده بود دیگه براش فعال نکردن!!!

سرعته gprs بستگی به شهری داره که میخواهید اونجا ازش استفاده کنید. در تهران و شهرای بزرگ سرعتش از wimax ۱۲۸ یه کم بالاتره، حجمه دانلود هم درست فرمودین با اینکه اسمش نا محدود ولی محدودیت داره ولی با حساب هایی که من کردم تقریبا با همون تعرفه wimax که هر مگا بیتی ۵ تا ۱۰ تومان هست اینم بهمن صورته و شما اکثرا تا ۳ گیگ در ماه میتونید از ان استفاده کنید که البته این مقدار گاهی بالاتر و گاهی پایان تر است و اگه بیشتر استفاده کنید باید صبر کنید تا ماهه دیگه که ی اکانت نا محدود دیگه بگیرید. البته ی چیز مهم یادم رفت بگم که سایزه مودم gprs خیلی کوچکتر از مودم wimax هست و به راحتی میتونید جا به جا کنید.( اندازه نصف کفه دست ).

8. 2 کاربر از aseddighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعته gprs بستگی به شهری داره که میخواهید اونجا ازش استفاده کنید. در تهران و شهرای بزرگ سرعتش از wimax ۱۲۸ یه کم بالاتره، حجمه دانلود هم درست فرمودین با اینکه اسمش نا محدود ولی محدودیت داره ولی با حساب هایی که من کردم تقریبا با همون تعرفه wimax که هر مگا بیتی ۵ تا ۱۰ تومان هست اینم بهمن صورته و شما اکثرا تا ۳ گیگ در ماه میتونید از ان استفاده کنید که البته این مقدار گاهی بالاتر و گاهی پایان تر است و اگه بیشتر استفاده کنید باید صبر کنید تا ماهه دیگه که ی اکانت نا محدود دیگه بگیرید. البته ی چیز مهم یادم رفت بگم که سایزه مودم gprs خیلی کوچکتر از مودم wimax هست و به راحتی میتونید جا به جا کنید.( اندازه نصف کفه دست ).
    ببخشید ولی تا حالا کسی رو داشتید یا میشناسید که از gprs همراه اول اینطوری استفاده کرده باشه؟
    اگه معرفی کنید عالی میشه.
    راستی اگه این روش خوبه پس چرا از وایمکس استفاده کنیم؟ در حالی که آنتن دهی gprs همسو با آنتن دهی خط موبایله و همه جا در دسترسه.
    گیج شدم!!!!!

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

همونطور كه دوستمون گفتن سرعت جي پي آر اس بستگي به منطقه و شهر داره
    و از همه مهمتر باز منطقه و اينكه چقد با آنتن ايرانسل فاصله داشته باشي
    مثلا گاهي اوقات ممكنه كه جايي هستيد كه مكالمه به سختي انجام ميشه اما ديتاي خوبي داره
    پس سرعت بيشتره
    البته برعكسش هم هست كه مكالمه خوب انجام شه اما ديتاي ضعيفي بهتون برسه

یه سوال دیگه:
    هزینه فعالسازی چیه؟ همون که 100 تومن هزینه داره
    کد:
    کلا 150 درمیاد یا 250؟
    البته با مودم 99 تومنیه
    هزينه راه اندازي هم يه چي معمولا همون اولش ميگيرن
    يعني رسمه كه بگيرين

ببخشید ولی تا حالا کسی رو داشتید یا میشناسید که از gprs همراه اول اینطوری استفاده کرده باشه؟
    اگه معرفی کنید عالی میشه.
    راستی اگه این روش خوبه پس چرا از وایمکس استفاده کنیم؟ در حالی که آنتن دهی gprs همسو با آنتن دهی خط موبایله و همه جا در دسترسه.
    گیج شدم!!!!!
    شما كه ميخواي هزينه كني به نظرم وايمكس بگيري بهتره
    جي پي آر اس دردسر هاي خودش و داره
    اما ميتونيد براي نمونه يه روزه رو فعال كنيد و ببينيد اگه واستون سرعت خوب بود اكانت ماهانه رو بگيريد
    اما وايمكس سرعتش به نسبت بيشتر از جي پي آر اس هست

موفق باشيد.

11. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همونطور كه دوستمون گفتن سرعت جي پي آر اس بستگي به منطقه و شهر داره
    و از همه مهمتر باز منطقه و اينكه چقد با آنتن ايرانسل فاصله داشته باشي
    مثلا گاهي اوقات ممكنه كه جايي هستيد كه مكالمه به سختي انجام ميشه اما ديتاي خوبي داره
    پس سرعت بيشتره
    البته برعكسش هم هست كه مكالمه خوب انجام شه اما ديتاي ضعيفي بهتون برسه

هزينه راه اندازي هم يه چي معمولا همون اولش ميگيرن
    يعني رسمه كه بگيرين

شما كه ميخواي هزينه كني به نظرم وايمكس بگيري بهتره
    جي پي آر اس دردسر هاي خودش و داره
    اما ميتونيد براي نمونه يه روزه رو فعال كنيد و ببينيد اگه واستون سرعت خوب بود اكانت ماهانه رو بگيريد
    اما وايمكس سرعتش به نسبت بيشتر از جي پي آر اس هست

موفق باشيد.
    آخه وقتی حسابش رو می کنم می بینم وایمکس رو باید چیزی حدود 250 تا 300 هزینه کنی ولی gprs حدود 100 تومن خرج داره و از نظر جابجائی بهتره.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستمون درس میگن شما میتونید با یک mobile (البته اگه nokias ) ی اکانت نا محدود یک روزه بگیرید و به کامپوتر وصل کنید و هم سرعت و هم حجم دانلود رو امتحان کنید.
    البته همونطور که در چند پست قبلی گفتم من خودم wimax هم داشتم و یک بار حدود یک ماهو نیم wimax من قطع بود . که البته مشکل از خود سیستم های irancell بود .
    امما در مورد اینکه پرسیدید چرا پس هم wimax hast و هم gprs نا محدود باید بگم که اینجا بحث رقابت بینه irancell و همراه اول است. اول wimax اومد و بعد همراه اول برای رقابت gprs نا محدود رو ارائه کرد و حالا هم irancel برای رقابت gprs نا محدود رو ارائه کرده.

14. این کاربر از aseddighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره اینترنت من هم بعد از 10 روز وصل شد!
    من 256 پایه دارم.
    امروز sms زدن که فعال شده بعد sms زد که تا 3 روز دیگ قطع میشه و مبلغ 99677 ریال شارژ کنید. (یعنی چون از 11ام وصل شده 2 گیگ دادن؟)
    من هم رو حساب اینکه 256 پایه 15000 تومانه یه کارت شارژ 5 تومنی و یه 10 تومنی وارد کردم. حالا تو حسابم زده مانده حساب 4800 تومن ولی وقتی از اینترنت استفاده میکنم دائم کم میشه! مگه نباید از اعتبارم کم بشه و این مانده حساب برای پرداختهای بعدی استفاده بشه؟
    کلا مبلغ مصرفی از چی کم میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •