تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 290 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مثل اینکه باید یه بازی از استیم بخرید تا بشه
    ارزونترین بازی 99 سنته
    من که بازی دارم تو اکانتم می تونم اد کنم
    حتما که نباید پول داد: دی
    باید یه بازی رو active کنید....که میتونید با یه سریال نامبر این کار رو انجام بدید....حالا سریال نامبر هر بازی ای که باشه.....سریال نامبر واسه استیم هم تو نت ریخته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با درود بر دوستان
    من همه مراحل پست 3 همین تاپیک را برای انلاین بازی کردن انجام دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی وقتی وارد بازی میشم و play را میزنم connecting to IWNET مینویسه و بعد ارور میده اشکال کار کجاست
    Eroor
    iwnet-invaldversion
    Exit

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

حتما که نباید پول داد: دی
    باید یه بازی رو active کنید....که میتونید با یه سریال نامبر این کار رو انجام بدید....حالا سریال نامبر هر بازی ای که باشه.....سریال نامبر واسه استیم هم تو نت ریخته!
    هر سریال برای 1 نفر کار می کنه دوست عزیز
    من که یه بازی دارم مشکلی ندارم
    برای بقیه می گم
    تازه مگه چی میشه یه بازی بخرید؟
    کانتر 9.99 سنته اگه کردیت کادت داشتم می خریدم

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

با درود بر دوستان
    من همه مراحل پست 3 همین تاپیک را برای انلاین بازی کردن انجام دادم
    کد:
    ولی وقتی وارد بازی میشم و play را میزنم connecting to IWNET مینویسه و بعد ارور میده اشکال کار کجاست
    Eroor
    iwnet-invaldversion

Exit
    فعلا نمیشه انلاین بازی کرد دوست عزیز

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اگه 59 دلار زیاده

یه سایتی هست 15 یورو می فروشه CD key شو یکی از دوستانی که بازی می کردیم هم این طوری خریده بود
    کد:
    ولی اگه با پک بخواین داستانش جداست
    Last edited by Bs_panzer; 02-04-2010 at 15:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامي و عزيز ...

يه مورد اضطراري هست لطفا راهنمايي كنيد

يه نفر هست مي خواد يه سريال نامبر برا ي STEAM اين بازي به من مي خواد بفروشه .. حالا خيلي مطمئن نيستم ... خيلي در مورد STEAM ا طلا عات ندارم و فقط اينو مي دونم كه بايد در اين سايت ثبت نام كنم و بازي رو دان لود كنم ..

سرعت نت من پايينه و طبيعه كه دانلود بازي طول مي كشه ... البته ميشه نسخه استيم رو از بازار همين جا گرفت كه 3 تا دي وي دي هم هست . خب يعني با اين نسخه توي ايران كار مي كنه ؟

يعني در نهايت مي تونم با اين سريال نامبر استيم آنلاين بازي كنم ؟ اونم با سرور هاي رسمي ؟ يا بهتر اينه كه كنسلش كنم ؟

بار هم ار كمك شما دوستان ممنونم

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

steam که 1mg بیشتر نیست(خود نرم افزارش)معلوم نیست که چیه 3 تا دی وی دی
    اگه کد رو به شما بده و کد رو قبلا کسی استفاده نکرده باشه شما می تونید بازی رو دانلود کنید و باهاش بدون مشکل بازی کنید
    دیگه اینترنتتون ضعیفه به خود شما مربوط هست

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بشتابید ، بشتابید!!
    دوستانی که علاقه مند هستند استیمشون اکتیو بشه و بتونند بقیه رو ادد کنن این پست رو بخونن!

---
    شما بازی مجانی از استیم دانلود کردید ولی استیم اجازه‌ی ادد کردن دوستانتو رو بهتون نمیده؟! نگران نباشید، چاره‌اش اینجاست...

1) اینجا عضو بشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینجا یک فروم لهستانی هست)
    - برای اینکه بفهمید چیکار کنید بد نیست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. اگر همه حوصله ترجمه از طریق گوگل رو ندارید، عکس زیر نشون میده بهتون که چی به چیه...

2) به ایمیلی برید که موقع ثبت نام در این فروم استفاده کردید، توی Inbox یا Spam ایمیلی برای شما اومده از این سایت، ایمیل رو باز کنید و اکانت خودتون رو فعال کنید.

3) حالا توی این مرحله ما به یه آی‌پی لهستانی نیاز داریم. برای این موضوع هم یه راه حل هست به اسم فایر فاکس! دوستانی که فایر فاکس ندارند نصب کنند! حالا دوستانی که فایر فاکس دارند، نیاز دارند یه Add-on به اسم Foxyp-rocxy رو به فایرفاکسشون اضافه کنند.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - دوستان فراموش نکنید که باید بعد از نصب Add-on فایرفاکس رو حتمآ Restart کنید.

4) پس از نصب Foxyp-roxy به قسمت Tools فایرفاکس برید و بعد روی Foxyp-roxy Standard کلیک کنید و به Options برید.

5) بعد روی Add New p-roxy کلیک کنید، بعد به سربرگ p-roxy Details برید، گزینه‌ی Manual p-roxy Configuration رو فعال کنید، جلوی کادر Host or Ip Address این آی‌پی رو وارد کنید (95.175.10.246) در قسمت Port این عدد رو وارد کنید(3128).

6) به سربرگ General برید و قسمت p-roxy Name رو به اسم Polish پر کنید. اوکی کنید و یه پیغام دیگه هم میده، اونم رو اوکی کنید و بعد گزینه Close رو بزنید.

7) حالا دوباره به قسمت Tools برید و دوباره روی Foxyp-roxy Standard برید ولی اینبار روی گزینه‌ی Use Polish p-roxy for all URLs کلیک کنید. حالا برمی‌گردیم به همون سایت لهستانی، توی سایت با همون شناسه‌ای که ساخته‌اید، لاگین کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حواستون باشه که از گوگل ترنسلیت استفاده نکنید موقع لاگین کردن)

8) برای لاگین کردن شناسه‌تون، توی Wpisz swoją nazwę użytkownika شناسه‌تون رو بزنید و پسوردتون رو توی Wpisz swoje hasło و بعد روی Zaloguj Mnie کلیک کنید.

9) حالا پس از لاگین شدنتون برید به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

10) اگر کارهای بالا رو درست اجرا کرده باشید، بعد از کلیک کردن روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت باید به شما این پیغام رو بده:
    Numer do gry Speedball 2 został wysłany na adres [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11)خب حالا Inbox یا Spam ایمیلتون رو چک کنید، می‌بینید سایت بهتون ایمیل زده و محتوای ایمیل کد فعالسازیه استیم هست!

12) حالا استیمتون رو باز کنید، برید توی گزینه‌ی بالای استیم و روی گزینه‌ی Games رو بزنید، بعد روی اولین گزینه یعنی Activate a product on steam ... یه صفحه‌ی جدید براتون باز میشه اون رو Next کنید، توی قسمت بعد I Agree رو بزنید، توی گزینه‌ی Product Code رمزی که اون سایت براتون ایمیل کرده رو بزنید و بعد Next کنید، یه لودینگ میاد و بعد اکانتتون اکتیو میشه.

13) حالا دوستاتون رو ادد کنید و حالش رو ببرید!

پ.ن: دوستان خط تیره های بین اسمها رو برداری و بخونید، چون سایت p-roxy رو سانسور میکرد مجبور شدم این بلا رو سرشون بیارم!
    پ.ن 2: باور کنید این همه کار بیشتر از 5 دقیقه وقتتون رو نمیگیره، پس اگه دوست دارید استیمتون اکتیو شه این کارها رو حتمآ بکنید. بعد بگین ما بد رفتم گشتم تا اینو پیدا کردم
    اقا سلام ببین من میرم تو این سایت قسمت رجیستر ... یوزر و ایمیلو پسو میدم اونجا کهع میگه این دو حرفو وارد کنید هرچی میزنم بعد دکمه تاییدو میزنم تو همون صفحه لود میشه و اررور اینکه کد رو اشتباه میزنین میده! چه کار کنم؟؟؟ مگه نباید دوتا کلمه رو با فاصله تایپ کنیم؟؟ میکنم اما اررور میده!!
    اگر ممکنه یه یوزر برای این ایمیل شما بسازید ممنون میشم من که نتونستم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان ایا در حال حاضر با طی کردن تمام مراحل پست 1 میشه انلاین بازی کرد؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خیر روست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •