دوست عزيز اگه فيل تر هوا و روغن ماشين تميز باشن با سرعت ميانگين 110 ،مصرف گاز به زير 4.4 كيلو در هر صد كيلومتر ميزسه.اينو من خودم امتحان كردم.
دوست عزيز اگه فيل تر هوا و روغن ماشين تميز باشن با سرعت ميانگين 110 ،مصرف گاز به زير 4.4 كيلو در هر صد كيلومتر ميزسه.اينو من خودم امتحان كردم.
پ.خ دادم![]()
اگه من به خاطر دور موتور بالا ماشینو ببرم نمایندگی هزینه ای داره؟ مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام
رو بنزین زیاد من راه نمیرم ولی وقتی با بنزین میرم هر 100 کیلومتر حدودا 8 لیتر میسوزند الان جدیدا دیگه خیلی وقته با بنزین نرفتم
قبلا با یک مخزن گاز که 5 هزار تومان میگرفت 200 کیلومتر 210 کیلومتر تو اتوبان و 180 کیلومتر تو شهر میرفتم ولی جدیدا با یک مخزن گاز 5 هزار تومانی میانگین 250 کیلومتر 260 کیلومتر بصورت ترکیبی بین شهری و شهری (البته بیشترش بین شهری) مسافت رو طی میکنه
من حساب کردم مسیر رفت و برگشت دانشگاه 160 کیلومتر میشه
رو حالت گاز بصرفه تره ولی رو حالت بنزین شتاب و قدرت و سرعت ماشین خیلی بهتر میشه
اگه گارانتی داره واسه نگاه کردن و اینا نه هزینه نداره کلا یه سری چیزا مثل دیاگ زدن خارج از گارانتیه باید پول بدی
من الان فعلا بااین ماشین حدود 1500 کیلومتر رفتم شتابش عالیه فرمونشم خیلی نرم وخوبه تا الان روغن ریزی نداشته فقط یه روز چراغ چک روشن شد وفرداش خاموش شد نمیدونم چرا؟فعلا کلا خیلی راضیم .
اگه پایه گازسوز هست زیاد نمیخواد به چراغ چک توجه کنی حالا حالاها زیاد قراره روشن خاموش بشه جدی نگیر قضیه رو عادی میشه
خودش روشن میشه خودش خاموش میشه و مشکلی هم نیست![]()
فکر میکنید مربوط به سیستم گاز باشه؟
با گاز شتاب ماشین چقدر کم می شه؟
کلا نسبت به ال ایکس گاز سوز موتورش بهتر کار می کنه؟
کلا گاز به دلیل احتراق کمی که نسبت به بنزین داره شتاب ماشین رو کم میکنه.
اما خوب شتاب گاز روی موتور EF7 بهتر از موتور XU7 هست.
من خودم LX دوگانه سوز معمولی دارم تا الان مشکلی نداشته
EF7 هم که برای گاز تولید شده پس میشه گفت EF7 با گاز سازگارتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)