تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 253 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    اول واقعیت صفحات زیاد بود من دیدم اگه بخوام همه رو بخونم عمرمون تموم شده ماشا... بخاطر همین تصمیم گرفتم بپرسم و بخاطر همین پیش پیش معذرت میخوام تگه سوالا تکراریه
    منم میخواستم اگه قسمت بشه این گوشی رو بگیرم
    فقط چند تا سوال داشتم
    یک اینکه دوربین این گوشی چجوریه اینجور که سایت جی اس ام(اون فارسه) میگفت من جوری خیال کردم که دوربین گوشی در حد افتضاحه ایا این حقیقت داره و همینجوریه لطفا در این مورد کمی توضیح بدبد و اگر عکسی و فیلمی گرفته شده توسط گوشی بزارید ممنون میشم خواهشا منو حواله ندید جای دیگه اگه خودتون یه عکس و فیلم گرفته شده توسط گوشیتون بذارید واقعا ممنون میشم من انتظار زیادی از دوربین ندارم ولی حداقل جوری بشه باهاش تو جمع بشه ابرو داری کرد
    دوم دوستان این گوشی رو پیشنهاد میکنند یا تی فون 2 رو
    نظر کلی شما در مورد گوشی چیه
    ایا از خرید گوشی پشیمون نمشویم به نظر شما(ایا شما پشیمونید یا نه)

دوستان میبخشید سوالا زیاد شد ولی خواهش دارم همه رو کامل جواب بدید
    بازم ممنون و میبخشید
    برای بار سوم لطفا جواب بدید
    خواهش میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    رام جدید برای گوشی اومده؟رام رو چه جوری نصب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان تفاوت ROM و Firmware چی هست؟! و ما وقتی گوشی رو فلش می کنیم در وقاع کدوم یکی از این ها رو تغییر می دیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تازگی یه گوشی امنیالایت سامسونگ B7300گرفتم ،ولی کلا در مورد کار با بلوتوثش مشکل دارم،
    1)وقتی کسی بلوتوث منو سرچ میکنه اصلا نمیتونه منو پیدا نمیکنه .
    2)گاهی هم که گوشی من پیدا میشه ،اگه میخوام مثلا یه آهنگ بفرستم اصلا نمیدونم اینو از کجا باید بفرستم گزینه send via bloutothرو نداره تو گوشی روبروی آهنگ تا این کار رو بکنم؟
    3)وقتی کسی چیزی میفرسته با بلوتوثش نمیدونم کحا ذخیره میشه؟
    4)برای راحتی نرم افزار Persian bloutoth رو نصب کردم،دوستم چند تا عکس برام فرستاد با این نرم افزار دریافتشون کردم کل گوشی رو زیر ورو کردم ،تا عکس ها رو پیدا کنم،پیداشون نکردم ،این عکسها کجا رفتن؟این عکسها رو شدیدا نیاز دارم،لطفا کمک کنید
    5)یه راهنمایی کلی در مورد بلوتوث این گوشی بکنید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

من این گوشی رو چند روزی میشه خریدم
    - از دوربینش راضیم تو روشنایی طبیعی ( روز ) عملکرد خوبی داره اما تو روشنایی لامپ کیفیت پایینتر است
    - مموری 8 گیگ بدون هنگ و مشکل روی گوشی ساپورت میشه
    - تا این لحظه چندینو چند نرم افزار روش نصب کردم به جز چند مورد که کلا برای ویندوزهای پایین تر نوشته شده بودند بقیه بدون مشکل جواب داد
    - مشکل جی - سنسور رو براحتی میشه حل کرد. ( من فقط همون بازی معروف رو تست کردم به خوبی جواب داد.هنوز وقت نکردم بیشتر و دقیقتر تست کنم ببینم مشکل به صورت کامل حل شده یا نه )
    - بخش اسمس ها فعلا که کندی دیده نشده و اگر هم پیش اومد با تغییر رجیستری حل خواهد شد

چند نکته:
    - حتما پشت گوشی هم یه خشگیر ظریف نصب کنید چون بدنه ی خیلی حساسی داره و با کوچکترین تماس جسم تیز (حتی فشار ناخن ) خش میوفته
    - کاش بخش تنظیم صدای خروجی حالات بیشتری داشت ( تنظیم میزان صدا دارای پنج حالت است که کمترین میزان صدا برای یک محیط آرام و شب برای گوش دادن به آهنگ بدون هدفون زیاد مناسب به نظر نمیاد ) البته فکر کنم نرم افزارهایی برای افزایش انعطاف پذیری این بخش نوشته شده باشه
    - صدای خود گوشی و صدای هدفون کیفیت قابل قبولی داره و نیازی نیست یه تبدیل 3.5 میلیمتری و هدفون دیگری تهیه کنید البته اگر خواستار صدای بسیار با کیفیت تر نباشید. در کل لزومی واسه خرید هدفون و تبدیل نمیبینم
    - مشکل صدای میکروفن گوشی حل شده و نیازی نیست که به محض خرید گوشی کد تقویت صدا را وارد کنید!

تا این لحظه من از گوشیم راضیم و به نظرم حداقل دو سه سالی قصد عوض کردن گوشی رو نداشته باشم

گویا قیمت این گوشی بیست تومنی هم پایین خواهد آمد اگر قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم چند روزی صبر کنید تا با قیمت پایینتر تهیه کنید

6. این کاربر از ramin005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

من تازگی یه گوشی امنیالایت سامسونگ B7300گرفتم ،ولی کلا در مورد کار با بلوتوثش مشکل دارم،
    2)گاهی هم که گوشی من پیدا میشه ،اگه میخوام مثلا یه آهنگ بفرستم اصلا نمیدونم اینو از کجا باید بفرستم گزینه send via bloutothرو نداره تو گوشی روبروی آهنگ تا این کار رو بکنم؟
    4)برای راحتی نرم افزار Persian bloutoth رو نصب کردم،دوستم چند تا عکس برام فرستاد با این نرم افزار دریافتشون کردم کل گوشی رو زیر ورو کردم ،تا عکس ها رو پیدا کنم،پیداشون نکردم ،این عکسها کجا رفتن؟این عکسها رو شدیدا نیاز دارم،لطفا کمک کنید
    سلام دوست عزیز
    اگه از خوده ویندوز استفاده کنی،قبل اینکه بخوای از کسی چیزی بگیری باید خودت اون شخص رو پیدا کنی و به لیست اضافه کنی،بعد اون شخص شما رو پیدا کنه و ارسال کنه
    با اون نرم افزار هم مشکل حل میشه،من هنوز رو این نریختم،رو وین مو 5 که گوشی قبلیم بود ریخته بوم،بعضی وقتها کار میکرد،بعضی وقتها نه
    فایل های دریافتی هم بیشتر تو خوده پوشه مای داکیومنت میره

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

دوستان تفاوت ROM و Firmware چی هست؟! و ما وقتی گوشی رو فلش می کنیم در وقاع کدوم یکی از این ها رو تغییر می دیم؟
    اگه منظور از فلش هارد ریست هست،هیچ کدوم،تقریبا مثله Master resetگوشی های دیگه

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

برای بار سوم لطفا جواب بدید
    خواهش میکنم
    دوربین گوشی در حد خوبه رو به بالاست

تی فون هم که معلوم نیست بالاخره ایرانیه،چینیه،افغانیه .. .
    شما ساسونگ رو با تیفون یکی میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

1.این قسمت رو باید تنظیم کنی گوشی بطور پیشفرض invisible هست
    اگه spb shell روش نصب نکردی برو توی تنظیمات بلوتوثر توی قسمت menu>ms setting>mode
    و گزینه make the devise visible to other devises رو چک بزن
    یا اینکه خودت طرفو پیدا کن و باهاشpair شو
    یا اگه spb shell نصب کردی وقتی فعال میکنهخودش ازت میپرسه میخوای پیدات بکنند یا نه
    2.نباید روی فایل راست کلیک(نگه داشتن انگشت)بکنی برای اینکار برو :menu>send>send via bloutoth

3.توی my document ولی میتونی توی تنظیمات بلوتوث مسیرشو عوض کنی

4.من از این نرم افزار استفاده نکردم!!!

5.برو حالشو ببر دیگه چه مشکلی داری
    در خدمتیم دربست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

تا وقتی این تاپیک مرتب نشه من دیگه پست نمیدم .....
    خداحافظ

10. این کاربر از morty0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی لطف کنه معایب این گوشی رو بگه؟
    در ضمن نصب برنامه روی گوشی مشکل داره ؟
    هنگش چجوریلست؟
    قیمت با و بدون گارانتیش چقدره؟

داره خودمونی میشه pirsoner's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    لطفا چند تا بازی مخصوص برای این گوشی معرفی کنید
    همچنین اگر کسی دیکشنری ( انگلیسی به انگلیسی )خوب با سریال نامبر یا کرکش را دارد لینک آن را قرار دهد ( خیلی لازم دارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •