نه . همه مرکز ها که در میان . همه لبه ها از دو قسمت تشکیل شدن (یعنی فقط یکیش در میاد).
گوشه ها هم همین از سه رنگ فقط یکیش در میاد . نمیدونم چرا اینجوریه !
نه . همه مرکز ها که در میان . همه لبه ها از دو قسمت تشکیل شدن (یعنی فقط یکیش در میاد).
گوشه ها هم همین از سه رنگ فقط یکیش در میاد . نمیدونم چرا اینجوریه !
برو تو سایت خود پتروس ، متوجه می شی چیکار کرده :سلام
روش پترس لطفا
پیداش نمیکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول !!!!!!دیگه .....
مو بچه مشدم
این حرفا چیه ما که مبتدی هستیم
منم تا جایی که بتونم شرکت می کنم.
موفق باشی ... ♥♥♥ : دی
IceLord جان ، میتینگ مشهد هم جمعه 1 مرداد برگزار کن داداش!!
virus2009 ، به IceLord پیام بده و اعلام آمادگی کن .
حیدری جان ! کجایی شما ؟ شما هم تو میتینگ حتمن شرکت کن.
اگه دوست روبیک بازی دارید حتمن بیارید تو میتینگ .
تعداد افراد حداقل 3 نفر و حداکثر 10 نفر باشه فعلن.
با تشکر از همتون که دارید یه کار اساسی انجام میدید !
راستی بچه های شیراز کسی داوطلب نشده ها !!!
amirdb ,rubiker,unforgiven... ؟؟؟؟؟
کجایید پس ؟ از شیراز که خوب روبیک باز داریم !!
Last edited by amir.cuber; 18-07-2010 at 23:17.
اگه تا 5شنبه تعداد به حد نصاب رسید که برگزار می شه، اگه نرسید امیر خان خودت زحمتشو بکش!!
در ضمن احتمالن واسه هماهنگی و صحبت با مسولین مسابقات شیراز هفته دیگه خودم بیام شیراز، اومدم که حتمن می بینمتون.
آقایون برگزار کننده تو شهرای مختلف ,
1.به داوطلبین بگین اگه دوست روبیک بازی داشتن حتمن بیارن،
2.روبیک هایی که بجز 3*3 دارید جهت آشنایی و کمک به دوستان تو میتینگ بیارید .
3.سیلیکون همراه خودتون تو میتینگ ببرید، ممکن بعضی از دوستان لازم داشته باشن و گیرشون نیومده که تهیه کنن.
4. عکس دست جمعی به همراه روبیک ها یادتون نره !!( این عکسها رو در آینده تو سایت خودمون هم قرار میدیم و یه گالری اونجا درست می کنیم )
با سپاس از همتون که این کار قشنگ رو واسه اولین بار دارید انجام میدید.![]()
Last edited by amir.cuber; 20-07-2010 at 20:17.
اخه شما فرمودید که فارسیش هست
اینجوری یه خورده سخت میشه
شمارم برات پیغام خصوصی کردم.
عذر خواهی میکنم یکم مرداد عازم خارج از کشور(امارات) هستم برای کار میروم و برگشتم معلوم نیست
اون چیزی که میدونم تا آخر امسال(89) ایران خواهم بود.
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
پس میتینگ شد:
پنج شنبه ساعت 19 پارک شهر(آزادی)
به دوستانتون هم بگید بیان
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
اگر به حد نصاب 4 نفر رسید برگزار میشه اگر نرسید من شرمندتون هستم
تا چهارشنبه ساعت 11 شب خبرم کنید تا برنامه هام را ردیف کنم چون برنامه سفرم هم هست
من نقهمیدم هدف از این میتینگ ها چیهولی هرچه هست احتمالا بالا بردن مهارت جوان ایرانی هست که من عاشق این کار هستم.
خلاصه همه جوره در خدمتم.
تا چهارشنبه خبرم کنید
قابل توجه دوستان
با اجازه همگی یک گروه راه انداختم برای برنامه ریزی میتینگ ها.
دوستان لطفا به این گروه مراجعه کنن تا این تاپیک از عنوان اصلیش دور نشه.
میتینگ روبیک باز های P30World
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
لطف کردی IceLord عزیز،
فعلن سعی کنید این هفته برگزار کنید که کم کم گروه مشهد شکل بگیره .
این تاپیک با آموزش روبیک شروع شد ولی بعدش هر صحبتی توش شده در مورد روبیک بوده : مسابقات، میتینگ، اطلاعات روبیکی، معرفی روبیک های خوب....
ممنون از اینکه اینقدر به فکر تاپیک هستی
بخون از اونجا اگه مشکلی داشتی جابر کمکت می کنه آخه خدای پتروسه !اخه شما فرمودید که فارسیش هست
اینجوری یه خورده سخت میشه
این میتینگ ها با حداقل 3-4 نفر تشکیل میشه ، هدف انتقال تجربیات به هم دیگه و یادگیری روشها ، الگوریتم ها و حل روبیک های مختلفه که دوستانی هم که آشنایی ندارن می تونن استفاده کنن. مدت زمانش هم حدود 1-3 ساعته .من نقهمیدم هدف از این میتینگ ها چیه ولی هرچه هست احتمالا بالا بردن مهارت جوان ایرانی هست که من عاشق این کار هستم.
خلاصه همه جوره در خدمتم.
اگه دوستان همت کنن و کمک به برگزاری این میتینگ ها کنن استقبال از این میتینگ ها بیشتر میشه و با کیفیت بالایی تشکیل میشه ،
مطمئن باشید با حضور تو این جلسات سرعت پیشرفتتون تو روبیک خیلی بیشتر میشه ، و چون یه کار گروهی میشه شور و اشتیاق بیشتری خواهید داشت ، مثه ورزش کردن که اگه شخص یه همراه و رقیب تمرینی داشته باشه پیشرفت بهتری داره .
این میتینگ ها هم واسه اولین بار و به صورت سراسری تو ایران قراره برگزار شه که کار نویی هست و ماله خود بچه های گل پی سیه!
---------------------------------------------------------------------------
یه مسئله دیگه هم اینکه سر گروهای عزیز :
میتینگ رو جایی برگزار کنید که دیگران هم ببینند، منظورم خودنمایی نیست ؛ منظور اینکه دیگران رو هم با روبیک آشنا کنید ، شاید اکثر مردم فکر کنن فقط اونی که تو تلوزیون اومد بلده روبیک حل کنه! نمیدونن که بین روبیک بازا چه خبره !!
هرچی شما اینو بهتر معرفی و تبلیغ کنید ، بازارش بیشتر داغ میشه و کلی اعضا واسه تاپیک،میتینگ و مسابقات پیدا می کنید.
یه سبد گل تقدیم به همتون
( باز رامین غیبش زد!!!!)
Last edited by amir.cuber; 20-07-2010 at 15:16.
امروز یه مورد بسیار خفن در مورد روبیک دیدم.
ماشالله از بس مسابقات روبیک تو ایرن برگزار شده دیگه موندن چجوری مسابقات رو برگزار کنن که جدید باشه.
مسابقات روبیک خانوادگی!شرایط مسابقه:
هر تیم از سه نفر تشکیل شده که باید اعضای یک خانواده باشن و یکیشون هم زیر 15 سال باشه.
تاریخ و محل برگزاری:
89/5/5 مصادف با نیمه شعبان در زمین چمن پارک ملت مشهد
انشالله عکس بنرش رو هم فردا می ذارم.
به نظرتون چند تا خانواده واجد شرایط این مسابقات هستن؟
یک سوال فنی داشتم شرکت magic cube مکعب هاش خوبه
اینم عکس
بابت تبلیغ زیرش معذرت میخوام عکس دیگه ای گیر نیاوردم
Last edited by 33505775; 21-07-2010 at 15:18.
magic cube ، اسمیه که آقای ارنو روبیک وقتی مکعب رو ساخت روش گذاشت و اسم شرکت نیست،
کمپانی اون پایه yonjjun که من 4*4 اش رو دارم که روبیک بدی نیست ولی 3*3 رو ندیدم !!
این روبیک هم مارک yongjun نیست فکر کنم !
انگار هوس کردی سرت کلاه بره کاپیتان ؟!!
همون تعدادی که قرار جمعه روبیک زدن رو از شما یاد بگیرن !به نظرتون چند تا خانواده واجد شرایط این مسابقات هستن؟![]()
Last edited by amir.cuber; 21-07-2010 at 15:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)