*#06*
این کن IMEI رو نشون میده
*#06*
این کن IMEI رو نشون میده
منکه واسه ایکس شیشم ندیدم
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
من کدها رو چند صفحه قبل تو این فروم واسه دوستان نوشتم (صفحه 103پست 1023)البته اونایی که کار می کنن آره میدونم صفر شش مربع فقط شماره سریال می ده. ولی زیر باتری هم یافت نشد شاید دقت نکردم از دوستان ایکس 6 دار یه زحمتی بکشن باتریشاشونو به احترام من دربیارن
راستی یه سوال تو این سایت برای دادن لینک فقط یه پست از کجا باید بهره ببرم دیدم آخر لینکایی که فقط آدرس یه پسته عبارت &postcount=NNNNN نوشته شده NNNNN شماره پسته اینو یادم بدید
Last edited by Help118; 04-07-2010 at 13:24.
در پست 967 صفحه 97 مطالب کارا و بدرد بخور و عملی در مورد جی پی اس نوشتم که نمی دونم چرا اصلا مورد توجه هیچیک از ایکس 6 داران قرار نگرفت!!! انگار دوستان با جی پی اس میونه خوبی ندارند!
یک مورد
امروز گوشی 5800 دوستم دستم بود به نا به اظهارات ایشان میگفت فلش یا فریم ویر این گوشی ناقص هستش و از سونی اریکسون بلوتوث نمی گرفت. گوشی رو یه هفته پیش خریدیم با گارانتی اصلی
جونم براتون بگه ابتدا با OVI Suite گذاشتم که ری اینستال بکنم فریم ویرو و 138 مگ بود ولی به 110 اینا رسید گفت اینترنتت مشکل داره و دوباره باید از سر بگیره منم به نوکیا گفتم بر پدر دروغگو لعنت! این از این
رفتم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس پروداکت کد دوباره همه فریم ویراشو دانلود کردم اومدم فونیکس گفت که این درایورها مشکل دارن! البته بگم این سایت لعنتی هم اجازه دانلود با IDM رو نمی ده کسی میدونه چرا؟
جونم براتون بگه گذاشتم از منوی tools خود فونیکس فریو ویر رو دانلود کنه و دانلودش کرد موقع فلش اولش گفت یه فایل آپشنال فریم ویر موجود نیست ادامه میدید گفتتم بله و ادامه داد و بسلامتی فلش شد و مشکل دوستمون حل شد
حالا میخوام بگم دو روز دیگه من خواستم ایکس 6 نازنینینمو آپ دیت کنم چیکار باید بکنم؟ چرا این سروروهای آپ دیت اینجوری شدن؟ گرچه قبلا هم روی خوشی نداشتم
خوب میدونم. چهار تا صفر هم میدونم. ولی زمانی که دکمشو نگه میدارم، فقط تو همون 6680 کانکت میشه. حتی وقتی از 6680 حذفش میکنم و خاموشش میکنم گوشی رو. باز هم تو هیچ گوشی کانکت نمیشه.
یکی کمک کنه.
من خیلی راحت آپدیت می کنم،
نوشته شده توسط NOKIA_N95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست 967 صفحه 97 مطالب کارا و بدرد بخور و عملی در مورد جی پی اس نوشتم که نمی دونم چرا اصلا مورد توجه هیچیک از ایکس 6 داران قرار نگرفت!!! انگار دوستان با جی پی اس میونه خوبی ندارند!
یک مورد
امروز گوشی 5800 دوستم دستم بود به نا به اظهارات ایشان میگفت فلش یا فریم ویر این گوشی ناقص هستش و از سونی اریکسون بلوتوث نمی گرفت. گوشی رو یه هفته پیش خریدیم با گارانتی اصلی
جونم براتون بگه ابتدا با OVI Suite گذاشتم که ری اینستال بکنم فریم ویرو و 138 مگ بود ولی به 110 اینا رسید گفت اینترنتت مشکل داره و دوباره باید از سر بگیره منم به نوکیا گفتم بر پدر دروغگو لعنت! این از این
رفتم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اساس پروداکت کد دوباره همه فریم ویراشو دانلود کردم اومدم فونیکس گفت که این درایورها مشکل دارن! البته بگم این سایت لعنتی هم اجازه دانلود با IDM رو نمی ده کسی میدونه چرا؟
جونم براتون بگه گذاشتم از منوی tools خود فونیکس فریو ویر رو دانلود کنه و دانلودش کرد موقع فلش اولش گفت یه فایل آپشنال فریم ویر موجود نیست ادامه میدید گفتتم بله و ادامه داد و بسلامتی فلش شد و مشکل دوستمون حل شد
حالا میخوام بگم دو روز دیگه من خواستم ایکس 6 نازنینینمو آپ دیت کنم چیکار باید بکنم؟ چرا این سروروهای آپ دیت اینجوری شدن؟ گرچه قبلا هم روی خوشی نداشتم
--------
دوست عزیز خوشحالم که مشکل دوستت را رفع کردی این از این
در مورد اجازه ندادن به برنامه IDM بگم که مشکل از ورژن برنامه شماست و باید آخرین ورژن را دانلود و نصب کنی و حتما حتما رجیستر کنی اگه فایل پچ برنامه را خواستی بگو آپلود کنم
در مورد سرور بگم که دقیقا منم با یکی از گوشی هام که N97 mini هستش این مشکل را دارم و این گوشی از انگلیس به قیمت 385 یورو خریداری شده که حتی فریم ویر روی گوشی هم 11.0.45 نیست و 11.0.102 هستش که وقتی پروداکت کد را در نوکیا وارد می کنم گوشی من را می زنه سفارشی به سفارش کشور انگلیس و من حتی با تغییر پروداکت کد هم نمی تونستم به سرور آپدیت وصل بشم حتی با و ی پ ی ا ن انگلیسی ,به هر حال مجبور شدم آخرین ورژن آپدیت این گوشی را که 12.0.110 هست و دو روز پیش اومده را به صورت دستی دانلود کنم و چون نمی تونستم از روش استاندارد آنلاین و آنلاین آپدیت خود گوشی استفاده کنم توسط جف و حالت Dead Mode آپدیت کردم
بعد از آپدیت الان که با پروداکت ایرانی آپدیت شده هیچ مشکلی برای اتصال به سرور آپدیت ندارم
موفق باشی
زحمتی به خودت بده دفترچشو یه نگاهکی بنداز واسه ری ست کردن هندزفری که از حالت pair دربیاد
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
تو چقدر پسر خوبی هستی!![]()
در اول که تشکر می کنم از تشکرتون
IDM رو جدیدا از همین سایت گرفتم ولی لینکشو پیدا نکردم بزارم واست. silent edition هم بودش و پچشم نصب کردم ورژن 5.19 build 3 هستش که قسمت ریجستر کردنش با زدن پج غیر فعال شده و خوب کار می کنه
و نمی دونم چرا اینجوریه. حالا اگه شما بهتری نو جدیدترینشو داری لطف کن البته الان تست که کردم واسه آپ دیت خود سایت آی دی ام گفت آخرین ورژنشه استفاده می کنی آپ دیتی نداره
والا نمی دونم هلاک شدم این دوستمون SNAR که با NSU دانلود و نصب کرده یعنی OVI SUITE کار NSU رو نمی کنه؟ بنظرم هموشن یه چیزین خوب.
با جف و این جور چیزا هم اصلا کار نکردم بیشتر رو فونیکس هستم. جف باکس می خواد یا با یواس بی حل میشه؟ فکر کنم فونیکس بهتر باشه نه؟
حالا بازم میترسم چه کنم. مروگرم IE هستش WIN7 و Phoenix 2010.8 و جونم واست بگه اینرتنتمم 512
فعلا که ایکس 6 آپ دیتی نداره حالا تا اون موقع
Last edited by Help118; 04-07-2010 at 16:32.
من اولین گوشی تاچی هست که خریدم. تا قبل اومدن تاچ خازنی اصلا از تاچ اسکرین ها بدم می اومد. امروز 5800 دوستم که دستم بود خیلی باهاش ور رفتم واقعابود چیه بابا چندش آوره. ان97 هم مثل اون بود تو تاچ ولی ایکس 6 که اولین و تحولی ترین تاچ تو نوکیا بود منو مجذوب خودش کرد واقعا تاچ فوق العاده ای داره انگشتتو روش میزاری با کوچیکترین فشار واست ریسپانس و فیدبک میده. فکر کنم تو گوشی های بعدی نوکیا حتی بهتر هم بشه
ولی این گوشی هم در نوبت خودش ایرادات و کم و کاستی هایی هم داره: نسبت به 5800 زیاد قرص و یکپارچه نیستش یا اینکه قاب پشتش لق می زنه و یا اینکه صداش یذره کمتره. من اصلا با گوشی و اسپیکرش به هیچ عنوان آهنگ گوش نمی دم فقط واسه شنیدن صدای زنگ تو خیابون.
بچه ها اگه از فونت اینترفیس ایکس شیشتون خسته شدین براحتی با این برنامه می تونین فونتشو عوض کنین واقعا خوشاینده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا برنامه ای چیزی پیدا کردین بدرد بخور همینجا تو این کلوپ مطرح کنید و به جاهای دیگه نکشونین چون تمرکز همه رو این کلوپه گشت و گذار تو جاهای دیگه سردرگم می کنه
اگه رو لیلبل هم نباشه به نظرم بهترین راه همون خود فونیکسه که خودش پروداکت کد گوشی رو read می کنه. نظر شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)