رو صفحه گوشی ازت نوع کانکشن رو می پرسه یا نه؟
رو صفحه گوشی ازت نوع کانکشن رو می پرسه یا نه؟
سلام به استادان گرامی.
سوالم اینه که آیا میشه با اتصال n900 با کابلusb به کامپیوتر از اینترنت کامپوتر برای نصب نرم افزارها استفاده کنم؟
یا حتما باید از طریق Wireless این کار را انجام داد.
یه سوال دیگه مشکلی با sms فارسی نداره یعنی کاملا sms فارسی را ساپورت میکنه(از نظر خوندن و نوشتن)؟
سلام.
فعلا فقط وایرلس.
مشکل مسیجینگ فارسی هم نداره.
مهدی عزیز gps چی؟مشکلی نداره,نقشه شهرهای ایران داره یا میشه دنلود کرد؟
Ovi Maps رو داره...می تونید نقشه ایران رو با Maploader دانلود کنید و بریزید ..نقشه تهران و به تازگی چند شهر دیگش کامله.
سلام اقا مهدی گل امیدارم حالت خوب باشه
اقا راهی هست که بشه ovi دورش زد منظورم اینه که بشه به صورت free ازش down کرد؟
سلام یه چند تا برنامه جدید:
1-TEST DICK & PHOTO REC این نرم افزار دو تا نرم افزار هست با یک SETUP که شما می تونید حافظه رو چک کنید و همچنین عکس هاتون رو برگردونید.کلی هم فرمت عکس ساپورت می کنه ( بیش از 320 فرمت ).
2-بازی SMW یا همون سوپر ماریو که حجمش هم حدود 8 مگابایت هستش خودتون با این بازی آشنایی دارید.البته اینو بگم که بازی SUPER TUNX هم بازی خیلی جالبی هستش و دانلود کنید این دو بازی رو.
3-نرم افزار SUBTITLE SUPPORT نرم افزار بعدی هستش که به معرفیش می پردازم و شما با این برنامه می تونید فیلم با زیر نویس رو مشاهده کنید.این برنامه نیست بلکه به صورت یک DECODER هستش.
همین الان گوشیتونو ور دارید و به دانلود نرم افزار های یاد شده بپردازید.
با تشکر.
1-نرم افزار STOPWATCH نرم افزاری هست که شما با اون می تونید گوشیتونو به یک کرنومتر تبدیل کنید که هم می تونه از صفر شرمع بشه و هم اینکه از عر زمانی که شما بخواید.(به صورت مستقیم و معکوس)
2-نرم افزار situare نرم افزار قطب نما هست.
3-نرم افزار بعدی نرم افزار speedy هست که شما دوستان میتونید سرعت اینترنت رو اندازه گیری کنید.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
بله ماله م که پرسیده می شه ولی اتفاقی نمی افته نه تو موبایل و نه تو صحفه pc.
با سلام خدمت دوستان. .من می خوام گوشیمو از طریق خود گوشی update کنم update113mb .. ولی بعد از اینکه backup گرفت دیگه نمیره واسه update . اولش میگه به pc وصل کن.اما اینترنت وایرلس ندارم تو خونه.میرم کافی نت واسه update.لطفا را هنماییم کنید.مشکل از کجاست؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)