تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 165 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا اینجا)ایران(همه فک میکنن وطن پرست یا ایرانی بودن به طرفداری تیم فوتبال یا والیباله!؟تو دنیای واقعی هم القاب وطن فروش و خائن و...نصیب من و امثال من میشه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

توی این 4 گیمی که تا الان نشون داده آنچنان صحنه خاصی بازی نداشت ( در حد چند صحنه تاپ پوش ) که اونهمه اسلی موشن دیدیم ! انگاری بدجوری ادیتور توجیه شده بود و از سر عادت یه چشمه میومد : دی

................

تصاویری از پیروزی والیبال ایران بر کوبا

اکونیوز:تیم ملی ایران در چارچوب لیگ جهانی والیبال موفق شد تیم قدرتمند کوبا را در هاوانا با نتیجه سه بر دو شکست دهد

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )،تیم ملی ایران در چارچوب لیگ جهانی والیبال موفق شد تیم قدرتمند کوبا را در هاوانا با نتیجه سه بر دو شکست دهد، این در حالی است که تیم کشورمان ست‌های اول و دوم را به حریف واگذار کرده بود.
    شاگردان ولاسکو اکنون با نه امتیاز از هفت بازی در رده پنجم گروه شش تیمی خود هستند.
    کوبا که در مسابقات سال گذشته سوم شده بود و سابقه قهرمانی این مسابقات را هم دارد در انتهای جدول قرار دارد.
      محتوای مخفی: ادامه عکس 

.........................

لیبروی تیم ملی والیبال ایران گفت: زحمات همه بازیکنان و ولاسکو جواب داد تا حماسه‌ای دیگر خلق شود.
    به گزارش تعامل، فرهاد ظریف پس از پیروزی 3 بر 2 مقابل کوبا اظهار داشت: واقعاً یک حماسه خلق شد؛ نمی‌دانم چه بگویم. اتفاق‌های خاصی در والیبال ایران رخ می‌دهد. زحمات همه بازیکنان و ولاسکو جواب داد.

وی ادامه داد: ما با اعتماد به نفس زیاد تا آخرین لحظه می‌جنگیم. به غیر از روسیه مقابل همه تیم‌ها 3 بر 2 شکست خوردیم؛ سه برد هم در کارنامه ایران ثبت کردیم.

لیبروی تیم ملی تاکید کرد: خوشحالم که وقتی حتی دو گیم را می‌بازیم باز هم به پیروزی امیدواریم. این تجربه اول ما در لیگ جهانی است؛ شاید در دوره‌های بعد تجربه در مواقع حساس به دردمان بخورد.

وی افزود: مهار سرویس‌های کوبایی‌ها خیلی سخت بود. در یکی دو روز تمرین زیادی روی دریافت کننده‌ها فشار بود، اما خدا را شکر سرویس‌های حریف را مهار کردیم.

.......................

«ایران ایر» هواپیمایش را دنبال ملی پوشان والیبال نفرستاد/ بچه ها خسته و کوفته به دیدار آلمان می روند !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ورزش > والیبال - بویینگ 747 هواپیمایی ایران ایر همچنان در تهران است و والیبالیست ها چیزی نمانده بود از سفر به تهران باز بمانند.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ اعضای تیم ملی والیبال کشورمان که با پیروزی های غرورانگیزشان باعث افزایش روحیه نشاط ملی شده اند همچنان در دل بی مهری مسئولان به کارشان ادامه می دهند.
    اگرچه هفته گذشته هیات دولت مصوب کرد تا هواپیمایی ایران ایر یک فروند از هواپیماهای بویینگ 747 خود را به هاوانا بفرستد تا ملی پوشان والیبال را بلافاصله بعد از پرواز دوم شان با کوبا به تهران بیاورد و آنها را از سرگردانی میان زمین و هوا نجات دهد ، این هواپیما از تهران پرواز نکرده است. محمدرضا داورزنی در این باره به خبرآنلاین می گوید:« راستش متاسفانه هواپیما هنوز از تهران پرواز نکرده است و بچه ها احتمالا خسته و کوفته برای بازی با آلمان به تهران می رسند. » او درباره دلیل نرفتن پرواز به دنبال ملی پوشان هم گفت:« به ما اعلام کردند غیر از عربستان ، دیگر کشورهایی که پرواز باید از آنها عبور کند ، مجوز پرواز را به هواپیما نداده اند و به همین دلیل تا حالا هواپیما نرفته است.»
    البته این مشکل چیزی نمانده بود سبب شود ملی پوشان والیبال ایران کلا از بازگشت به تهران باز بمانند. ابتدا قرار بود آنها راهی روسیه شوند و با یک روز توقف به تهران بیایند. این بلیت ها به بهانه پرواز چارتر تیم ملی لغو شدند اما با نرفتن هواپیما فدراسیونی ها خوش شانس بودند که باری دیگر توانستند این بلیت ها را رزرو کنند.

....................................

امیر غفور:کوبایی ها اصلا دوست نداشتند ببازند/ یاد گرفته‌ایم تا آخرین لحظه بجنگیم

ورزش > والیبال - قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل کوبا گفت: یاد گرفته ایم تا آخرین لحظه بجنگیم و این بزرگترین ویژگی تیم ماست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، امیر غفور پس از پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل کوبا گفت:« تیم ملی ایران خیلی خوب کار کرد. یک حسن بزرگ تیم ملی این بود که که به بازی برگشت. قبلاً اگر بد شروع می کردیم خیلی زود تسلیم می شدیم. اما حالا در جریان بازی تغییرات زیادی انجام دادیم. ما یاد گرفته ایم تا آخرین لحظه بجنگیم.»
    وی افزود:« در بازی با صربستان و ایتالیا هم تا آخرین امتیاز مبارزه کردیم. واقعاً امروز کوبا هم خیلی خوب بازی می کرد. به هر حال فراموش نکنید که ما در سفر هستیم. اکثر بازی هایمان پنج گیمه شده و قدری از نظر بدنی خسته هستیم. کوبایی ها اصلاً دوست نداشند ببازند.»
    قطر پاسور تیم ملی والیبال تأکید کرد:« حتی اگر ما امروز در ست پنجم هم می باختیم باز هم چیزی از ارزش های تیم کم نمی شد. به نظرم همین که همه برای پیروزی تا آخرین امتیاز می جنگیم خیلی خوب است.»

.........................................

ولاسکو:به بازيکنانم گفتم ازاين لحظات لذت ببرند

سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از برتري مقابل کوبا در رقابت‌هاي ليگ جهاني گفت: از بازيکنانم خواستم از اين مسابقه لذت ببرند.

تيم ملي واليبال ايران امروز در رقابت‌هاي ليگ جهاني در هاوانا موفق شد با نتيجه 3 بر 2 مقابل کوبا به برتري برسد.

به گزارش فارس،ايران برنده اين بازي سرد بود و در حالي که 2 ست اول را به کوبا واگذار کرد، توانست در سه ست‌ متوالي به برتري برسد. خوليو ولاسکو آرژانتيني از جبران شکست 2 ست اول توسط شاگردانش بسيار خوشحال بود و گفت:‌ همان طور که انتظار داشتيم، بازي سختي بود. به ندرت توانستيم در مقابل حملات کوبايي‌ها در نيمه اول مسابقه دفاع کنيم اما قدم به قدم بهتر شديم. من فکر مي‌کنم اين مسابقه تجربه بزرگي براي هر دو تيم بود.

وي ادامه داد: به بازيکنانم گفتم مقابل يک تيم افسانه‌اي به ميدان مي‌روند، بنابراين بايد از اين لحظات لذت ببرند. آنها در ست اول عصبي بودند اما توانستند به پيروزي برسند و انگيزه فراواني به دست آورند. اين پيروزي تزريق اعتماد به نفس به آنها بود.

.....................................

تصوير: بانوان حامی ایران در کوبا
    تیم ملی والیبال ایران در هفتمین دیدار خود در لیگ جهانی 2013 والیبال با نتیجه 3-2 حریف خود کوبا را در شهر هاوانا شکست داد.

..............................

سانسور «مالنا» موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد‌‌‌‌‌م بود‌‌‌‌‌!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای شب قرار مصاحبه د‌‌‌‌‌اشتیم اما چون کار پیش‌‌بینی نشد‌‌‌‌‌ه‌ای برایش پیش آمد‌‌‌‌‌ مجبور شد‌‌‌‌‌م تا حد‌‌‌‌‌ود‌‌‌‌‌ 12 شب د‌‌‌‌‌ر یکی از اتاق‌های ساختمان پخش منتظر بمانم. خود‌‌‌‌‌ش می‌گفت بهتر است قرار را بگذاریم برای یک روز د‌‌‌‌‌یگر اما برایم جالب بود‌‌‌‌‌ که بمانم و از نزد‌‌‌‌‌یک ببینم چه می‌کند‌‌‌‌‌.

‌آخه اینجوری که من شرمند‌‌‌‌‌ه شما می‌شم. شاید‌‌‌‌‌ سه، چهار ساعت کارم طول بکشه.

‌ایراد‌‌‌‌‌ی ند‌‌‌‌‌اره، منتظر می‌مونم.

‌ببخشید‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌یگه، امشب به ما عملیات خورد‌‌‌‌‌.

‌عملیات؟

‌آره د‌‌‌‌‌یگه... همین بازی ایران و ایتالیا. برام د‌‌‌‌‌عا کن. راستی د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌اش این د‌‌‌‌‌کمه یقتو هم ببند‌‌‌‌‌... اگه سختته می‌خوای من ببند‌‌‌‌‌م برات.

حد‌‌‌‌‌ود‌‌‌‌‌ سه ساعت بعد‌‌‌‌‌ برگشت و روی صند‌‌‌‌‌لی ولو شد‌‌‌‌‌. عرق از پیشانی‌اش شره می‌کرد‌‌‌‌‌، زیر بغلش پاره شد‌‌‌‌‌ه بود‌‌‌‌‌ و قسمتی از پیراهنش هم از شلوارش بیرون زد‌‌‌‌‌ه بود‌‌‌‌‌. او کسی بود‌‌‌‌‌ که مسئولیت خطیر سانسور مسابقه والیبال ایران و ایتالیا را روی د‌‌‌‌‌وشش گذاشته بود‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌.

‌خسته نباشی، بازی رو د‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌م. عملیات موفقیت‌آمیزی بود‌‌‌‌‌.

‌خد‌‌‌‌‌ا رو شکر. البته تلفات هم د‌‌‌‌‌اشتیم. یک از بچه‌ها وسط گیم د‌‌‌‌‌وم فشارش افتاد‌‌‌‌‌. شروع گیم پنجم می‌خواستیم عقب نشینی کنیم اما بچه‌ها تلاش کرد‌‌‌‌‌ن و بالاخره بازی تموم شد‌‌‌‌‌.

‌واقعا کار سختی د‌‌‌‌‌اری شما.

‌نه زیاد‌‌‌‌‌، الان توی د‌‌‌‌‌وره بد‌‌‌‌‌نسازی هستیم وگرنه من فوتبال 120 د‌‌‌‌‌قیقه‌ای زند‌‌‌‌‌ه سانسور می‌کنم و یه نمه هم عرق نمی‌زنم. الان چون تعطیلات فوتبال اروپاست چند‌‌‌‌‌ وقتی تمرین ند‌‌‌‌‌اشتم. تازه شروع کرد‌‌‌‌‌م بد‌‌‌‌‌نسازی رو.

‌از د‌‌‌‌‌رآمد‌‌‌‌‌ش راضی هستی؟

‌اصلا جالب نیست. شاید‌‌‌‌‌ باورت نشه اما بعد‌‌‌‌‌ازظهرها نزد‌‌‌‌‌یک چهارراه پارک وی سیرابی قیچی می‌فروشم؟

‌سیرابی قیچی؟

‌آره د‌‌‌‌‌یگه، ند‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌ی مگه تا حالا؟ سیرابی رو با قیچی می‌بریم و می‌ذاریم جلو مشتری. من کلا با قیچی خیلی خوب کار می‌کنم.

‌الان که د‌‌‌‌‌یگه سانسورها د‌‌‌‌‌یجیتالی شد‌‌‌‌‌ه، خبری از قیچی نیست.

‌آره، اما باور کن من هنوز با قیچی سریع‌تر و تمیزتر از این د‌‌‌‌‌ستگاه ها سانسور می‌کنم. یاد‌‌‌‌‌ش بخیر، فقط شیش سالم بود‌‌‌‌‌ که توی بازار یه سینی بزرگ می‌ذاشتم روی سرم و آبنبات قیچی می‌فروختم.

‌قبول د‌‌‌‌‌اری بعضی جاها توی سانسور زیاد‌‌‌‌‌ه روی می‌شه؟ مثلا هنوز تکلیف خوابید‌‌‌‌‌ن توپ معلوم نشد‌‌‌‌‌ه قطع می‌کرد‌‌‌‌‌ی و صحنه آهسته اتفاقات قبلی رو نشون می‌د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ی.

‌تماشاچی اگه والیبال شناس باشه خود‌‌‌‌‌ش باید‌‌‌‌‌ بفهمه که اون توپ قطعا می‌خوابه.

‌آخه چجوری؟

‌عزیز من، وقتی کار سرعتی انجام می‌شه و توپ رو می‌کارن واسه موسوی خب می‌خوابه د‌‌‌‌‌یگه. شما یه نمونه اینجوری به من نشون بد‌‌‌‌‌ه که نخوابید‌‌‌‌‌ه باشه. تماشاچی باید‌‌‌‌‌ والیبال رو بشناسه. اتفاقا این کار ما باعث می‌شه تماشاگر عام د‌‌‌‌‌رباره قابلیت های بازیکنان تحقیق کنه و یه چیزی یاد‌‌‌‌‌ بگیره.

‌مسئول بازی اسپانیا و ایتالیا جام کنفد‌‌‌‌‌راسیون ها هم شما بود‌‌‌‌‌ی؟

‌آره، لابد‌‌‌‌‌ می‌خوای بگی چرا شکیرا رو سانسور نکرد‌‌‌‌‌م.

‌خب خیلی ها این سوالو د‌‌‌‌‌ارن.

‌کاملا عمد‌‌‌‌‌ی بود‌‌‌‌‌. ایشون د‌‌‌‌‌یگه ازد‌‌‌‌‌واج کرد‌‌‌‌‌ه و مسئولیتش با جرارد‌‌‌‌‌ پیکه‌ا س. ما با اونایی که به بنیان خانواد‌‌‌‌‌ه اهمیت می‌د‌‌‌‌‌ن مشکلی ند‌‌‌‌‌اریم. تماشاچیای بازی ایران و ایتالیا اکثرا مجرد‌‌‌‌‌ بود‌‌‌‌‌ن. ما اونایی رو سانسور می‌کرد‌‌‌‌‌یم که حلقه د‌‌‌‌‌ستشون نبود‌‌‌‌‌.

‌واقعا؟! یعنی د‌‌‌‌‌قت د‌‌‌‌‌ر این حد‌‌‌‌‌؟

‌پس چی فکر کرد‌‌‌‌‌ی؟ ما تمرینات سختی رو پشت سر می‌ذاریم تا حواسمون به همین چیزا باشه.
    ‌مثلا چه تمریناتی؟

‌بعضی شب ها تا صبح پای این کانال هایی که برنامه‌هاشون تازه ساعت د‌‌‌‌‌و نصفه شب شروع می‌شه بید‌‌‌‌‌ار می‌مونم و سانسور می‌کنم.

‌خانواد‌‌‌‌‌ه ناراحت نمی‌شن؟

‌نه، می‌د‌‌‌‌‌ونن که نگاه من به موضوع نگاه کاریه.

‌خب اونا که د‌‌‌‌‌یگه از اول تا آخرش سانسوره. صحنه آهسته واسه نشون د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ن د‌‌‌‌‌ر زمان سانسور از کجا میاری؟ مگه اینکه از همین صحنه آهسته های والیبال استفاد‌‌‌‌‌ه کنی.

‌اشتباهت همین جاس. راه های سانسور کرد‌‌‌‌‌ن فقط صحنه آهسته نشون د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ن نیست. د‌‌‌‌‌ر این جور موارد‌‌‌‌‌ می‌شه تصویر رو بزرگ کرد‌‌‌‌‌ و کاملا زوم د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌ روی صورت. مثلا من مسئول سریال خانم مارپل هم بود‌‌‌‌‌م. شما اصلا فهمید‌‌‌‌‌ی ایشون همیشه یقه هفت می‌پوشید‌‌‌‌‌؟ نه واقعا فهمید‌‌‌‌‌ی؟

‌نه خد‌‌‌‌‌ا وکیلی.

‌حرف من اینه که پارازیت اند‌‌‌‌‌اختن روی کانال‌های ماهواره مشکلی رو حل نمی‌کنه. مسئولان لطفا اجازه بد‌‌‌‌‌ن ما هم نون بخوریم. تلویزیون ما چرا نباید‌‌‌‌‌ فیلم "مالنا" با بازی سرکار خانم بلوچی رو نشون بد‌‌‌‌‌ه؟

‌آقا آخه نمی‌شه.

‌خواهش می‌کنم نگو نمی‌شه. همین نگاه حذفی افراد‌‌‌‌‌ی مثل شما پد‌‌‌‌‌ر فرهنگ مملکت رو د‌‌‌‌‌رآورد‌‌‌‌‌ه. بند‌‌‌‌‌ه خود‌‌‌‌‌م سانسور این فیلم رو به عنوان سوژه پایان‌نامه کارشناسی ارشد‌‌‌‌‌م انتخاب کرد‌‌‌‌‌ه بود‌‌‌‌‌م.
    ‌عجب ریسک بزرگی.

‌بله، خد‌‌‌‌‌ارو شکر موفق هم بود‌‌‌‌‌م. کل فیلم شد‌‌‌‌‌ 22 د‌‌‌‌‌قیقه که شیش د‌‌‌‌‌قیقش هم تیتراژ شروع و پایان بود‌‌‌‌‌.

‌(پس از چند‌‌‌‌‌ لحظه سکوت) من د‌‌‌‌‌یگه حرفی ند‌‌‌‌‌ارم.

‌آخرم اون د‌‌‌‌‌کمه یقتو نبستی ناقلا. اگه پایین می‌ری بیا با آسانسووور بریم.

‌نه از پله می‌رم. البته د‌‌‌‌‌رستش آسانسُره. آسانسور نوشته می‌شه.

‌حالا هرچی.

منیع: روزنامه قانون

................................

3. 11 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

توی این 4 گیمی که تا الان نشون داده آنچنان صحنه خاصی بازی نداشت ( در حد چند صحنه تاپ پوش ) که اونهمه اسلی موشن دیدیم ! انگاری بدجوری ادیتور توجیه شده بود و از سر عادت یه چشمه میومد : دی

.....
    قصد جسارت ندارم ها ولی ...

این رفتار صدا و سیما باعث گسترش چشم چرانی شده و مقصر مستقیم این موضوع هم دقیقاً صدا و سیماست.

5. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تفاضل گل صربستان از ما بیشتر میشه که از ما بالاتره؟( من نمیدونم چطور محاسبه میشه. ممنون میشم بگی؟)
    من بخاطر اینکه صربستان مقابل روسیه بهتر نتیجه گرفت صربستان رو بالاتر از ایران قرار دادم.
    ولی چیز های دیگه رو نگاه می کنند شاید ایران دوم بشه شاید هم پلی اف بزارن.
    البته اگه چنین اتفاقی بیفته که بعیده

7. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قصد جسارت ندارم ها ولی ...

این رفتار صدا و سیما باعث گسترش چشم چرانی شده و مقصر مستقیم این موضوع هم دقیقاً صدا و سیماست.
    اتفاقا امروز مستند سرگردون رو دیدم . همونی که مدتیه اومده و در مورد برنامه های ماهوارست ! یه مطلبی رو یه دختر خانومی اشاره کرد : هرچه به مردم بگی بده ملت حریص تر میشن ببینن . حالا شانس آوردیم با قضیه مسافرت به این کشورها مخالفت نکردن آقایون نماینده و اساتید مذهب ( به علت مخلوط بودن جنسیتها !! ) چون ورزشکارای اعزامی هم یه نمونه از افراد اجتماع ایرانن دیگه . همونایی که ما ببینیم اونا چندین برابر میبینن و دچار ... میشن !

............................

..........................

معروف: روي مهار کپدا تمرکز کرده بوديم

سعيد معروف پس از پيروزي سخت 3 بر 2 مقابل کوبا در هاوانا نه تنها حضور در اين کشور بلکه شکست يکي از معروف‌ترين تيم‌هاي واليبال دنيا را فوق‌العاده دانست.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: ما روي مهار کپدا تمرکز کرده بوديم و همه در دفاع کمک مي‌کردند.

معروف افزود: يک کار تيمي انجام داديم و اين مسئله بسيار بااهميتي است.

...................................

ایسنا - تیم ملی والیبال ایران در حالی در لیگ جهانی توانسته به 3 پیروزی دست پیدا کند، که بسیاری از کارشناسان با توجه به رنکینگ بالاتر تمام تیم‌های حاضر در گروه، شانس چندانی برای پیروزی‌های ایران متصور نمی‌شدند، اما شاگردان ولاسکو از 7 بازی 3 برد به دست آورده‌اند و دو باخت 3 بر 2 نیز داشته‌اند که حاصل آن در مجموع 9 امتیاز بوده است. ایران با توجه به جدول گروه می‌تواند نگاهی به رده‌های بالای جدول و حتی صعود از گروه نیز داشته باشد. شانس صعود ایران چقدر است؟
    تیم ملی والیبال ایران اگر می‌خواهد شانسی برای صعود داشته باشد، باید تمام دیدارهای بعدی خود (یک بازی با کوبا و دو بازی با آلمان)را با پیروزی پشت سر بگذارد و البته حق ندارد بیش از یک ست در هر بازی به حریف بدهد. در این صورت در یکی از دو حالت زیر ایران صعود خواهد کرد.
    *حالت اول: صعود به همراه ایتالیا
    ایران می‌تواند به همراه ایتالیا به مرحله پایانی لیگ جهانی راه پیدا کند. برای تحقق این هدف ولاسکو و شاگردانش باید امیدوار باشند که آلمان در دیدار دوم خود مقابل روسیه بتواند سه امتیاز کامل بازی را بگیرد. اتفاقی که با توجه به عملکرد خوب ژرمن‌ها و باخت 3 بر 2 در بازی اول چندان دور از ذهن نیست.
    *حالت دوم صعود به همراه روسیه
    در این حالت نیز تفاوتی در بازی‌ها خود ایران وجود ندارد. ملی‌پوشان باید از سه بازی آینده خود حتما 9 امتیاز بگیرند. به این معنا که اگر حتی یکی از پیروزی‌ها 3 بر 2 باشد، شانس صعود از دست می‌رود، اما اگر این اتفاق بیفتد، پیروزی صربستان در دو دیدار خانگی مقابل ایتالیا می‌تواند ایران را با معدل امتیازی بهتر به مراحل بعد برساند.
    البته باید پذیرفت که شانس صعود ایران به فینال بسیار کم است و البته داشتن چنین انتظاری از تیم ملی والیبال اساسا منطقی نیست. همچنان که ولاسکو تاکید کرده و می‌کند که ایران باید از این رقابت‌ها یاد بگیرد، تا بتواند در دوره‌های آتی با تجربه و پخته‌تر عمل کند. برای قضاوت بهتر کافی‌ است نگاهی به گروه C رقابت‌ها داشته باشیم جایی که کره‌جنوبی و ژاپن با سال‌ها سابقه حضور در لیگ جهانی نتوانسته‌اند از پس تیم‌های ضعیف گروه خود (رنکینگ 20 تا 40 جهان) بر آیند و دو رده‌ی انتهایی را به خود اختصاص داده‌اند.
    به هر حال در صورت پیروزی مقابل کوبا در دیدار دوم و استفاده مناسب از دو دیدار خانگی مقابل آلمان، ایران می‌تواند به یکی از جایگاه‌های سوم و چهارم گروه خود دست پیداکند که نتیجه‌ای بسیار ارزشمند و درخور توجه است. در گروه ایران تیم‌های روسیه (رنکینگ 2)، ایتالیا (رنکینگ 3)، کوبا (رنکینگ 6)، صربستان (رنکینگ 7) و آلمان (رنکینگ 10) حضور دارند. ایران فعلا در جایگاه چهاردهم جهان قرار دارد.
    جدول گروه B
    1- روسیه 18 امتیاز از 9 بازی
    2- ایتالیا 17 امتیاز از 8 بازی
    3- آلمان 12 امتیاز از 7 بازی
    4- صربستان 12 امتیاز از 8 بازی
    5- ایران 9 امتیاز از 7 بازی
    6- کوبا 4 امتیاز از 9 بازی
    برنامه دیدارهای ایران
    یک‌شنبه 16 تیر: کوبا – ایران (هاوانا)
    جمعه 21 تیر: ایران - آلمان (تهران)
    یک‌شنبه 2 تیر: ایران – آلمان (تهران)

..........................

سرعتی‌زن تیم ملی والیبال ایران گفت: بازیکنان کوبا قبل از بازی با تمسخر به پرش ما نگاه می‌کردند و همین موضوع باعث بالا رفتن انگیزه ما شد.

آرمین تشکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خدا را شکر به نظرم در دو ست اول هم می‌توانستیم حریف را شکست دهیم اما فقط به نام کوبا باختیم. البته از نظر فنی سرتر بودیم اما تنها به اسم و میزبانی حریف دو ست دادیم.

وی افزود: آنها خوب سرویس می‌زدند، ما هم سرویس خوب زدیم. توپ‌گیری در میدان برای ما خوب بود. قبل از مسابقه موقع گرم کردن بازیکنان بلند قامت حریف که خیلی می‌پریدند ملی‌پوشان ایران را مسخره می‌کردند. پرش آنها فوق‌العاده بود اما همین موضوع به بازیکنان ما برخورد و انگیزه را برای دفاع بالا برد. با همین کمتر پریدن، خودتان دیدید که خوب دفاع کردیم.
    سرعتی‌زن تیم ملی والیبال ایران در پایان گفت: سومین پیروزی تیم ملی والیبال را به همه مردم عزیز کشورم تقدیم می‌کنم و امیدوارم از کار ما راضی باشند.

9. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در تأييد پرشهاي بلند كوباييها بايد بگم كه در يك صحنه يادمه مهاجم كوبا آبشارشو به سر انگشتان دفاع ايران زد و توپ به سمت عقب تر تغيير مسير داد ولي با كمال تعجب توپ تنها 70 يا 80 سانت بعد از خط يك سوم ايران به زمين خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لینک دانلود کامل بازی با کوبا رو اگه دارید پ.خ کنید ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض بازتاب گسترده پیروزی تیم ملی والیبال ایران بر کوبا در رسانه های اسپانیولی زبان

به گزارش ایرنا، روزنامه معتبر ˈکوباسیˈ که به انتشار مطالب گوناگون در باره مسابقه تیم های ملی والیبال ایران و کوبا روی آورده است، امروز (شنبه) پس از برگزاری مسابقه، در گزارشی با عنوان ˈتا جایی که ایران ما را بردˈ، نوشت: ˈپس از آخرین نمایش تیم ملی مردان ما در مقابل روسیه در جام جهانی والیبال، همه ما روی یک پیروزی مشابه که می تواند در پایان این هفته مقابل ایران رخ دهد، شرط بندی کرده بودیم اما بار دیگر، واقعیت ضربه ای سخت به خوش بینی ما زد و تیم میهمان با نتیجه 3 بر 2 در ˈکولیسئوˈ شهر ورزشی هاوانا، کوبا را در هم کوبید.ˈ

کوباسی افزود:ˈ این اولین دیدار تیم جوان مردان والیبال کوبا به رهبری پروفسور ˈاورلاندو ساموئلˈ با ایران بود اما برای نخستین بار در لیگ کنونی والیبال، ما توانستیم ست آغازین را ببریم، همچنانکه برای نخستین بار در ست پنجم هنوز بر سر کسب پیروزی جدال می کردیم و برای نخستین بار نیز تن به شکستی دادیم که ما را در آخرین جایگاه گروه ˈبیˈ پس از مرحله رده بندی قرار داد.ˈ

این روزنامه کوبایی خاطرنشان کرد: ˈاما از جالبترین نکته در همه تاریخ این است که کوبایی ها در حالی تن به شکست دادند که مسابقه را با نتایج 24 - 26 و 19 - 25 جلو بودند و رونالدو سپدا، جردن بیسست و دیگر بازیکنان، نمایشی عالی از خود نشان دادند.ˈ

کوباسی مطالب دیگری نیز در باره این مسابقه به چاپ رسانده که یکی از آنها، گزارشی مفصل در باره مشکلات مربوط به پخش مسابقه از تلویزیون ایران به دلیل وضعیت پوشش تماشاگران زن کوبایی است.

خبرگزاری رسمی ˈافهˈ اسپانیا نیز امروز (شنبه) در گزارشی از این دیدار نوشت: ˈتیم ملی والیبال مردان کوبا در یک مسابقه نفس گیر که در پنج ست در شهر هاوانا برگزار شد، برابر بازیکنان ایران زانو زد.ˈ

این خبرگزاری افزود: ایرانی ها با این نتیجه، جایگاه خود را به عنوان تیم پنجم گروه ˈبیˈ در بیست و چهارمین لیگ جهانی والیبال تثبیت کردند.

به نوشته افه، ایرانی ها در این مسابقه موفق شدند با یک تغییر تاکتیک، تیم ملی کوبا را از ست سوم به بعد دچار بی ثباتی کنند و از آن پس، نبض بازی را بدست گرفتند تا با نتیجه نهایی 3 بر 2 آن را به سود خود به پایان ببرند.

پایگاه خبری ˈترراˈ آرژانتین نیز گزارش داد: اگرچه بازیکنان جزیره کوبا با وجود داشتن مشکلاتی در دریافت توپ، در آغاز جدی و پرتلاش ظاهر شدند و توانستند دو ست نخست را با نتایج 24 - 26 و 19 - 25 به سود خود تمام کنند اما ساکنان جزیره از ست سوم به بعد هماهنگی خود را از دست دادند و با ارایه یک بازی زیگزاکی، در همان ست با نتیجه 19 - 25 مغلوب پارس ها شدند.

تررا افزود: بازیکنان ایرانی که حالا خود را بازیافته بودند، با ارایه یک بازی هماهنگ و برابر موفق شدند با تحمیل نتایج 22 - 25 و 14 - 16 امتیاز مسابقه را به نام خود بنویسند.

روزنامه ˈلا اینفورماسیونˈ چاپ مادرید هم با اشاره به پیروزی ایران در نخستین مصافش با کوبا نوشت: ˈاورلاندو ساموئلسˈ سرمربی تیم جوان والیبال کوبا پیشتر پیش بینی کرده بود پیروزی این تیم در دیدارهای روز های جمعه و شنبه (به وقت کوبا) بر ایران به ˈشانسˈ بستگی دارد چون ایران دارای یک تیم ˈسریع، با دفاع خوب و حملهˈ است.

این روزنامه با ستایش از بازی های ˈامیر غفورˈ، دفاع او را در برابر تیم کوبا، ˈمهلکˈ توصیف کرد و نوشت: پس از غفور با 17 امتیاز، موسوی با 16 و مباشری با 15 امتیاز نیز در این مسابقه خوب درخشیدند.

ˈلااینفورماسیونˈ خاطرنشان کرد، تیم کوبا با یک پیروزی در برابر روسیه قهرمان بازی های المپیک 2012 لندن و هشت شکست، در جایگاه ششم و آخر گروه ˈبیˈ قرار دارد و به همین دلیل، از جایگاه دستیابی به مدال در بیست و چهارمین لیگ جهانی والیبال که در شهر ˈماردل پلاتاˈی آرژانتین برگزار خواهد شد، خارج شده است.

خبرگزاری ˈپرنسالاتیناˈ کوبا هم گزارش داد: تیم ملی والیبال ایران با غلبه بر کوبا، حفظ جایگاه پنجم گروه ˈبیˈ لیگ جهانی والیبال را برای خود تضمین کرد.

پرنسالاتینا که یکی از مهم ترین خبرگزاری های منطقه آمریکای لاتین به شمار می رود، امروز (شنبه) در گزارش مفصل خود با اشاره به نتایج پنج ست بازی (24 - 26، 19 - 26، 20 - 25، 22 - 25 و 14 - 16) افزود: تیم میهمان پس از شکست در دو ست نخست، همه انرژی خود را برای کسب پیروزی جمع کرد و موفق شد با پیروزی در ست های بعدی، دو امتیاز این بازی را بدست آورد و با رسیدن به مجموع امتیاز 9، قدرت خود را به نمایش بگذارد.

خبرگزاری کوبا خاطرنشان کرد، امتیاز ایران اکنون دیگر برای کوبا غیرقابل دسترسی است زیرا کوبایی ها در حالی که فقط یک مسابقه دیگر برای آنها باقی مانده است، فقط چهار امتیاز برای خود اندوخته اند.

شماری دیگر از رسانه های منطقه آمریکای لاتین نیز گزارش های مشابهی در باره دیدار تیم های ملی والیبال ایران و کوبا به چاپ رسانده و خوانندگان خود را به پیگیری مسابقه دوم این دو تیم

که امروز (شنبه) به وقت محلی و بامداد فردا (یکشنبه) به وقت ایران برگزار می شود، دعوت کرده اند.

13. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی بازی رو از شبکه 3دید؟چیزی از بازی نشون داد یا نه؟
    ارزش داره فردا صبح بلند بشیم بازی رو نگاه کنیم یا وایسم لینکش اومد دانلود کنید سنگینتریم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عکس های با شرح :

حمزه اینجا , حمزه اونجا , حمزه همه جا!

ولاسکو در حال آموزش والیبال به کودکان کوبایی
    (بک گراند عکس,حمزه : پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم ولایت )

حاجی ول نکنی یهو!

پرچم

ایرانیان مقیم کویا + سفارت امیدواریم ایرانی های مقیم ایران! هم بتونن بازی تیم ملی رو ببینن

دفاع روی تور , موسوی

چقدر بگم بهتون توپ رو بزنید رو دست حمزه

پرش و اسپکهای فوق العاده Bisset شماره 14 کوبا

همین الان خبر رسید که پرواز چارتر برای بازگشت به ایران لغو شده تیکه تیکه باید بریم!

امتیاز آخر

la victoria

16. 15 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •