آخه ميانگين درصداي سال پيش به چه درد مي خوره؟
بايد نسبت به بقيه بچه هاي امسال مقايسه بشيم، نه نسبت به پارسالي ها!!!
به نظر من شيمي پارسال فقط يكم نسبت به امسال آسون تر بود.
من شيمي رو بالاتر زدم.![]()
آخه ميانگين درصداي سال پيش به چه درد مي خوره؟
بايد نسبت به بقيه بچه هاي امسال مقايسه بشيم، نه نسبت به پارسالي ها!!!
به نظر من شيمي پارسال فقط يكم نسبت به امسال آسون تر بود.
من شيمي رو بالاتر زدم.![]()
طبق کفته ها و شنیده ها 10 ام که نتیجه رو میدن شما از 14ام تا 17ام میتونید انتخاب رشته کنید
درسته... شیمی امسال کمی سختر از پارسال بود دلیل مهمش هم اینه که پارسال 9 تا مساله داده بودن امسال 13 تا .... همین کافیه که شیمی امسال سختر بوده اما نه اونطوری که بگیم خیلی...
من کلی گفتم چون اکثر بچه های خودمون فیزیک رو بالاتر زدند..و اینجا هم همینطور بود فکر کنم.. البته افرادی هم داریم که شیمی رو بالاتر زدند اما خوب باید دید چی میشه...
اتفاقا مییانگین ها ی هر سال تقریبا یکی هست...با 2-3 درصد بالا پایین...امسال هم همینطور خواهد بود ..
اینا میانگین پذیرفته شدگان پارسال هست
به نظرتون امسال میانگین هر درس به ترتیب چقدره ؟ ( البته برای رشته ریاضی هستا (
نظرمن
20
15
20
10
0
10
10
حالا رتبه ی اصلی مال منطقه هست یا کشوری....مثلا یارو میاد میگه من رتبم شده 500....یعنی رتبه ی منطقشه یا کشوریشه؟پسر خاله خودم رتبه اش توی ریاضی 86 توی منطقه 290بود ولی توی کشوری 4000![]()
یعنی توی اعلام نتایج هم رتبه ی منطقه رو میزنن؟
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 26-07-2009 at 12:51.
منطقه......
منکه گفتم منطقهحالا رتبه ی اصلی مال منطقه هست یا کشوری....مثلا یارو میاد میگه من رتبم شده 500....یعنی رتبه ی منطقشه یا کشوریشه؟
یعنی توی اعلام نتایج هم رتبه ی منطقه رو میزنن؟
تو اعلام هر دورو میزنند
اما مهم منطقه است اما در کل که حساب کنی منطقه 3 باشی خیلی بهتره چون سهمیه حساب میشه
من نگفتم منطقه برین یه بار دیگه بخونید گفتم اگه دوتا مون 10000 کشوری بشیم منطقه سه ایه خیلی جلو تر منهشما با رتبه 10000 منطقه 1 ت ، می تونی روزانه و خیلی شبانه خیلی شهر ها رو قبول شی ولی 10000 منطقه 3 رتبه کشوریش فکر کنم بالای 50000 هست و نمی شه از رشته های تاب قبول شد.
بچه ها سایت سنجش همین الان اعلام کرد که نتایج دقیقا 10 مرداد میاد !!! برید ببینید سایت سنجش !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)