.بله هست...من ندارم که برا ت آپ کنم...اگه جواب نمیدیم بخاطر همینه....وگرنه بله هر دیکشنریکه بخواین میتونید بریزید..برای بار شونصدم میپرسم واسه این گوشی دیکشنری هست؟
.بله هست...من ندارم که برا ت آپ کنم...اگه جواب نمیدیم بخاطر همینه....وگرنه بله هر دیکشنریکه بخواین میتونید بریزید..برای بار شونصدم میپرسم واسه این گوشی دیکشنری هست؟
خوب اسمشونو حداقل بگو که خودم سرچ کنم
راستی بازی چی هست؟بازی تاچ؟
کاش یکی از دوستان یک بخش درست میکرد واسه نرم افزار و بازی این گوشی
دوست عزیز نمایندگی ها رو اینجا میتونید پیدا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
انگیسیه فیرمور میشه این : Firmware
ببین اصلا فارسی به دردت میخوره یا نه ؟ استفاده ای داری ازش ؟
سلام
من دوستم 2 - 3 روزه یه دونه از این گوشی ها نصیبش شده
ولی با گرفتن اس ام اس فارسی دچار مشکل شده و به صورت مربع مربع نمایش داده میشه
بیرون هم برده بود براش فارسی کنن گفته بودن که این VERSION اش خیلی جدیده و نداریم و... و 20 تومن ازت میگیریم تا برات درستش کنیم و باید از نمیدونم کجا برات دانلود کنیم و چندین و چند تا قفل بشکنیم و ....
حالا من سوالم اینه که من میتونم براش درستش کنم؟ آپدیتی چیزی؟
چون قبلا P1 خودم رو با یه آپدیت چند دقیقه ای درست کردم
مرسی![]()
اقا این گوشی اصلا سرعتش با استار فرقی نداره ه.من از استار بیشتر راضی بودم.بیشتر چیزاشونم مثل همه فقط این 2 برابر اون قیمت داره.من خیال میکردم سرعت گوشیم با عوض کردن فرم ویر کم شده ولی دوستان گفتن جت همینه سرعتش.واقعا خورده تو ذوقم.این همه بابتش دادم ولی اونی که فکر میکردم نیستش.میخوام بفروشمش.کسی خواست بگه
راستی من قبل خریدش با این خیلی حال کردم ولی رو گوشیم نبود کسی اینارو داره رو گوشیش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by apolixx; 08-05-2010 at 03:11.
درود
سوال صفحه ی قبل ما رو که کسی جواب نمیده
یه سوال دیگه
میشه شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا رو روی برای این گوشی استفاده کرد ؟
این سامسونگ مثل اپل فروشگاه آنلاین داره ؟ اگه داره بدرد بخور هست ؟
از اینجا فعالش کن :
Setting -> Disaplay and Light -> Transition Effect
میخوای یه بار ریستش کن ببین فرقی میکنه یا نه ، *2767*3855# ( ستاره 2767 ستاره 3855 مربع )
من چون گوشی قبلیم x1 بود میگم سرعت این گوشی خیلی خوبه ، شاید واسه شما این سرعت خوب نباشه !!!
اینجا که کسی جواب آدمو نمیده ولی ما مشکلی رو که همه دارن حل میکنیم و یه فرهنگ لغت کامل انگلیسی به فارسی برا همه میذاریم.دوستان هم لطف کنن اگه برنامه یا بازی جالب که با تاچ یا شتاب سنج گوشی کار میکنه دارن آپلود کنن تا ما هم استفاده کنیم...تنها مشکلی که هست من گزینه ای واسه آپلود پیدا نمیکنم .آخه تازه واردم.لطف کنین بگین چجوری باید این فرهنگ لغت رو آپلود کنم....![]()
فقط اسمس فارسی...ببین اصلا فارسی به دردت میخوره یا نه ؟ استفاده ای داری ازش ؟
فعال کردم ولی فقط یه افکت داره.واسه همه اینجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)