بچه ها قیمت جهانیش شده 415 دلار![]()
فک کنم بعد از عید تو ایران به 420 تومن برسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها قیمت جهانیش شده 415 دلار![]()
فک کنم بعد از عید تو ایران به 420 تومن برسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا 420 دلار مگه نبود ؟
گذشت اون زمانی که دلار 900 بود الان 1005 تومنه5 درصد هم تعرفه بکش روش بعلاوه یه سود برای وارد کننده و هزینه حمل میشه همونی که هست
برچسب اندازش احتمالا نباشه . یه دونی 5 اینچی بخر . 1000 تومن . بعد دقیقا ادازه برچسب قبلی خودش که موقع خرید روش بود. برش بده . بعد استفاده کن. من همین کارو کردم. تاچش هم خوبه
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
نمایندگی اصلی ببری به روی چشم برات مجانی انجام میدن. وظیفشونه.
کدوم شهری؟
اعصابم ریخته به هم . نمیدونم دیگه چی از جون mediafire میخوان. کلی نرم افزار و عکس و رام آپ کرده بودم تو این سایت.
نمیدونم چرا فیل.ترش کردن. یه آدم احمقی نشسته اونجا . یه دکمه میزنه و هی فیل.تر میکنه. چقدر هم با فیل.ترینگ
چین هماهنگن. دقیقا این سایت دیروز برای چینی ها هم بسته شده.
i8000_XT9_Multi_Language_JB1__NewForce
سلام. یه بنده خدایی زحمت کشیده این کیبورد خوشگل و پرکاربرد رو از رام جدید JB1 استخراج کرده . بهترین کیبوردیه که دیدم برای امنیا 2 اومده. نصب کنید و حالشو ببرید. قابلیت چرخش اتوماتیک هم داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه با رپید شیر مشکل دارید از این سایت استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید جان اینو دیدی؟
درایور OpenGL ES 3D برای omnia 8000
شما که modaco عضوی میتونی ازش استفاده کنی ..برای دوستان هم بزار استفاده کنند اگه تونستی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی هست ایندرایور OpenGL ES 3D ؟ شرمنده برای ما باید ریر دیپلم بگید تا بفهمیم.
Last edited by j_j; 16-03-2010 at 22:56.
بابا ایول داری هرچی سوال داشتیم خلاصه زحمت کشیدی!ایشالا ستارهات زیاد بشن بشی سرهنگ
شما درست می گی.من از اونجا که در بخش p pc دیدم که یکی از دوستان گفته بود که با نصب برنامه arabzir در دیکشنری به مشکل خورده بود واسه همین بود که اینجا مطرح کردم.می تونی نگاه کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی لینکی که دادی خرابه.شرمنده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیکشنری ؟
به نظز کلا این سرورMEDIAFIRE مشکل داره
عزیز cpu امنیا 2 از open gl es 1 و 2 پشتیبانی میکنه ... اما روش نصب نیست ... این نرم افزار روش نص ب میکنه .. قدرت گرافیکیش بالاتر میره و بعضی از بازیها و نرم افزارهارو بهتر انجام میده و ساپورت لازم رو بیشتر انجام میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)