تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 115 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من فیلتر هوا اتاق رو تمیز کردم وقتی از جاش برداشتم دیدم چقدر تو نفوذ صدای موتور به اتاق موثره .واسه همین دور فییلتر اتاق یه لایه باریک فیلتر هود پیچیدم پشت هواکش رو هم فیلتر گذاشتم (همونی که زیر فیلتر هوا موتور میزارن ) باز هم میشه با پشم سنگ داخل محفظه رو عایق کرد یعنی یک لایه بچسبانید به دور تا دور جای فیلتر .این کار هم باعث جلوگیری از ورود بو و گرد خاک به محفظه میشه .تو صدا هم تاثیر داره

نیم متر مربع عایق فوم ضخامت یک سانت (دور منبع انبساط شوفاژ)هم خریدم شاید زیر صندلی بذارم اگه شد .خیلی جاها دیگه کاربرد داره مثلا زیر لاستیک آبگیر گلگیر جلو که از جاش در میاد خودبخود ، زیر لاستیک زیر برف پاک کن که خوب به شیشه نمیچسبه آب از زیرش رد میشه باید یک نوار باریک فوم طوری بذارید که باعث چسبدن لاستیک به شیشه شه ، دور لاستیک زاپاس که تکون میخوره و صدا میده تو دست انداز خاکی،و جاهای دیگگگه .....
    امیدوارم مفید باشه .موفق باشید

2. این کاربر از saadati2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

صدا گیری در های جلو :
    باز کردن رو دری ها ، باز کردن سه تا پیچ ستاره ای + باز کردن قاب دستگیره + رودری 8 تا خار داره که موقع در آوردن چند تا شون میشکنه که باید با همون شکل تهیه بشه
    چسبوندن فوم نازک که هم میشه روی همون فوم فابریکی چسبوند و هم روی رو دری که من روی رو دری چسبوندم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه میخواید خیلی جلوتر برید میتونید فوم فابریکی رو هم باز کنید ( یه گوشه از فوم رو بگیرید بکشید و با کاتر چسب رو که به صورت خطیه ببرید ( مثل پوست کندن گوسفند ) مواظب باشید که فوم پاره نشه ، موقع چسبوندن هم به راحتی دوباره میچسبه و نیازی به چسب کاری مجدد نیست ) و زیر اون رو هم جا هایی که ممکنه تولید صدا کنن رو صدا گیری کنید مثل خار های پلاستیکی سیم گیر ها و زیر سیم ها و هر جایی که بازی داره و میتونه تولید صدا کنه
    دور دستگیره ( همونی که موقع بستن در دستمون رو بهش میگیریم و میکشیم و مثل لیوانه ) دو دور چسب برق به لبه بالا بزنید که کاملا فیت میشه و دیگه لقی نداره با این کار
    قبلا با باندهای فابریکی که 20 واته و ولوم 15 ، رودریها صدا میدادن که باید دستت رو به رو دری فشار میدادی ، الان با کامپ های 80 واتی تا ولوم آخر هم صدای اضافی وجود نداره ، این از در ها

صداگیری در پوش بغل داشبورد :
    این در پوش رو با یه پیچ گوشتی تخت که قسمتی از اون رو با چسب برق پیچیدید تا داشبورد رو زخمی نکنه از قسمت بالا باز کنید
    لبه هاش رو خیلی با ظرافت چسب برق بزنید تا موقع نصب بیرون زدگی نداشته باشه و همینطور لبه رو داشبورد رو که درپوش روش میشینه
    اون درز رو هم که توی عکس نوک پیچ گوشتی روشه یه تیکه فوم دو لایه بزارید و با نوک پیچ گوشتی فوم رو اونجا جا کنید
    توی این عکس هم یه تیکه فوم با قطر مناسب اون قسمت بزارید یه سیم هم اینجا وله اونو با نوار چسب به یکی از دسته سیم ها متصل کنید

صداگیری در پوش زیر فرمان و کلید و محل تغییر نور چراغ ، داشبورد :
    این قسمت رو از در پوش بغل دو تا خار داره فشار بدید تا خارج بشه فوم بچسبونید و کلید هم خارج کنید و یه دور نوار چسب دورش بپیچید و جا بزنید
    این قسمت ها رو هم به این ترتیب

صدا گیری صفحه کیلومتر :
    ابتدا پایین قاب صفحه کیلومتر رو باز کنید و آزاد کنید با کشیدن به طرف خودتون بعد قسمت بالا تا قاب کاملا در بیاد
    یه پیچ ستاره ای اون وسط داره بازش کنید و همون قسمت رو به پایین و طرف خودتون بکشید تا صفحه از جاش در بیاد
    اون پشت یه نود هست که با دو تا پیچ ستاره ای متصل شده که هر دو شل بودن سفتش کنید دو تا پیچ 10 هم اون کف هست اونا رم سفت کنید
    دو تیکه فوم زیر این پایه ها بزارید که هم اون پایه ها رو بگیره هم روی اون دو تا پیچ 10 کف رو این عکس فوم رو سوراخ کردم ولی در آخر دو تیکه فوم بدون سوراخ گذاشتم ، شاید باور نکنید 30 ، 40 مرتبه امتحان کردم تا لقی رو فهمیدم از چیه
    محل های داخل گیره ها رو که هفت تا هستند رو دو دور چسب برق بپیچید
    این لبه ها رو هم کامل چسب برق بزنید با ظرافت و حوصله که بیرون نزنه و مشخص نباشه
    این قسمت رو هم فوم بزارید
    و قاب رو جا بزنید و خلاص

صدا گیری اون قاب وسط داشبورد :
    هیچی به اندازه این اعصابمو خراب نکرد هر کاری میکردم و هر جوری میزدم یا صدا میداد یا دیگه سر جاش فیکس نمیشد ، آخرش میخواستم با دو تا پیچ بلند پیچش کنم
    ولی اینجوری خوب شد زیر اون قسمت داخلی هم دو تیکه فوم گذاشتم

صدا گیری قاب وسط کنسول :
    با پیچ گوشتی قاب رو باز کنید سه تا سوکت رو خارج کنید بعد یه لایه فوم رو اول به اندازه برش بدید و قسمتهای اضافی رو در بیارید بعد با چسب به قاب بچسبونیدش
    قاب رو جا بزنید و تمام

در تمام مراحل صدا گیری به وسیله ضربه زدن با مشت به قسمتهای مورد نظر از داشتن لرزش یا بر طرف شدن لرزش مطلع بشید
    وسایل مورد استفاده : فوم یک میل ، چسب برق ، چسب مایع ( مورد استفاده در تو دوزی ) ، قیچی ، آچار ستاره ای ، و پیچ گوشتی تخت

سوالی بود در خدمتم

4. این کاربر از saadati2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خار وسطی ، خار فابریکیه ، اون کناریها رو من گرفتم و از اون زرده استفاده کردم خیلی هم عالی جای فابریکی ها رو گرفتن و رودری محکم به در چسبیده

یه نکته هم در مورد باز کردن رودری اینکه :
    موقع باز کردن رودری اگه یه خورده حوصله به خرج بدید و از دوتا پیچ گوشتی استفاده کنید یکی رو بین در و رو دری اهرم کنید و با نوک یه پیچ گوشتی نازک کمی دهنه خار رو که رفته توی در رو فشار بدید تا یکم جمع بشه و بعد رو دری رو بکشید بیرون خارها نمیشکنن و دوباره میشه استفاده شون کرد ، من موقع باز کردن در شاگرد با حوصله زیاد کار کردم فقط یکی از خارها شکست که دیگه را دست نداشت
    برای خرید خار هم باید یه دونه از خار فابریکی رو به عنوان نمونه با خودتون ببرید و خاری رو بگیرید که دقیقا همون شکلی باشه

دور قسمت بالای اون لیوان دستگیره هم سه چهار دور چسب برق بزنید طوری که دقیقا لبه بالای بالا رو بپوشونه بعد با فشار جا بزنید عمرا دیگه صدا بده
    جاپیچش هم اگه هرز شده از یه پیچ ضخیم تر استفاده کنید
    اگه جای خارهای رو رودری تون موقع در آوردن نشکسته ( جایی که خار ها به رو دری متصل میشن ) با پیچ کردن رو دری موافق نیستم هم زشت میشه و هم یکی دو بار باز و بسته بشه هرز میشه و باید پیچ ضخیم تر استفاده بشه و اگه زیاد هم پیچ رو سفت کنید ممکنه رو دری رو بشکنه

6. این کاربر از saadati2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منبع این تصاویر و متون هم سایت تیونینگ تالکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دادا سعادتی عزیز
    ممنون بابت اطلاعات بسیار مفیدت
    خیلی عالی بود اگه میشد یکی مثل منم انجامش بده ولی حیف که میترسم حتی یه پیچکوشتی بهش بزنم چون اصلا فنی نیستم
    مخصوصا از تو در ها صدای زیادی میاد رفتیم نمایندگی گفتن 20000 تا راه بره بعد بیارین سرویس اولیه
    ولی به هر حال برا کلاچ اومدم تو همون انجمنه ولی کسی جوابمو نداد
    اوضاعش خیلی وخیم شده، بد میلرزه مخصوصا وقتی سنگین باشه ماشین
    نمایندگی میگه باید صبر کنین سیم کلاچ قابل ریگلاژ بیاریم ولی من فکر میکنم اوضاع بدتر از این حرفا باشه
    نظر شما چیه؟
    نمیشه ما خودمون بریم یه سیم بخریم، یعنی بیرون نیست؟
    فک میکنی مشکلش با سیم حل شه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من یه پراید 131 قراضه دارم ، در سمت راننده خیلی صدا توشه ، رفتم پیش یک استا کار ماهر و تودری رو باز کرد و با دستگاه دسیبل سنج و یه چیزی مثل دستگاه شنیدن تنفس ( که دکتر دارن ) کرد تو گوشش و در حین حرکت هی سرشو تکون میداد که آره اینجا و اونجا صدا میده ! خلاصه گفت برو 2 ساعت دیگه بیا . منم رفتم و اومدم دیدم ماشین آمادست . پولش رو تمام و کمال دادم و با خیال راحت نشستم تو ماشین . اون صداها که رفع نشد هیچ ، یکسری صدا هم از تو کیلومترسنج به ماشین اضاقه شد . تودری هم باز کردم دیدم هیچ کاری نکرد . رفتم پیشش گفت مال زیروبنده ! خلاصه بگم که این کارایی که دوستمون هم گفتن به نظرم فایده نداره . صدای موزیک رو زیاد کنید تا روحتون شاد بشه .
    من ماشینم رو خیلی رعایتش میکنم ، همیشه روی سرعت گیرها با حداقل سرعت روندمش و بیشتر توی اتوبان باهاش رانندگی کردم ولی فایده نداره . هرکاری کنید گاری ماشین نمیشه .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یه پراید 131 قراضه دارم ، در سمت راننده خیلی صدا توشه ، رفتم پیش یک استا کار ماهر و تودری رو باز کرد و با دستگاه دسیبل سنج و یه چیزی مثل دستگاه شنیدن تنفس ( که دکتر دارن ) کرد تو گوشش و در حین حرکت هی سرشو تکون میداد که آره اینجا و اونجا صدا میده ! خلاصه گفت برو 2 ساعت دیگه بیا . منم رفتم و اومدم دیدم ماشین آمادست . پولش رو تمام و کمال دادم و با خیال راحت نشستم تو ماشین . اون صداها که رفع نشد هیچ ، یکسری صدا هم از تو کیلومترسنج به ماشین اضاقه شد . تودری هم باز کردم دیدم هیچ کاری نکرد . رفتم پیشش گفت مال زیروبنده ! خلاصه بگم که این کارایی که دوستمون هم گفتن به نظرم فایده نداره . صدای موزیک رو زیاد کنید تا روحتون شاد بشه .
    من ماشینم رو خیلی رعایتش میکنم ، همیشه روی سرعت گیرها با حداقل سرعت روندمش و بیشتر توی اتوبان باهاش رانندگی کردم ولی فایده نداره . هرکاری کنید گاری ماشین نمیشه .
    موفق باشید .
    اره منم اتفاقا یه پراید دارم تازه صفره مثلا ولی صدا از در و دیوارش میاد ولی نه زیاد چند بار بردم رو دریها رو باز کردن سیم های توشو با چسب محکم کردم به هم اما باز هم صدا میاد، راهش همون ضبطه
    در مورد کلاچ نظرتون چیه؟؟
    البته میدونم رانا نداری ولی 206 که داری
    یکین تقریبا

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ای بابا دوستان رانا سوار کوشین پس؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام داداش
    شرمنده 3 یا 4 روز نبودم تا جوابت رو بدم
    برای صفحه کلاچ شما که تهرانی کارت راحت تره
    ببر نمایندگی شماره 1 اگه اشتباه نکنم طرف آزادیه اما صبح ساعت 6.30 اونجا باش
    بگو لرزش داره شروع حرکت و کلاچ بالا ول مبکنه
    کیت کلاچ رو عوش میکنن و احتمالا اونها اونجا دارند و سیم کلاچ رو هم عوض میکنند
    برای صدا گیری هم من برخی از این سر و طدا ها رو دارم
    مخصوصا چراغ رو سقفی که اون رو درست کردم خیلی صدا ها کمتر شد
    در ضمن اونجور که مشخصه کل ماشین سر و صدا نداره بلکه برخی قطعات در جای خودشون محکم نیستند و ایجاد سر و صدا میکنه به همین خاطر این عکس ها و راهنمایی ها به شما کمک می کنه تا اون ها رو پبدا و برطرف کنید و سر صدای اضافی رو تا میزان زیادی کاهش بدید
    برای اینکه فنی نیستید هم یه نفر فنی کار ماهر پیدا کنید و با دادن اجرت براتون این ها رو انجام بده
    در پناه حق

13. این کاربر از saadati2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از بیرون ریختن اجزا ماشین برای ازبین بردن صدا ها برید اول بدید باد لاستیک های ماشین رو تنظیم کنن . بعد اگه هنوز صدا میداد ماشین برید دنبال صدا گیری اجزای ماشین. مال خود من چون باد لاستیکهای ماشین بیش از حد زیاد بود صدا میداد و بعد از تنظیم باد لاستیکها . ماشین هم بسیار نرمتر شد و هم همه صدا هاش افتاد

Sent from my MT15i using Tapatalk

15. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •