تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 227 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید گفتم اینجا بنویسم که دوستان همه متخصص برند Apple اندکسایی که اپل داشتن و تفاوت رو واقعا حس کردن جواب بدن :
    من واسه داداشم core i7 رو از مدل y560 لنوو سفارش دادم اون بیشتر کارش با نرم افزارهای 3d هستش و مکانیک میخونه واسه طراحی با catia و 3d max کار میکنه می خاستم بدونم اصلا ارزش داره پولی رو که میخام بابت این برند ها(HPوIBM) بدم که cpu بالا دارن: core i7 برم apple با این مشخصات بخرم مثلا با 1630000تومان برم این مدل رو بخرم؟
    Apple MC374LL/A
    سی پی یو : Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ 1066 3MB Cache
    رم : 4GB 1066
    هارد: 250gb
    گرافیک:NVIDIA GeForce 320M 256MB DDR3
    ورودی خروجی:

Headphone JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight Cameraصفحه نمایش:
    Screen Size:

13.3"
    Type:
    Glossy
    Resoloution:
    1280x800
    Backlight:
    LED
    امکانات دیگر:

ColorSilve rWeight2.04 kg Origin Made in ChinaFactory Warranty 3 year limited warranty

من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم و زیاد اهل بازی نیستم تنها بازی که می کنم PES هستش اونم بعضی وقتا و کارم با نرم افزارهای flash و کلا طراحی سایت برنامه نویسی با مجموعه ی visual dot net و MATLAB وخلاصه کارای مولتی مدیا شما نظر بدین.ارزش داره بابت اپل همچین پولی بدم؟؟؟؟کانفیگ های core i7 اپل بالای 2500000تومنه .والا موندم .نمیدونم کمک کنین.میخام یه عمری واسم کار کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من چون دیدم بزرگتر نیست من جواب میدم
    اول اینکه مطمعا باش ال یک انتخاب خوب برای کار تو هست { این رو من نمیگم همه میگن } یعنی برای کاری بغیر از بازی فوق العاده هست { هر چند برای بازی هم خیلی خوبه}
    یک موضوعی که بحث میشه سرش اونم اینه که کانفیگ اپل خیلی پایینه نسبت به قیمت و من به شما میگم که تو اپل اگر سی پی یو core due هست مطمعا باش کم نمیاره و جوری مچ شدن تمام اجزا و برنامه ها که به راحتی کار مشتری رو راه میندازه...اگر هم کانفیک 2500 تومانیش رو بگیری که معرکه هست ولی زیاد خودت رو نکن برای کنفیگ چون اصل شرط خوب کار کردن هست نه بالا بودن کانفیگ....زیاد حرف زدم
    بخر شک نکن...اگر چشیمون شدی من رو بزنراستی اگر باز شک داری بهتره موقع خرید چند مین باهاش کار کنی تا بفهمی چه دنیایی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

اطلاعات کامل درباره ipad میخاستم ..... یعنی نظر اونایی که ایپد درن رو میخام میشه یه تایپیک خوب معرفی کنید که فقط درباره اون بحث شده باشه ممنون ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

اطلاعات کامل درباره ipad میخاستم ..... یعنی نظر اونایی که ایپد درن رو میخام میشه یه تایپیک خوب معرفی کنید که فقط درباره اون بحث شده باشه ممنون ...
    یه سری به این سایت بزننین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من ۳ ماه که مک بوکم رو گرفتم اون موقع ۱۷۵۰۰۰۰ تومن و از ری اپل ط۳ پایتخت گرفتم. مشخصاتشم cpu 2.66gh و 4g ram و ۲۵۶ گرافیک .
    این پست رو دادم چون اونایی که میخوان لپتاپ بگیرن و اسم اپل به گوششون خرده میخوان بدونن چه فرقی با بقیه داره که انقدر گرونه؟
    خوب باید بگم که من کارای ادیت فیلم هم میکنم و همینطور خیلی بازی میکنم و خیلی از نرم افزار ها رو مثل افتر افکت و پریمیر و یولید رو تو ویندوز و فاینال کات و Imovie رو تو مک کار کردم اصلا کم نمیاره مخصوصا موقع رندر گرفتن ، من از عمکردش تعجب کردم .
    در مورد بازی هم همین کافیست که GTAIV رو که همه میدونن چقدر سنگینه و هر سیستمی نمیتونه اجراش کنه رو به راحتی اجرا میکنه ، میتونم بگم یه سیستم با گرافیک یک گیگ و رم ۴ گیگ معمولی هم این پرفورمنس رو نداره.
    چرا با این مشخصات پایین سیستمهای قوی تر رو براحت جامیزاره ؟ علتش اینه که قطعاتش رو مخصوص اپل ساختن واسه همینه که میگن اپل رو مقایسه نکنید
    مثلا برید تو سایت gforce اگه بگردید مقایل بعضی چیپ ها نوشته special for apple macbook یعنی این قطعه مخصوص اپل هستش این موضوع رو قبل از این که بخرم رفتم و دیدم .این موضوع در مورد سایر قطعات نیز صادقه.پس مشخصات مک بوک رو با بقیه مقایسه نکنید ،هرگز.
    حالا چرا گرونه ؟ چیزهایی که بالا گفتم یک طرف ، تکنولوژیهای خود اپل در مک بوک های جدید هم یک طرف مثلا ترک پد مک بوک این قابلیت رو داره که با دو انگشت اسکرول میکنه ، اگه تو اکثر محیط های مک اگه دو انگشتتون رو رو ترک پد بزارین و به هم نزدیک کنین عمل زوم رو انجام میده و نیاز به کلیک رو دکمه زوم ندارید و... . یه تکنولوژی دیگر موشن سنس هستش که در آی پد هم استفاده شده و اگه مک بوک رو تکون بدین متوجه میشه و چند نرم افزار هست کاری میکنن که با استفاده از این قابلیت شما فقط با خم کردن لپتاپ عمل اسکرول را انجام دهید و... از این نوع تکنولوژی ها بسیار استفاده شده که گفتنش مثنوی هزار منه.
    خیلی قایلیت ها در مک بوک هست که در هیچ سیستم دیگری نیست و این قابلیتهاست که اون رو خاص و متمایز از سایر لپتاپ ها میکنه و قیمتش رو هم خاص میکنه.
    همین الان یادم اومد بهتون بگم شما که دیروز مادرم برام آب میوه آورد و لپتاپ رو پام بود و اومدم آبمیوه رو بگیرم ریخت رو لپتاپ و هیچ اتفاقی نیوفتاد.این اتفاقی نیست که هیچی نشد چون اپل این قابلیت رو ایجاد کرده که در اثر ریختن مایعات و بر اثر ضربات معمولی هیجیش نمیشه .اینارو امتحان کردم و مطمئنم چون هفته پیش رومبل خوابم برد و بر اثر صدای برخورد مک بوک بازمین ازخواب پریدم البته هیچیش نشد ازاین جهت از انتخابم خوشحالم چون اگه جنس دیگه ای بود بطور کامل در این مدت نابود شده بود چون من در مراقبت از لپتاپ و عینک مراقب نیستم (تا حالا دو تا عینک تو خواب له کردم.البته اینیکه دارم یک ساله دووم آورده)
    در پایان بگم در طی یک ماه اول به اندازه پولی که دادم لذت بردم ازون به بعدم هرچی گذشت علاقم بیشتر شد ، این بین کاربران مک مشترکه که بعد از مدتی کار با مک میلی به کار با ویندوز ندارن منم همینطور.
    اینا حرفای دلم بود و جواب بعضی سوالهای شما و منظور دیگه ای نداشتم.چیزاییی دیگه ای هم هست که دیگه سرتونو درد نمیارم. امیدوارم مفیدبوده باشه.

9. 4 کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

مشخصات مک بوک رو با بقیه مقایسه نکنید ،هرگز.
    سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید 375 رو خریده باشید
    منم میخام 374 رو بردار م می خاستم ببینم مشکلی از لحاظ رندر گیری ندارم تو نرم افزارهای تدوین مثل Premier و After Effect ؟؟با این سیستم میشه روی فیلم های HD کار کرد و کار تدوینشونو انجام داد کم نمیاره؟؟؟آخه چون سی پس یو Core 2 duo داره پرسیدم می خام بدونم اگه جواب نمیده صبر کنم و سیستم بالاتری بردارم مثلا 371 که سی پی یو Core I5 داره ؟؟؟ نظر شما چیه؟؟؟اگه اینطوری که شما میگین باشه پس نباید کم بیاره!!!!

داره خودمونی میشه mbd1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بروبچ
    ما نیز 374 خریدیم
    فعلاً لذتشو دارم می برم .
    خلاصه می ارزه

12. 3 کاربر از mbd1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید 375 رو خریده باشید
    منم میخام 374 رو بردار م می خاستم ببینم مشکلی از لحاظ رندر گیری ندارم تو نرم افزارهای تدوین مثل Premier و After Effect ؟؟با این سیستم میشه روی فیلم های HD کار کرد و کار تدوینشونو انجام داد کم نمیاره؟؟؟آخه چون سی پس یو Core 2 duo داره پرسیدم می خام بدونم اگه جواب نمیده صبر کنم و سیستم بالاتری بردارم مثلا 371 که سی پی یو Core I5 داره ؟؟؟ نظر شما چیه؟؟؟اگه اینطوری که شما میگین باشه پس نباید کم بیاره!!!!
    سلام
    آره ۳۷۵ هستش.
    ۱- مشکلی پیش نمیاد کم هم نمیاره
    ۲-به قول فروشنده ای که ازش خریدم کسی که اپل داره ممکنه دنباله اینچ بالاتر برای تصویرش باشه ولی دنبال سخت افزار نمیره البته این اقراقه ولی یجوراییم درسته بازیهای جدید مک رو سیستمهای قدیمی هم بخوبی اجرا میشه.الا در مورد cpu باید بگم تعداد هسته لزوما نشاندهنده کیفیتش نیست و چیزای دیگه مثل کش و ... و حتا جنس بکار رفته در cpu هم در کیفیتش موثره و در سایتهایی که مقایسه میکنن نشون میدن که
    یک cpu core2 duo میتونه قوی تر از یک cpu cori5 باشه.
    کن خودم یه فیلم کوتاه رو با کیفیت Hd و فریم ریت بالا (دقیق یادم نیست ) خروجی گرفتم هیچ مشکلی نداشت.
    یه نکته :برخلاف ویندوز ، خود سیستم عامل مکینتاش HD هستش و بعد از نصب میتونید تفاوت رو احساس کنید
    در ضمن اینو میدونستین که اینتر فیس گرافیکی مک داخل cpu ازپیش قرار داره و نیازی نداره بعد از طی پروسه وارد cpu بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •