با تشکر از آقا حامد و برادرشون که هارد من رو درست کردند
با تشکر از آقا حامد و برادرشون که هارد من رو درست کردند
سلام
توجه: در کل انجام یک چنین عملیاتی برای کم و زیاد کردن ظرفیت پارتیشن ها در حالی که شما اطلاعات در هارد دارید توصیه نمیشود چون ریسک بالا دارد و امکان اینکه اطلاعاتتان را از دست بدهید و برای بازیابی هزینه بالایی متحمل شوید وجود دارد.
من صلاح میدونم کل اطلاعات را در یک هارد دیگر خالی کنید و از ابتدا هارد را پارتیشن کنید .هارددیسک شما دو قسمت اصلی در پارتیشن بندی دارد Primery و Extend که اکستند به پارتیشنهای منطقی تقسیم بندی میشود . اگر شما ظرفیتی از این دو قسمت اصلی را بخواهید به دیگری اضافه کنید کار کمی مشکل است و امکان آسیب به پارتیشن را دارد شما اول باید فضایی را از آن ها جدا کنید و به یکی از این دو قسمت اضافه کنید و بعد با پارتیشنی که در آن قسمت موجود است مرجMerge کنید.
آقا حامد میدونی من چند بار هاردهام سوختن و دوباره درستشون کردم؟؟
امروز برای بار حداقل 10 ام یکی از 4 تا هاردم دوباره پرید!
هر سری که مشکل دیتکت شدن پیش میاد برام و هاردم رو از روی پی دی اف ای که گذاشتی درست می کنم، به اندازه یک ترابایت دعات می کنم!
واقعا کارت خیلی با ارزش بوده.انشاله همیشه تو زندگیت موفق باشی جوون
سلام
میشه خواهش کنم یکی به من کمک کنه
من یه هارد Western320 دارم 8gig cache
وقتی خواستم ویندوزش رو عوض کنم اول یه پیغام 0x0000007f داد بعد که ریست کردم دیگه detect نشد
خواهش میکنم کمک کنید![]()
سلام دوستان من مداری که دوستان گفته بودند را درست کردم و 3 تا هارد مکستور را برای دوستانم درست کردم دمتون گرم
ولی حالا یکی از دوستانم را براش یه هارد وسترن گرین 1 ترا گرفتم به یک ماه نخورد که پریدحالا تو بایوس ظرفیتش را صفر میشناسه کسی میدونه باید چطوری درستش کرد
اصلا دوستون ندارم یکی چرا جواب منو نمیــــــــــــــــده ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این روش که در صفحه نخست توضیح داده شده برای برخی از سری هاردهای maxtor, seagate که مشکل فرمور دارند و دیتکت نمیشوند یا ظرفیت صفر نشان میدهند قابل حل میباشد برای دیگر برند های هارد باید بیشتر جستجو کنید یا به مراکز تخصصی مراجعه نمایید.
Last edited by MJHamed; 04-03-2011 at 01:49. دليل: ویرایش
سلام
هارد های وسترن دیجیتال مشکلات خاص دارن که با ابزار و لوازم معمولی نمیشود آنها را درست کرد تنها راه مراجعه به مراکزی است که PC-3000 UDMA دارند . هارد شما میتواند چند مشکل داشته باشد:
1- خرابی برد هارد
2- خرابی فلش رام
3- خرابی در شناسایی هد هارددیسک
4- خرابی در فرم ویر که باید در حالت Kernel با آن کار کرد
و...
اما اول باید مدل هارد شناسایی شود شما ذکر نکرده اید
ٌِ WD Caviar Cyl32
- Caviar Cyl 32 SATA
- WDC Marval
- WDC Marvel USB
البته اینها خود خانواده های اصلی هستند و مثلا خانواده Marvell به زیر شاخه های
Scorpio
Orion
Aquarius
Aries
Lynx
Mckinley
Viking
Denali
Venus
Kermit
,.....
که از حوصله اینجا خارج است تقسیم میشوند
باید هارد شما را یک متخصص ببیند . لطفا به یک مرکز دارای ابزار تخصصی مراجعه نمایید.
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام
به مرکزی دارای PC-3000 for windows UDMA مراجعه کنید مشکلتان حل خواهد شد.
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
سلام دوست من
چرا !
برای تمامی برند ها سولوشن خاص وجود دارد .
با تشکر از شما دوست گرامی بله برای تمامی برند ها راه حلهای خاص وجود دارد .ولی این روش و فایل آموزشی مختص برخی از سری هاردهای ایراد دار maxtor و seagate میباشد که مشکل دیتکت یا ظرفیت صفر دارند. ولی پیگیر مشکل دیگر برندها با روشهای مختلف نیز هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم
اگر بتوانم کمک کنم خوشحال میشوم . همانطور که برای تعمیر هارددیسکهای سیگیت شما سخت افزار خاص و دستورات خاص نیاز دارید برای باقی مدل ها و برند ها نیز این گونه لوازم وجود دارند و خوشبختانه تمامی این امکانات در ایران موجود است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)