live خروجی 5.1 می ده؟
live خروجی 5.1 می ده؟
live Plus فرقی با Live نداره . فقط Instantly streams Netflix movies and TV shows رو اضافه داره که که این سیستم هم برای آمریکا هستش فقط . به نظر من که الکی پول اضافه برای مدل Plus ندید .
برای مقایسه هم میتونید این لینک رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اینو دیدید عجب چیز توپیه ایران اومده؟
WD TV Live Hub
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Senator_Offline; 29-10-2010 at 23:15.
بله میده البته با کابل اپتیکال
سلام
خواستم تاپیک جداگانه ای باز نکنم سئوالم رو اینجا مطرح می کنم
اچ دی پلیری با خصوصیت ساپورت تصاویر 3 بعدی در ایران هست ؟
با تشکر
فکر کنم همین مدل هم این امکان رو داشته باشه![]()
کلا پخش تصویر سه بعدی ربطی به پلیر نداره ربط به تلویزین و عینک مورد استفاده کننده آن دارد
دوستان این مدل لایوو تهران از کدوم فروشگاه یا بازار میشه تهیه کرد ؟![]()
سلام
البته فکر کنم اونی که منظور شما هستش اصل نیست
یعنی از یه دیوی دی پلیر استفاده کنیم یه دی وی دی معمولی رو با تلویزیون 3بعدی و عینک 3 بعدی ببینیم
-اول اینکه فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته ( تصویر 3 بعدی دیده بشه ) (مطمئن نیستم )
دوم حتی اگه چنین اتفاقی هم بیافته یه نوع مجازی سازی در مجازی سازی هست
اصل اون هست که ما یه فیلم رو که 3 بعدی فیلم برداری شده رو در دستگاهی اجرا کنیم که خروجی مناسب این کار رو داشته باشه(hdmi 1.4 ) (از نظر پهنای باند مورد نیاز ) با یه کابل مناسب این کار ( hdmi 1.4 ) تصویر رو به یه تلویزیون مناسب این کار برسونیم
در حال حاضر و با توجه به نوع خروجی اکثر اچ دی پلیرها (hdmi 1.3 ) و در بهترین حالت که ما یه فیلم 3d در یه اچ دی پلیر بریزیم و نگاه کنیم خروجی پلیر نقش گلوگاه بازی میکنه و پهنای باند مورد نیاز رو نمیده ونهایتا تصویر نمایش داده شده یا 3 بعدی نیست و یا اگه هست از کیفیتش خیلی کم شده (که البته این در حالت تئوریکش هست عملی من امتحان نکردم و جایی هم ندیدم- دوستانی که امتحان کردند می تونند تجربیاتشون رو بگند)
با تشکر
سلام.
من میخوام یه بگیرم که mkv با زیر نویس فارس رو راحت ساپورت کنه بعلاوه تمامی فرمت های پخش.
لطفا راهنماییم کنید.
این WD TV Live چجورن؟؟؟ میخواستم bluray بگیرم که خیلی گرونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)