آره ، دقيقا مثل اسب جفتك ميندازه ماشين.
منم الآن رفتم تاير 3 و هرچي بيشتر ميگذره بيشتر به مضخرف بودن بازي دارم پي ميبرم.
آره ، دقيقا مثل اسب جفتك ميندازه ماشين.
منم الآن رفتم تاير 3 و هرچي بيشتر ميگذره بيشتر به مضخرف بودن بازي دارم پي ميبرم.
بله برای منم اتفاق افتاده
کلآ کنترل بازی بعضی مواقع اعصاب خورد کن میشه![]()
ما نخوایم EA این بازیو خراب ترش نکنه چی کار باید بکنیم ؟
با خودم فکر می کردم اگر این کمپانی EA میومد همین بازی شیفت رو به جای پیست تو خیابون میذاشت
بعد ادامه داستان most wanted رو میذاشت چی می شد!!!
شاید بتونی به سایتش ایمیل بزنی درد و دل کنی
ولی آخه مگه خودشون شعور ندارن؟!! یه چیز خوب به بازی اضافه میکنن یه چیز خوب دیگشو ازش کم میکنن!!!!![]()
EA باید بره همون مسابقات خیابونی رو درست کنه حرفه EA درست کردن بازی توی پیست نیست
بابا بازی عالیه ولی بعضی وقتا کنترل ماشین کاملا میره رو اعصاب . شاید یه خورده باید کنترل ماشین رو بهتر میکردن . من که با شیفت خیلی حال کردم .
چی شد ؟!
NFS از اولش کارش تو پیست بود تنها سری هایی که تو شهر بود Undergrand 2 و Carbon و Most Wanted و Undercover بوده و تمام سری های زیر همه تو پیست بودن !
Need For Speed 1
Need For Spee 2
Need For Speed - Hot Pursuit
Need for Speed - High Stakes
Need for Speed - Porsche Unleashed
Need For Speed - Hot Pursuit 2
Need for Speed - Underground
Need for Speed - Pro Street
Need for Speed - Shift
حالا سبک NFS از اول تو پیست بوده یا تو شهر ؟!
سر پیچ ها یه علامت منفی هست ، به پیچ که رسیدی سرعتت رو کم کن و دقیقآ روی خط سبز رنگ که روی پیست هست حرکت کن و اگر دقیقآ از رویاین master corners چیه چجوری باید ستارش رو بگیرم ؟
خط راهنما حرکت کردی و نه تصادف کردی و نه از پیست خارج شدی اون علامت منفی تبدیل به تیک میشه و به Master Corner شما اضافه میشه .
Last edited by Danial_4139; 29-09-2009 at 20:50.
کی گفته undergrund یا اونای قبلی تو پیست بوده!
اول اینکه NFS فقط pro street و shift تو پیسته!
دوم اونا تو پیست نبوده تو نقشه های جهان یک محدوده ای انتخاب میکرد بازی می کردیم! فقط Carbon MW UG2 چون open world بود ما خودمون با ماشین می رفتیم یک محدوده ای از نقشه رو انتخاب میکردیم
Last edited by BMW.M3_E46; 29-09-2009 at 21:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)