مثلا وقتی موزیک گوش میدین آنتن میاد پایین؟
مثلا وقتی موزیک گوش میدین آنتن میاد پایین؟
بله میاد پایین
فقط وقتی بره روی حالت رادیو انتن میره بالا
ا
مدل های قدیمی تر فکر کنم اینجوری بودن. چون الان جدیدا آنتنشون 10 سانت بیشتر فکر نکنم باشه اونم پلاستیکیه روی سقف ماشین.
جدید ها پیچیه
وقتی بخوای از رادیو استفاده کنی پیاده میشی پیچش میکنی سر جاش , وقتی هم استفاده نمیکنی یا نخوای واست برش دارن باید برش داری بزاریش تو صندوق :d
بعضی از پخشها مثل پایونیر آنتن رو ساپورت نمیکنن.یعنی ضبط روشن بشه آنتن میاد بالا حتی وقتی داری آهنگ گوش میدی.تنها راهش اینه یه دکمه جدا واسش بزاری.همینکاری که من کردم.یه دکمه واسش گذاشتم میزنم آنتن میره بالا دوباره میزنم میاد پایین.
ما یه سمند گاز دوگانه سوز مدل 86 داریم
چند وقتی هست که چراغ چک اش روشن میشه
دیاگ که بردیم ....4-5 تا خطا رو با هم میده و طرف ریست میکنه و میگه اگه شد دوباره بیار
کمی ریپ و غیر منظم کار میکنه
فیلتر بنزینش هم 5 ساله عوض نکردیم
ولی شمعها و استپر و... رو همیشه و هر 6 ماه یک بار عوض یا تمیز میکنیم
بعضی میگن 2 تا باک بنزین سوپر بزنی حل میشه
به نظر شما مشکل از کجاست
من از کسی شنیدم که انژکتورو بدی تمیز کنن درست میشه. ولی خودم تا حالا نه برام پیش اومده نه این کارو کردم .
از چندتا اهل فن اینو که گفتم بپرس احتمالا این کارو بکنی حل بشه
شما فیلتر بنزین رو حتما عوض کنید و بعد بنزین سوپر بزنید.
اینجوری خیلی بهتره و به پمپ بنزین ماشین هم آسیب نمیرسه
اگه بنزين معمولي ميزدي حتما يک بار سوزن انژکتور ماشين رو بشور خيلي تاثير داره (معمولا هر 70 يا 80 هزار کيلومتر) چون گاز هم مصرف ميکني اين عدد پايين تره
اگه سوپر ميزدي خيلي لازم نيست ( مث من)
شستن دريچه گاز هم به شدت جواب ميده (اوني که استوپر توش جا ميخوره) خرجش کمه
خودت ميتوني استوپر رو تميز کني ولي دريچش رو نه فقط بايد مراقب اون نوک استوپر (که احتمالا واسه شما سياه شده ولي بايد تميز بشه) نخوره
فيل تر بنزين 6 ،7 تومن بيشتر نيست سعي کن هر دو يا سه باري که روغن ماشين رو عوض ميکني يه بار فيل تر بنزين رو عوض کني اگه دوس داشتي فيل تر اتاق هم همين طوري ميتوني عوض کني
زياد به چراغ چک گير نده توي مدل هاي 84 (واسه ما) کلا اي سي يو ماشين ايراد داره و روي گاز روشن ميشه
احتمالا واسه شما هم همين مدله
يکي از ارور هاي ثابتش هم سنسور ضربس ( به خاطر تکون هايي که موتور روي گاز ميخوره)
Last edited by 8701488; 06-03-2012 at 17:07.
سلام
این سمند جدیدا اسمشون چیه؟ مثل lx هست ولی یکمی فرق میکنه. یا اینکه سمند se باشه اما با چراغ کوچیکتر.
تا حالا چنتا دیدم.
اسمش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)