modem router wifi که +adsl2 باشد
modem router wifi که +adsl2 باشد
سلام. اگه پول داری دنبال مارکهایی مثل سیسکو یا زایکسل باش. دی-لینک بد نیست ولی یکم دیر آیپی میگیره و ... . ولی این دوتا که گفتم مارکهای خوبی هستن.
با سلام
خدمت دوستان من می خواستم مشاوره در مورد مودم بگیرم ولی نمی دونم اینجا جاش هست یا خیر اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید
قبل از سوال اول بگم سیستم عامل من xp سرویس پک سه هست
من می خوام مودم خودم را عوض کنم و می خوام تلویزیون و کامپیوتر و م.ا.ه.و.ا.ر.ه به شبکه وصل کنم یعنی حداقل سه خروجی داشته باشه دوم وایرلس باشه آپ شدن سریع و امنیت بالا و کار باهاش ساده باشه
در حال حاضر مودمم ایسوس و کابل لن می خورد باید چیزی به پی سی بزنم یا نصب کنم یا بخرم یا نه ( اگر نیاز هست )
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید
Last edited by akbarahmadabadi; 01-11-2012 at 23:47.
شما به یک مودم وایرلس 4 پورته احتیاج دارین مودم 8901G از برند تی پی لینک برای شما مناسبه
ممنون از راهنمایی تون من باید چیزی به pc بزنم یا نرم افزاری یا سخت افزاری
نه چیزی لازم نیست فقط باید مودم با کابل لن به pc وصل بشه و کانفیگ بشه
با سلام
ممنون از زحمات جنابعالی
من از چند نفر پرسیدم می گن دی لینک بهتر از تی پی لینک هست و به من پیشنهاد 2730u را دادن به نظر شما که صاحب نظر هستید خوبه یا خیر حدود قیمتش 110 هست فکر کنم
بازم ازاینکه وقت میگذارید سپاس گذارم
من چند جا شنیدم این مدل دی لینک رو ppoe کانکت نمی شه و اگه از مخابرات هم سرویس داری واسط دردسر میشه !
هردوبرند خوبن من بیشتر tplink کار میکنم و راضی بودن کسایی که براشون گرفتم
خسته نباشید
این مودمها خوب هستند
لطفا نام یک مودمی را که بدون نیاز به خط تلفن و کابل که قابل استفاده در یک مکان دور را داشته باشد به من معرفی کنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)