طریقه رو نزدین!!!
چیز خاصی هست که باید رعایت بشه؟!
طریقه رو نزدین!!!
چیز خاصی هست که باید رعایت بشه؟!
سلام
برای اجرای بازی Crysis 2 آپدیت رو میشه خودم انجام بدم یا باید بدم بیرون ؟
از بازی Pes 2011 به بعد آپدیت نکردم
MerCi
دوستان من ایکس باکسم رو هفته پیش آپدیت کردم از اون موقع به بعد واسه بعضی از بازیها میزنه the disk is unreadable لطفا منو راهنمایی کنید
سلام.
لينك دانلود آخرين آپديت داشبورد رو ميخواستم.
ممنون.
با ديسك بازي آپديت كردين؟دوستان من ایکس باکسم رو هفته پیش آپدیت کردم از اون موقع به بعد واسه بعضی از بازیها میزنه the disk is unreadable لطفا منو راهنمایی کنید
نه به اینترنت وصل کردم
برای منم همینطوره فرستادم LT+ بریزن برام ولی چشمم آب نمی خوره باز کنه بازی هایی مثل CoD BO و CoD MW2 رو حالا بیاد ببینم چی میشه
دوستان من دیشب میخواستم برم xbox live گفت باید اپدیت بشه وقتی که اپدیت کردم دیگه بازی call of duty bo بالا نمیاد در ضمن کمی هم سرعت لود بازی از زمانی که cd رو میزاری تا زمانی که بازی شروع میشه کم شده و طول میکشه دلیلش چی میتونه باشه ممنون
بايد كال پچ شده بخريد.
بعد از آپديت جديد بازي هاي Cod 6 - 7 , NFS HP , Assassins BH , halo reach بايد حتما پچ شده باشن تا اجرا بشن.
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
[/COLOR]مگه الان پچ شده نیس ؟ پچ شده به چه اسمی؟
در ضمن من شنيدم فقط براي 2 بازي assassin creeh bh و nfs hot pursuit 2 نياز به آپديت lt هست...من خودم بدون آپديت black ops و halo reach رو بازي كردم...يعني الان فلگ شدم؟ فلگ يعني چي اصلا؟ در صورت فلگ شدن فقط در آنلاين دچار مشكل خواهيم شد يا ممكنه ديگه بازي ها در حالت معمولي هم اجرا نشوند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)