تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 110 از 1135 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

چرا ذهن جوون مردم را منحرف مي كني

مشكلي نداره شاتل
    سرويس هاش كه مناسبه
    قيمت هاش هم خوبه
    قطعي و اينها هم كه مورد خاصي نداشته

بحث اون دوستمون هم در مورد قيمت هاي سرويس ارت و اكو بوده
    وگرنه كيفيت خوبي داره سرويس هاي شاتل
    والله آدم اگر بخواد بره خواستگاري براي انتخاب شريك زندگيش.. سريعتر از انتخاب isp تو اين كشور ميتونه تصميم بگيره؟
    کاملا تایید میشه!

دیگه اینجا ایران هست نباید انتظار بهتر از این داشت...

2. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

سلام بر دوستان
    آقا من شهرک گلستان میشینم (مرکز تلفن غدیر) که ظاهرا شاتل اینجا رو پشتیبانی میکنه.
    از دوستان شهرک گلستانی خواهش میکنم راهنمایی کنن.
    من چون دانلود زیاد میکنم یه سرویس باید باشه که ترافیک نامحدود.قیمت هم پایین باشه(امان از بی پولی!) تو سایتش دوتا سرویس داشت Eco & Art
    فعلا دور Art Homeرو خط کشیدم تا بعد.<<>>پس فعلا دانلود هم تعطیل!!>><<

حالا این Eco128 که زده ماهی 13.900 با ترافیک 3گیگ از لحاظ کیفیت و سرعت چجوره هم روزانه هم شبانه؟؟
    سرعت دانلود با IDM - IDA چند کیلوبایت در ثانیه میندازه؟سرعت Page باز کردن چطور؟؟
    و یه مسئله مهم:من چون دانشجو هستم یه ماه هستم 2ماه نیستم...برای شارژ کردنش میشه ماهیانه شارژ کرد مثلا این ماه شارژ کنم،بعد دوباره دو ماه بعد که برگردم میشه فعالش کرد؟همون موقع که پول ریختی فعال میشه؟؟
    ---
    راستی دفترش کجان چیکار باید کنم؟؟
    ---ببخشید سوال ها زیاد شد.tnx

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام بر دوستان
    آقا من شهرک گلستان میشینم (مرکز تلفن غدیر) که ظاهرا شاتل اینجا رو پشتیبانی میکنه.
    من چون دانلود زیاد میکنم یه سرویس باید باشه که ترافیک نامحدود.قیمت هم پایین باشه(امان از بی پولی!) تو سایتش دوتا سرویس داشت Eco & Art

حالا این Eco128 که زده ماهی 13.900 با ترافیک 3گیگ از لحاظ کیفیت و سرعت چجوره هم روزانه هم شبانه؟؟
    سرعت دانلود با IDM - IDA چند کیلوبایت در ثانیه میندازه؟سرعت Page باز کردن چطور؟؟
    و یه مسئله مهم:من چون دانشجو هستم یه ماه هستم 2ماه نیستم...برای شارژ کردنش میشه ماهیانه شارژ کرد مثلا این ماه شارژ کنم،بعد دوباره دو ماه بعد که برگردم میشه فعالش کرد؟همون موقع که پول ریختی فعال میشه؟؟
    ---
    سوالهای بالا رو بچه ها جواب باید بدند چون من اکو ندارم و ولی دفتر شاتل روبروی خیابان عفیف آباد ، ساختمان جنب بانک ملی طبقه سوم است. ناسلامتی هیچ پلاکی و تابلویی هم ندارد (البته تا ماه پیش) .شماره تماس هم 6286570 است

5. این کاربر از mohsenfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان

---
    اين تلفنش
    6286570 - 6286611
    من شاتل ندارم ولي بطور كلي قاعده اينه كه مثلا اگر 128گرفتي بايد تقسيم برعدد8كني سرعت دانلود بدست مياد كه ميشه16همچنين اگر 512باشه حالا با idm بين 15تا 20كيلوبايت به اين عدداضاف ميشه البته بستگي به خط شما وفاصله وترافيك مخابرات هم داره .
    درمورد شارژ اگر شما فاصله بين دوتا شارژت زياد بشه خط شما از حالت رانژ درمخابرات خارج ميشه وشارژ بعدي بايد 7000تومن بدي تا دوباره خطت رانژ بشه باز هم بستگي به isp داره بعضي ها زمان را براي مشتريهاشون نگه ميدارن .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام بر دوستان

---
    قیمت پایین بخوای باید اکو برداری و دانلوهات را هم تنظیم کنی برای 1تا 7شب ها!
    Art Home برای شما که دانلود زیاد داری نمیخوره چون سرعت دانلودت بیت 8 تا 10 هست!
    اگه میتونی ارت 1 بگیر با 12 گیگ حجم و شبانه و پنجشنبه و جمعه رایگان! اگه بودجه نداری اکو 512 بگیر...
    کیفیت و سرعت بستگی به مرکز مخابرات و نویز خط و فاصله تا مرکز مخابرات شما داره که من خبر ندارم از مرکز شما...
    128 اکو اگه مشکلی نباشه سرعت دانلودت 16 هست (البته تا هفته پیش پنجشنبه 128 اکو ها روی 512 بسته شده بود که احتمالا تا 4 5 روز دیگه بر میگرده به همون 512 مثل اصفهان/)

برای شما که دانشجو هستی باید همون اکو 3 ماهه بگیری یا اگه مشکلی با حجم نداری 6 ماهه!
    اگر یک ماهه بگیری هر ماه مجبوری شارژ کنی چون خط شما بعد از یک هفته تا 15 روز شارژ نکردن از رانژه در میاد.. یا اینکه نصف هزینه اون ماه را بدی تا قطع رانژه نشی که نمیصرفه!

اول زنگ بزن ببین توی مرکز شما پورت خالی دارن اگه دارن شمارت را بده تا استعلام کنن ببینن خط شما pcm یا فیبر نوری نیست!و...

حالا با idm بين 15تا 20كيلوبايت به اين عدداضاف ميشه .
    جــــــــــــــان؟!

با idm که اضاف نمیشه!

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    شیراز

2

بروبچه های eco128 نمی خواد الکی امیدوار باشید من زنگ زدم گفتن سرعتا برگشته به قبل
    خیلی حالم گرفته شد چون باید برای کارت دانشجوی یک ماه صبر کنم یه سوال از بچه های Eco512 حداکثر دانلود شبانه 1.5 گیگه یا 1 گیگ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بروبچه های eco128 نمی خواد الکی امیدوار باشید من زنگ زدم گفتن سرعتا برگشته به قبل
    خیلی حالم گرفته شد چون باید برای کارت دانشجوی یک ماه صبر کنم یه سوال از بچه های Eco512 حداکثر دانلود شبانه 1.5 گیگه یا 1 گیگ؟
    خوب معلومه که برگشته به قبل!

اونا چی میدونن !
    تا 3 4 روز دیگه برمیگرده به 512...

کارت دانشجویی فکر نکنم قبول کنن باید نامه از دانشگاه ببری!

64*3600*6=1382400 کیلوبایت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من پيش شمارم 224 از مركز مخابراتي كامياب هست
    ميخواستم بدونم سرعت دانلود سرويس هاي ECO 128 و ECO 256 در شب چطوره؟
    واينك آيا256 براي خانگي ميدن؟
    من از ديتا نت 256 گرفتم اما شبانه اش بدرد نميخوره (0.2 kb)

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان عزیز شیرازی
    بعد از این تعطیلی ها حتما پیگیری میکنم...
    فقط 2سوال
    1-در مورد میزان پهنای باند!
    اگه من ECO128 سه ماهه بگیرم (که ترافیک ماهیانه حدودا هرماه 1.5گیگ)، به فرض اینکه دانلود اصلا نکنم و فقط وب گردی یعنی روزی 6-7 ساعت آنلاین باشم، ایا 1.5گیگ در ماه کافیه؟؟!
    ----
    3-4سال پیش زنگ زدم مخابرات برای فعال کردن Caller ID خونمون.بعد یارو گفت خط شما PCM هست و جواب نمیده! ولی بعد از یک هفته فعال شد! حالا اگه خطمون PCM باشه نمیتونم ADSL بگیرم؟؟!راهی نداره؟؟!
    -------
    فضولی نباشه ها ولی این قضیه کارت دانشجویی و نامه دانشگاه چیه؟؟ ببریم تخفیف میدن؟؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با تشکر از همه دوستان عزیز شیرازی
    بعد از این تعطیلی ها حتما پیگیری میکنم...
    فقط 2سوال
    1-در مورد میزان پهنای باند!
    اگه من ECO128 سه ماهه بگیرم (که ترافیک ماهیانه حدودا هرماه 1.5گیگ)، به فرض اینکه دانلود اصلا نکنم و فقط وب گردی یعنی روزی 6-7 ساعت آنلاین باشم، ایا 1.5گیگ در ماه کافیه؟؟!
    ----
    3-4سال پیش زنگ زدم مخابرات برای فعال کردن Caller ID خونمون.بعد یارو گفت خط شما PCM هست و جواب نمیده! ولی بعد از یک هفته فعال شد! حالا اگه خطمون PCM باشه نمیتونم ADSL بگیرم؟؟!راهی نداره؟؟!
    -------
    فضولی نباشه ها ولی این قضیه کارت دانشجویی و نامه دانشگاه چیه؟؟ ببریم تخفیف میدن؟؟!!
    بستگی به نوع وبگردیت داره که از چه سایتهایی بازدید کنی!
    3ماه میشه روزی 57 مگابایت! فکر کنم مشکلی نباشه!!

اگه پی سی ام باشه نمیشه گرفت مگر اینکه توی مخابرات اشنایی داشته باشی که از pcm درش بیارن!

برای گرفتن adsl بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی!

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •