آقا ممنون
این عکس افتضاحه بود زوم دیجیتال کرده بودی؟!
ای مثلا 3.2 با لنز کارول زایسه !؟
![]()
آقا ممنون
این عکس افتضاحه بود زوم دیجیتال کرده بودی؟!
ای مثلا 3.2 با لنز کارول زایسه !؟
![]()
نه زوم نكرده بودم گفته بودم كيفيتش توي نور كم افتضاحه ولي اگه نور كافي باشه بد نيست ولي باز هم نسبت به 3.2 مگاپيكسل بودنش خوب نيست
اين گوشي فقط چينيه تحت ليسانس فنلاند و غير از اين هرچي ديديد ليبل (برچسب) فنلاند يا مجار يا ... روش زدن پس يادتون نره اصل اين گوشي چينيه (ناگفته نماند كه از تاريخ ساخت اين گوشي به بعد فنلاند ساخت گوشيهاي نوكيا رو به چين واگذار كرده)
در مورد قيمت هم قيمتي كه به شما گفتم بدون گارانتي داخلي و فقط گارانتي كارخونه سازنده رو داره (همراه با كارتش توي پك گوشي) براي اطمينان از كامل بودن و اصلي بودن لوازم جانبي توي پك گوشي به سايت نوكيا مربوط به ايران (وقتي وارد سايت شديد گزينه خاورميانه رو انتخاب كنيد و پس از اون وارد صفحه مربوط به ايران بشيد ) بريد اونجا مشخصات و ليست كامل لوازم جانبي رو گفته
اين هم عكس گرفته شده توي روز با نور كافي ديگه خودتون قضاوت كنيد :نمونه عكس توي روز و با نور كافي رو چون حجم زيادتره بعدا ميزارم (البته اگه سايت آپلود با سرعت بالا سراغ داريد بگيد تا توي اون آپلود كنم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان چنتا سوال داشتم
1-چطورر میشه gps این گوشی رو فعال کرد؟
2-برنامه روش نصب نمیشه چطور گوشی رو هک کنم؟
3- مدت زمان آپدیت 20 این گوشه چند دقیقه است؟
مرسی
برنامه مطمئن با نصب راحت برای gps فعلا نیست . چون این گوشی تاچه در اکثر برنامه ها همون اول نصب گیر میکنه و دیگه نمی تونی گزینه ای انتخاب کنی .
اگر گوشی رو آپدیت کنی به راحتی برنامه ها روش نصب میشه...
حدود 3 دقیقه آپدیت میشه ...
در مورد اون مشكلي كه قبلا در مورد بلندگوي مكالمه اين گوشي مطرح شده بود امروز از نماينده رسمي نوكيا توي ايران كه خود سايت نوكيا معرفي كرده بود با شماره 23013 سوال كردم ولي بكلي ردش كردن ( راست و دروغش گردن خودشون ) شما هم ميتونين با اين شماره تماس بگيرين و خودتون باهاشون صحبت كنيد ( دوستان شهرستاني اولش كد 021 هم بگيرن يعني 02123013 )
سلام دوست من
1- در مورد gps اينجا توضيح داده شده :
2- در مورد هك كردنش هم اينجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- بستگي به سرعت اينترنت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژئوتگنیگ چی هست؟؟؟؟؟؟ من چطور میتونم بدون آپدیت دوربین جلو رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
عزیز اگر پستهای قبلی رو بخونی برای Gps توضیح کافی داده شده.
من برنامه SmartComGps رو نصب کردم و بااینکه این برنامه برای سری 3 سیمبیان هست روی 5800 جواب داده ، فقط نقشه های کالیبرش کمه.یونس هم زحمت کشید و برنامه Garmin رو گذاشت که من هنوز نصب نکردم اما تا اونجائی که اطلاع دارم فقط نقشه تهران رو داره.SmartComGps یا باید ساین بشه یا اینکه گوشیتو هک کنی که بازم توی قسمت هک گوشی یونس زحمتشو کشیده... خیلی راحته و خودت توی خونه میتونی انجام بدی.
Last edited by baback656; 03-03-2009 at 03:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)