سفام
ميشه لينك درايو ايك باكس براي pc 32 ؤ64 بيتي بدين
هر جي كشتم بيدا نكردم
مرسي
سفام
ميشه لينك درايو ايك باكس براي pc 32 ؤ64 بيتي بدين
هر جي كشتم بيدا نكردم
مرسي
هيچ كي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
كمكككككككككككككككك
كمك كنيد
يكي نيست....................
اهايييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي
سلام من یک گیم پد دارم به نام etecro که نمیتونم باهاش فیفا 11 رو بازی کنم در حالای که قثبلن pes 11 رو باهاش بازی میکردم ایا ممکن هست ربط به درایور داشته باشه؟ و دوستان اگه میشه یه درایور براش برام قرار بدید
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.من از اين دسته هاي 2 قلو دارم ولي در فيفا فقط ذسته اولي کار ميکنه با زدن 2 دسته مجزا وارد بازي نمي شود و با اروdont send از بازي خارج ميشه.لطفا از دوستان اگه کسي اين مشکل را حل کرده راهنمايي کند ويا فايل buttonDataSetup را براي من قرار دهيد.
لطفا کمکم کنيد چون اصلا نمي تونم 2 نفره بازي کنم. با تشکر فراوان
من یه دسته بازی خوب میخوام بخرم که حتما موارد زیر را کمال و تمام داشته باشه. تو دسته هایی که تو بازار هست و موارد زیر را داره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1)روی تمامی ویندوزهای XP و SEVEN چه 64 بیتی و چه 32 بیتی قابل نصب و استفاده باشه.
2)شوک دار باشه یعنی از همون کنترلر هایی داشته باشه که در بازیهای خلبانی استفاده میشه.
3)ذغال هایش هم به راحتی در بازار پیدا بشه که وقتی ذغالش از کار افتاد خود دسته هم بی استفاده نشه.
4)بیشتر برای بازی Pro Evolution Soccer 2011 و بازیهای جدید میخوام استفاده کنم.
5)خوش دست و راحت باشه و بادوام و سگ جون.
6)رنج قیمت حدود 30 تومن.
حتما تمامی موارد بالا را دشته باشه و یه عکس هم از دسته بی زحمت بگذارید.
اگه میشه در تاپیک زیر معرفی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
سلام
من یه دسته ی ارزون قیمت گرفتم نه برای بازی تخصصی محض تفریح.ویبره هم داره.اما مشکل اینه که تو قسمت تست ویبرش به خوبی کار میکنه اما تو بازی Resident Evil 5 که قسمت ویبره هم براش تعریف شده ویبره ی دسته کار نمی کنه.درایورهای گیم پد هم نصبه و همونطور که گفتم تو قسمت تست بخوبی میلرزه و هیچ مشکلی نداره.باید بگم که ویندوزم 7 و 64 بیته. کسی نظری داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)