database are corrupted به کلید ربطی نداره.
شما باید 1 بار کامل Update کنید و همه چیز نصب بشه.
اگر نشد، پاک کنید. دوباره نصب کنید.
--
همچنان مشکل کلید پا بر جاست (مثل دماوند ه!!!)
database are corrupted به کلید ربطی نداره.
شما باید 1 بار کامل Update کنید و همه چیز نصب بشه.
اگر نشد، پاک کنید. دوباره نصب کنید.
--
همچنان مشکل کلید پا بر جاست (مثل دماوند ه!!!)
کلید های فعال امروز رو از لینک امضام بگیرید.
ضمنا برای حل مشکل database are corrupted باید یک بار با فیلطر شکن آپدیت کنید.
سلام دوستان
ایا کسپراسکای یا نمایندگی ها keyمی فروشند ؟
قیمتش حدودا چنده ؟
برای چه مدت ؟
با تشکر
دیگه از این جاهایی که 6 ماه مجانی می دادند، وجود نداره؟
اینجوری باید با ترس و لرز Update کنم!
قبلاً اونجوری فرت و فرت Update می کردم!
مرسی
__
در ضمن ممنون از omid-p30 برای این Key ها جدید.
خوشبختانه مملكت ماباهيچ جاي دنياارتباط درست نداره ويندوزهاهمه غيرقانوني چرانبايدشركتي به بزرگي مايكروسافت يك نماينده درايران نداشته باشه تا مامجبورنشويم بريم ويندوزهاي تقلبي ومعيوب روي سيستم نصب كنيم وهرروزبايك مشكل روبروشويم البته ويندوزمن اصلي است مگه فرق ماباديگرمردم دنيا چيه كه نميتوانيم مستقيمابراي آنتي ويروسمان كليدبخريم وبقول دوستمان باترس ولرزآپديت نكنيم من كه يكي درميان كه آپديت ميكنم بايدبگردم دنبال كليد آياواقعاراهي وجودنداره كه براي يكسال لايسنس بخريم واينقدرعذاب نكشيم اگركسي ازدوستان راهي سراغ داره به ماهم بگه.
متشكرم
كاسپر داراي نمايندگيهاي رسمي و قانوني در ايران ميباشه كه محصولات كاسپر را با لايسنس قانوني و معتبر ميفروشند.آدرس نمايندگيهاي كاسپر در ايران در آدرس زير موجود ميباشه:
در لينك فوق آدرس سايت و ساير مشخصات نمايندگيهاي كاسپر در ايران مشخص شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اینا خیلی گرون میگرن نمایندگی باید قمیت همون شرکت رو بده تازه اون قیمتی هم که تو سایت کاسپر زده میشه اروزنتر خرید حالا ارزونتر نه گرونتر هم نه نمایندگی سودش رو از خود کاسپر میگیره نه از مشتریهاش پس این رو نمیشه گفت نمایندگی مثلا نمایندگی های رپید که یه سود عجیب روی محصول میکشن و میفروشن
دوست عزيز اگه شما اطلاع نداري دليل نميشه بي جهت به مملكت فحش بدي.
همونطور كه هميلتون عزيز گفتن كسپرسكي نمايندگي رسمي در ايران داره و غير از كسپرسكي آنتي ويروسهاي nod32 و دكتر وب و ... نمايندگي رسمي در ايران دارند.
درسته كه مايكروسافت نمايندگي رسمي در ايران نداره اما به راحتي ويندوز اصل رو در ايران ميتوني بخري و هيچ مشكلي هم وجود نداره.
اما در مورد پست آخر كه دوستمون گفته قيمت نمايندگي گرونه فكر كنم با سر زدن به سايت اصلي آنتي ويروس ميتوني قيمت ها رو مقايسه كني. 45 هزار تومان براي اينترنت سكيوريتي تا يك سال خيلي نيست.
اين صفحه خود كسپرسكي هست براي خريد اينترنت سكيوريتي.
قيمت 59.95 دلارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين هم صفحه قيمت هاي نمايندگي رسمي كسپرسكي در ايران كه شركت آواژنگ سيستم هست.
به نظرت قيمت ايران ارزون تر نيست؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza41; 17-07-2009 at 11:28.
با سلام تشکر می کنم ازت ولی من دنباله کرک نسخه بتا می گردم اگه داری بهم برسون
من از جایی با زیر قیمت این ها خریدم ... درسته رسمی نیست ولی تا حالا خیلی ها خریدن و کار میکنه .. از این سریال های هدیه ی تو کشور هایی مثل هنده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)