شما هرگونه برنامه codec که روی سیستمت هست را uninstall کن و بعد آخرین نسخه K Lite mega codec را از سایت سافت گذر یا سافت98 دانلود کن و نصب کن.
شما هرگونه برنامه codec که روی سیستمت هست را uninstall کن و بعد آخرین نسخه K Lite mega codec را از سایت سافت گذر یا سافت98 دانلود کن و نصب کن.
سلام
من اخرین ورژن kmplayer یعنی 3.9.1.133 رو نصب کردم ولی از موقع نصب اکثر ویدئوهایی که باز می کنم قبلش این پنجره باز میشه که yes رو میزنم تا ویدئو پخش بشه و البته no رو هم بزنم فرقی نمی کنه و باز ویدئو پخش خواهد شد.مشکل چیه؟ برنامه رو یه بار کامل پاک و دوباره نصب کردم بازم مشکل برطرف نشد.
البته گاهی هم این پنجره باز میشه که باید یه چیزی رو دانلود کنم و من کنسل می کنم ولی یه بار دانلود کردم یه فایل 1 کیلوبایتی به اسم WolAuthenticationHandler.json دانلود شد که نمی دونستم باید چیکارش کنم.
![]()
Last edited by Golbarg01; 20-02-2015 at 14:03.
دوستان برنامه رو آپدیت کردم ولی زیرنویس فارسی رو برعکس نشون میده، مشکلش چیه؟
I've also had this problem. I've installed version 3.9.1.134 in got this message.
Then I tried everything: installed AC3 codec separately, installed LAV... nothing helped me!
Then I've installed version 3.9.1.129 and the thing worked!
But...it wasn't the latest version...Ok...so I decided to stay on that (3.9.1.129) version. I noticed on installation process of this version: KMP External Codec and KMP Internal Codec installed, there were no installation of this on higher versions!!!
But...then I've installed version 3.9.1.134 OVER 3.9.1.129 AS AN UPGRADE and THING WORK!!!
So...problem is on External and Internal KMP codecs!
سلام دوستان این ارور چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا پاسخ بدید
فرمت فایلت mkv است؟
با برنامه دیگر هم باز نمیشود؟ مثلا mediaplayer classic؟
اسم زیر نویس رو عوض کن که با اسم فیلم یکی نباشه.
نیازی به غیرهمنام کردن نیست
از طریق راست کلیک و Load subtitle در محیط فیلم زیرنویس رو انتخاب کنید درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)