تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 214 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام ؛
    من یه سوال مربوط به مو دارم (عذر می‌خوام که در تاپیک نامربوط مطرح می‌کنم ؛ جای دیگه‌ای پیدا نکردم برای مطرح کردنش) ؛

من به خاطر ورزشی که می‌رم مجبورم مو های پامو بزنم ؛ ولی الان که چند دفعه شده می‌زنمش داره هی ضخیم‌تر و پررنگ‌تر می‌شه ؛ دارویی، مو بَری، ماده‌ای چیزی سراغ ندارید که بشه رشد مو های اون قسمت رو کلاً متوقف کرد و یا سرعتش رو کم کرد و یا حداقل از ضخیم‌تر شدنش جلوگیری کرد ؟؟

ممنون می‌شم اگه جواب بدید .
    اگه شرایطشو دارید میتونید از روش لیزر برای از بین بردن موها استفاده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت na30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

کمبود زینک (روی بدن ) هم باعث جوش زدن می شه . میتونی از داروخانه شربت یا قرص (کپسول) زینک رو بگیری .
    من خودم هم شربتش و قرصش رو خوردم شربتش بهتر بود.

در آغاز فعالیت na30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

می تونین با موم بردارین رشد مو رو کم می کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بابا خانوما میرن اپیلاسیون خوب شما هم......

یه اقایی میومد مطب گراگر آمپول..... میزد . بعد یه مدت بدنش دیگه مو نداشت بعدش سینه هاش بزرگ شد. بعدش روسری کرد .قبلش هیچ رفیقی نداشت بعدش اینقد ماشین مدل بالا سوار میشد که منم هوس کردم این کارو کنم. زن برادرش قبلش هی میگفت برادر شوهرم بعدا میگفت خار شوهرم

داره خودمونی میشه mgl_para's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خونمون...!

پيش فرض

با دروود
    مدتی است که سمت راست صورتم،پشت دندان های آسیای آخری،یک جوش بسیار بزرگ زده است که گمان می کنم که درونش مایعی باشد ،زیرا یک بار آن را ترکاندم و مایعی + مقداری خون از آن بیرون آمد اما اینبار بسیار بزرگتر شده است!آیا نشانه از بیماری می تواند باشد؟چون فعلا دسترسی به متخصص پوست ندارم به ناچار اینجا می پرسم
    با سپاس
    احتمالا با تجویز پزشک باید یک دوره آنتی بیوتیک مصرف کنید . البته دستکاری هم نکنید باعث پخش عفونت و زخم و نهایتا اسکار میشه .

6. این کاربر از mgl_para بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای زدن موهای صورت از چه چیزی استفاده کنیم که به پوست صدمه نزنه. ( تیغ یکبار مصرف. ریش تراش و...)

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای زدن موهای صورت از چه چیزی استفاده کنیم که به پوست صدمه نزنه. ( تیغ یکبار مصرف. ریش تراش و...)

سلام دوست عزیز... 100% ریش تراش آسیبی که میزنه خیلی کمتر از تیغ هست !!!! با تیغ کلا لایه های پوست رو هم میبره. پوست زبرتر و خشن تر میشه !!! ریش هایی هم که بعد از چند روز در میاد کلفت تر و اذیت کننده میشن !! حتما ریش تراش استفاده کن و از پوستی نرم تر لذت ببر
    موفق باشید.

9. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

برای صورت از چه کرمی استفاده کنم؟ که جوش نزنه. البته من جوش نمیزنم (خیلی کم) ولی کمی از جاهای جوش قبلی رو صورتم مونده ، ضمنن صورتم چرب هست و زیاد عرق میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز... 100% ریش تراش آسیبی که میزنه خیلی کمتر از تیغ هست !!!! با تیغ کلا لایه های پوست رو هم میبره. پوست زبرتر و خشن تر میشه !!! ریش هایی هم که بعد از چند روز در میاد کلفت تر و اذیت کننده میشن !! حتما ریش تراش استفاده کن و از پوستی نرم تر لذت ببر
    موفق باشید.
    ریش تراش ها معمولا زیر گلو و دوره گردن رو نمیتونن از ته و تروتمیز بزنن اما بقیه جاهای صورتو خوب اصلاح میکنن... اگه کمی دقت کرده باشین اغلبه ریش تراش ها هم مثله تیغ لایه ی بالایی پوست رو برمیدارن بخاطر همین با کمترین فشار پوست رو ملتهب و زخمی میکنن ... من چندین نوع ریش تراش استفاده کردم هم نوسانی هم دورانی از فیلیپس بگیر از پاناسونیک دربیا اما همشون همون قسمتیرو که اول گفتم نتونستن از ته بزنن یکم بیشتر بخوای ادامه بدی میبینی که پوست داغ و قرمز میشه ... اونایی که شامه ی قوی دارن در زمانه استفاده از ریش تراش باید بوی سوختگی به مشامشون برسه این بخاطره اصطکاکه بیش از حدی هست که بین تیغه های ریش تراش و پوست در حاله رخ دادنه ... بنظره من اینکه ریش تراش بهتره یا تیغ به نوع پوست و مو و زاویه ی رویش و مقداره انحنا و تراکم و ضخامت موها برمیگرده.

12. این کاربر از -Nikolas- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من چندین نوع ریش تراش استفاده کردم هم نوسانی هم دورانی از فیلیپس بگیر از پاناسونیک دربیا اما همشون همون قسمتیرو که اول گفتم نتونستن از ته بزنن یکم بیشتر بخوای ادامه بدی میبینی که پوست داغ و قرمز میشه
    درسته اعصاب خرد کن هم هست
    یه تیغ درست حسابی مثه ژیلت blue3 و یه خمیر یا اسپری اصطلاح از همه بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •