الان فریمور شما دائم هستش یا موقت؟؟؟
اگه موقته خوب باطری رو در بیار تا بپره........
اگه هم نه که بگو تا بهت بگم چجوری از CFW در بیای...............
الان فریمور شما دائم هستش یا موقت؟؟؟
اگه موقته خوب باطری رو در بیار تا بپره........
اگه هم نه که بگو تا بهت بگم چجوری از CFW در بیای...............
دوستان من الان PRO-A4 6.35 دارم.
میشه منو راهنمایی کنید به 6.38 ME2 آپ کنم.
ميتونيد از اين آموزش استفاده كنيد...................
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کپی خور دائم نشد
psp 1004
فقط بازیهای ps1 اجرا میشه و موقع اجرای بازیهای psp این ارور میده :
80010087
حالا چجوری باید کپی خور دائمش کنم؟
میشه به 6.20 دانگریدش کرد؟
6.38ME2 کپی خور دایم هست.و فقط روی دستگاه های 1000 و 2000 قدیمی نصب میشه.پس دلیلی نداره که کپی خور دایم نباشه.
الان ورژن دستگاه شما چی هست؟
برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.
وایییییییییی چقدر زود جواب دادین !!!
System Software 6.38 ME-2
منظورتون همینه دیگه؟
من psp fat 1000 دارم مادر بوردشم نگاه کردم 1g بود
ببخشید جواب دیر شد داشتم سریال ستایش نگاه میکردم![]()
[QUOTE=choory;6225989
برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.[/QUOTE]
راستی این کارم انجام دادم و روی sony np966 گذاشتم و بعنوان نمونه یه بازی ISO و یه بازی CSO اجرا کردم و جواب داد و دیگه اون ارور نیومد
umd iso mode هم قبلشروی Default بود !!
مرسیییییییی کارم انجام شد !!!!!
با سلام خدمت شما عزیزان و خسته نباشید .
من PSP 3004 دارم با مادربورد TA-090 v2 که تا وقتی که آموزش آقا majid322 ندیده بودم , فکر نمی کردم کپی خور دائم بشه ! الان من با نرم افزار ورژن 5,03 با استفاده از chikHEN به صورت موقت کپی خورش کردم , اما می خوام که راحت باشم و دائمی باشه .
آقا مجید ,اول از آشنای با شما خوشبختم .و بعد اینکه آموزشی که شما با نرم افزار 6,20 در اون پست قرار دادید,روی PSP 3004 یا 3000 با مادربورد TA-090 v2 به صورت دائمی امکان پذیره ؟؟؟؟ آیا بدون تغییر در باطری یا دست کاری روی سخت افزار , امکان پذیره؟؟؟ ممنونم اگه پاسخ بدید .
باتشکر.![]()
سلام و خسته نباشید خدمت شما و مرسی از این آموزش مفید
من یک psp 1000 کپی خور دائم با فریمور gen 5.50 d2 دارم که روی آن prometheus 4 نصب کردم . از آن جایی که من دوست دارم آخرین فریمور را داشته باشمآیا طبق این آموزش می توانم psp خود را به 6.39 آپ کنم؟
راستی از کپی خور رائمش که در نمیاد؟ و یک نکته را اضاف کنم که من در پی اس پی خود برنامه و پلاگین و تم های خیلی زیادی دارم . مشکلی برایشان پیش نمی اید؟در ضمن آیا این فریمور قابلیت اجرای بازی های ps1 را هم دارد یا نه؟ و در آخر مشکلی برای save بازی هایم پیش نمی اید؟(برای بار اولی که psp خود را از فریمور 4.01 به این فریمور فعلی یعنی 5.50 آپدیت کردم , بعضی از سیو های بازی هام اجرا نشد و خراب شده بودند
حتی من قبل از آپ کردن از سیو هام روی کامپیوتر Backup گرفته بودم اما آن ها را هم اجرا نکرد
.البته این سیو ها همه روی psp دوستم که فریمور 4.01 داشت اجرا شد
) ببخشید که تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد اما تک تک این سوالات برایم بسیار مهم است
. ممنون از همگی شما [SAHAND GHAZIAN]
Last edited by sahand 0631; 04-07-2011 at 15:02.
من یه psp 2000 کپی موقت دارم که بریک شده. هنوز راهی برای آنبریکش نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)