اگه فینگلیش باز هستید بهترین گزینه ایرانسله ! چون من هم همراه اول دائمی دارم هم اعتباری، و هم ایرانسل اعتباری! ولی برای فارسی همراه بهتره حدود 9و11تومن میگیره.
اگه فینگلیش باز هستید بهترین گزینه ایرانسله ! چون من هم همراه اول دائمی دارم هم اعتباری، و هم ایرانسل اعتباری! ولی برای فارسی همراه بهتره حدود 9و11تومن میگیره.
من 4 تا خط دارم برادر همه رو دارمایرانسل برای فارسی هم بهتره
همراه اول خط ثابتش فارسی رو باید 9 حساب کنه یا همون 8.9 تومن ولی برای من که انگلیسی اکثرا حساب میکنه با اینکه گوشیم زبونه کیبوردش فارسیه مشکل از گوشی نیست
ایرانسل ولی اکثرا 10 حساب میکنه فارسی رو میارزه باز یه تومن گرونتره ولی به جاش تعداد اونایی که همون 10 حساب میکنه به مراتب بیشتره
بعضی ساعت های شولوغ ولی اکثرا 16 حساب میکنه فارسی ها رو که اونم میدونم حدودش رو همون انگلیسی میزنم
همراه اول مکالمش یه مقدار ارزونتره یکی هم آنتن دهیش و دلیوریش بهتره
ولی در کل همراه اول هام رو گزاشتم کنار بیشتر ایرانسل کار میکنم الان
خدا رو شکر gprs هدیه ای که به من داده همش قطعه وگرنه اگه استفاده میکردم احتمالا قبضم نجومی میومد!![]()
از چه مرورگی برای جستجو توی نت استفاده کنیم ؟
من یکی از بسته های رویایی رو امروز گرفتم و GPrs رو فعال کردم و تنظیماتش رو هم فعال کردم .
من همه تنظیمات رو انجام دادم توی گوگل کروم هی پیغام میده allow Network Acces ? This application is not from a trusted supplier .
p.s : توی یکی از نرم افزارهای نوکیا به نامه My Nokia سایت نوکیا رو میاره ...
چیکار کنم ؟
گوشیتون چیه؟
بچه ها من یه مودم edge دستم اومده میخوام یه تستی بگیرم با همراه اول خط ثابت
912620
میگم به نظرتون 24 ساعته فعال کنم؟
شبونش چه طوره که زده یه ماه 3 تومن
سرعتش جنازش؟
جيگر بستنش
ديدن بچه ها دارن سواستفاده ميكنن سرور نرم افزاراى اينترنتو بستن
ف ي ل ت ر كردن
Vali man hamchenan on hastam ba mobail!
قربونت حتما طرح 1 روزه بزن هزار كم ميشه يه روز نامحدود استفاده كن
كلا سرعتش از ايرانسل كمتره حداكثر بتروكونه تا 20 يا 25 بره ولى بچه ها ميگن پايدارتر از ايرانسله
اگه زير 10 بود(تو منطقه خودتون) بيخيالش شو ايرانسل بهتره
من تو منطقه خودمون(دكل نزديك خونمون) سرعت همراه اول آخرش 7 و ايرانسل اكثرا 28 هستش!!!
تست كن هركدوم بهتر بود
ولى آخرش بايد بياى ايرانسل!
من فيلماى نوروزيو همشونو اينترنتى با ايرانسل ميبينم! تي وي ندارم!
بچه ها همراه اول اینجا افتضاحه
صفحه هم باز نمیکنه
با اینکه ادج هم زده انتن هم تقریبا 70 درصد پره تو یه ساعت 450 کیلو هم نگرفته
1000 تومنم حروم شد گمونم
جام جم تهران
Last edited by DaRiOuShJh; 30-03-2011 at 01:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)