سلام
1-اولا من هم خیلی ناراحت شدم از اینکه داتک میخواد تک کاربره رو جمع بکنه و سیستم مسخره چند کاربره با قیمت دوبرابر اما فقط چند کیلو بایت سرعت بیشتر رو به اجرا بزاره.من حدس میزدم از اینکه بخش فروش میگفت دیگه تک کاربره نداریم و به همه چند کاربره میدن داتک میخواد تک کاربره رو جمع کنه اما فکر نمیکردم اینقدر ........ باشه که بخواد کاربرای قدیمیش رو هم از دست بده
به هر حال بنده اگه به این وضعیت پیش بره با اینکه دو ساله که از داتک اینترنت میگیرم از این شرکت میرم و به یه جایی میرم که اینقدر استرس نداشته باشه
2-یه متن شکایتی به نظرم اینجا بزارید که همه دوستان اون متن رو برای داتک بفرستند بهتره
به هر حال من اگه متنی بنویسم میترسم یه چیزی بهشون بگم.اینکه خواهش میکنم یه مردی یه متن شکایت اینجا بزاره که من و تمام دوستان که از این شرکت اینترنت میگیرن به ایمیلشون بفرستند بلکه کمی تاثیر کنه
3-ببینید دوستان که مثه من اینترنت نامحدود میگرن برای ما سه گزینه وجود داره:سپنتا ، اوراکل ، رویال مکث
البته شرکتای دیگه هم هست اما برای 512 من این سه شرگت رو دیدم
سپنتا که 512 اون خیلی گرون هست اما 384 اون مناسبه
اوراکل هم که شرکتی کاملا ناشناختس و من کمی ترس دارم که از این شرکت اینترنت بگیرم
اما از بین این شرکتا من رویال مکثو دیدم که خوبه
اینم تعرفش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم که سرویس R-M-6 این شرکت خیلی خوب هست
اگه قرار شد که این شرکت داتک ایین سییستم جدیدش رو راه بندازه به نظرم اگه همگی از یه شرکت(من پیشنهادم رویال هست و یا سپنتا)بگیریم بهتره.اینجوری بازم کنار هم خواهیم بود و با هم استفاده میکنیم.
لطفا نگید که از الان این بحثا معنی نداره.هرچی باشه پیشگیری خیلی بهتر از درمان هست.حالا اگه کسی از شرکتای دیگه و چیز های دیگه حرفی داره بیاد بگه که با هم عقلامونو بریزیم رو هم و یه شرکت رو انتخاب کنیم و اینترنت بگیریم ازش
4- زد2 جان شما چه شرکتایی رو در نظر گرفتی؟