تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 110 از 482 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اخرین اخبار از وضعیت adsl داتک:
    خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.
    در ضمینه شکایت و انتقاد هم تا به این لحظه گفتن که دو روش در اختیار کاربر گذاشتن
    یکی استفاده از فکس برای فرستادن متن شکایت به شماره 81688720
    و دیگری ایمیل زدن به بخش مورد نظر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب فکر کنم تر و خشک داریم با هم اماده سوختن می شیم ....اگر متن های اعتراضمون رو زودتر اماده نکنیم و نفرستیم باید اماده شوک قیمت ها در اینده نزدیک برای تمام کاربرهای سابق باشیم( جدید ها که رسما سوختن رفت پی کارش).
    منم در حال اماده کردن متن هستم تا ببینم چه می شود .شما را نمی دانم ولی ترجیح می دم حداقل با دلایل منطقی مناسب نبود قیمت هاشون رو بگم.
    الان هم که با این وضعیت در حال برنامه ریزی اینده هستم که ببینم کدوم شرکت دیگر در منطقه مخابراتی من با وضعیت کاری فعلی و قیمت مناسب بازخورد مناسب میده( حیف که من نزدیک 4 سال صبر الکی کردم...همش سوخت).
    بچه ها فقط خشم خودتون رو اینجا خالی نکنین ....تلفن شرکت داتک در خدمت شماست در این مواقع

2. 6 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب امروز رفته بودم داتک برای قرارداد سرویس در دو مرکز مخابراتی جدید برای سرویس ها فقط چند کاربره می دن و تک کاربره ارائه نمی شه ( حتی برای 128 )در ضمینه اطلاعات بیشتر بخش customercare هم گفتن که سیاست قیمت گذاری جدید شرکت هست که به تمام کاربرای جدید سرویس چند کاربره بدهد و دیگر سرویس تک کاربره رو حذف می کنه .همچنین اعلام کردن در فاز بعدی برای تمام مشترکین سابق این شرکت هم سرویس هاشون تبدیل به چند کاربره میشه ( با اطلاع رسانی قبل از تمدید ) و گفتن که این کار در شروف انجام است.
    جالبه ، واقعا تو این مملکت به جای اینکه قیمت ها کاهش و سرعت و کیفیت افزایش پیدا کنه ، داره برعکس پیش میره !
    این در حقیقت به معنی افزایش قیمت ها ، اونم در حدود 100 درصد برای 256 و 512 . اگر این کار رو بکنن که واقعا شرم آوره .

با این کار ، برای 256 که قیمت هاشون از آسیاتک و سپنتا بیشتر میشه ، فقط برای 512 قیمتشون هنوز از بقیه شرکت ها پایین تره ، به غیر از Oracle .
    اونم مگه چند درصد مشتریانشون سرویس 512 میگیرن ؟ دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن .

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمینه شکایت و انتقاد هم تا به این لحظه گفتن که دو روش در اختیار کاربر گذاشتن
    یکی استفاده از فکس برای فرستادن متن شکایت به شماره 81688720
    و دیگری ایمیل زدن به بخش مورد نظر
    کد:

خوب فکر کنم تر و خشک داریم با هم اماده سوختن می شیم ....اگر متن های اعتراضمون رو زودتر اماده نکنیم و نفرستیم باید اماده شوک قیمت ها در اینده نزدیک برای تمام کاربرهای سابق باشیم( جدید ها که رسما سوختن رفت پی کارش).
    منم در حال اماده کردن متن هستم تا ببینم چه می شود .شما را نمی دانم ولی ترجیح می دم حداقل با دلایل منطقی مناسب نبود قیمت هاشون رو بگم.
    الان هم که با این وضعیت در حال برنامه ریزی اینده هستم که ببینم کدوم شرکت دیگر در منطقه مخابراتی من با وضعیت کاری فعلی و قیمت مناسب بازخورد مناسب میده( حیف که من نزدیک 4 سال صبر الکی کردم...همش سوخت).
    بچه ها فقط خشم خودتون رو اینجا خالی نکنین ....تلفن شرکت داتک در خدمت شماست در این مواقع

سلام

واقعا خجالت داره!!!!

توی دبی 2 مگابیت رو رایگان میدن اینجا ترترنتشون رو هم گرون میکنن!!!

من هم شکایتم رو کتبا اعلام میکنم

تازه با این وضعیت من ترجیح میدم مخابرات هم وارد بازار adsl بشه چون اینا هم با این کاری که دارن میکنن هیچ فرقی با مخابرات دزد ندارن پس بهتره تعداد دزد ها بیشتر باشه تا حداقل بین شون یه رقابت بیفته البته اینایی که من میبینم بجای اینکه با هم رقابت کنن با هم همکاری می کنن برای سر کیسه کردن مشتری هاشون!!!

جالبه ، واقعا تو این مملکت به جای اینکه قیمت ها کاهش و سرعت و کیفیت افزایش پیدا کنه ، داره برعکس پیش میره !
    این در حقیقت به معنی افزایش قیمت ها ، اونم در حدود 100 درصد برای 256 و 512 . اگر این کار رو بکنن که واقعا شرم آوره .

با این کار ، برای 256 که قیمت هاشون از آسیاتک و سپنتا بیشتر میشه ، فقط برای 512 قیمتشون هنوز از بقیه شرکت ها پایین تره ، به غیر از oracle .
    اونم مگه چند درصد مشتریانشون سرویس 512 میگیرن ؟ دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن .
    حتی اگه سرویس های شرکت های دیگه گرون تر از داتک باشه من دیگه با این وضعیت با داتک قرارداد نمی بندم دیگه چه برسه به الان که شرکت های دیگه ازونتر هم هست

بخاطر این میگم که داتک محدودیت هم میزاره ولی شرکتی مثل سپنتا خوبیش اینه که از این کارای مزخرف نمیکنه!!!!!!
    Last edited by nikaan; 24-04-2009 at 08:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    1-اولا من هم خیلی ناراحت شدم از اینکه داتک میخواد تک کاربره رو جمع بکنه و سیستم مسخره چند کاربره با قیمت دوبرابر اما فقط چند کیلو بایت سرعت بیشتر رو به اجرا بزاره.من حدس میزدم از اینکه بخش فروش میگفت دیگه تک کاربره نداریم و به همه چند کاربره میدن داتک میخواد تک کاربره رو جمع کنه اما فکر نمیکردم اینقدر ........ باشه که بخواد کاربرای قدیمیش رو هم از دست بده
    به هر حال بنده اگه به این وضعیت پیش بره با اینکه دو ساله که از داتک اینترنت میگیرم از این شرکت میرم و به یه جایی میرم که اینقدر استرس نداشته باشه
    2-یه متن شکایتی به نظرم اینجا بزارید که همه دوستان اون متن رو برای داتک بفرستند بهتره
    به هر حال من اگه متنی بنویسم میترسم یه چیزی بهشون بگم.اینکه خواهش میکنم یه مردی یه متن شکایت اینجا بزاره که من و تمام دوستان که از این شرکت اینترنت میگیرن به ایمیلشون بفرستند بلکه کمی تاثیر کنه
    3-ببینید دوستان که مثه من اینترنت نامحدود میگرن برای ما سه گزینه وجود داره:سپنتا ، اوراکل ، رویال مکث
    البته شرکتای دیگه هم هست اما برای 512 من این سه شرگت رو دیدم
    سپنتا که 512 اون خیلی گرون هست اما 384 اون مناسبه
    اوراکل هم که شرکتی کاملا ناشناختس و من کمی ترس دارم که از این شرکت اینترنت بگیرم
    اما از بین این شرکتا من رویال مکثو دیدم که خوبه
    اینم تعرفش
    کد:
    به نظرم که سرویس R-M-6 این شرکت خیلی خوب هست
    اگه قرار شد که این شرکت داتک ایین سییستم جدیدش رو راه بندازه به نظرم اگه همگی از یه شرکت(من پیشنهادم رویال هست و یا سپنتا)بگیریم بهتره.اینجوری بازم کنار هم خواهیم بود و با هم استفاده میکنیم.

لطفا نگید که از الان این بحثا معنی نداره.هرچی باشه پیشگیری خیلی بهتر از درمان هست.حالا اگه کسی از شرکتای دیگه و چیز های دیگه حرفی داره بیاد بگه که با هم عقلامونو بریزیم رو هم و یه شرکت رو انتخاب کنیم و اینترنت بگیریم ازش

4- زد2 جان شما چه شرکتایی رو در نظر گرفتی؟

6. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من لایزر رو هم اضافه کن

چون هم 256 مناسب داره هم 384 اش خوبه

ضمن اینکه 64 kbps هم رو هر سرویسی که بگیری هدیه میده یعنی مثلا اگه 384 بگیری میشه 448 که پهنای باندی حدود

56 کیلو داره

ضمن اینکه هزینه نصب هم نداره

اینارو توی فروم لایزر دیدم

در ضمن اگر میتونین هر شرکتی رو که معرفی میکنین مزایا ومعایبش رو بگید

مزایای لایزر رو که گفتم

ولی معایبش پینگ بالا ، قطعی(البته میگفتن الان خیلی خوب شده) و پشتیبانی ضعیف

اینم لیست قیمتاش:

Last edited by nikaan; 24-04-2009 at 12:50.

8. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ویرایش شد...
    Last edited by sms11; 24-04-2009 at 13:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا اینکه قسمت 512 اون 170000 تومنه که
    خیلی زیاده

در ضمن متن اتراض هم میتونی بنویسی بدی؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

متن شكايت لطفا يكي آماده كنه تا بفرستيم براشون.

يه چيزي باشه كه تحديد آميز باشه شايد بترسن اين همه كاربر از دست بدن بيخيال قضيه شن.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با این کار ، برای 256 که قیمت هاشون از آسیاتک و سپنتا بیشتر میشه ، فقط برای 512 قیمتشون هنوز از بقیه شرکت ها پایین تره ، به غیر از Oracle .
    خواستی اینهارو به متن اعتراض اضافه کن.
    البته این کارشون یک شوک ترافیک کاذب هم ایجاد می کنه و باعث میشه کاربرهای عادی اش کم شن و فقط پر مصرف هاش بمونن که تاثیر افزایش پیک ترافیک روش بیشتر میشه.

سلام

واقعا خجالت داره!!!!

توی دبی 2 مگابیت رو رایگان میدن اینجا ترترنتشون رو هم گرون میکنن!!!

من هم شکایتم رو کتبا اعلام میکنم

تازه با این وضعیت من ترجیح میدم مخابرات هم وارد بازار adsl بشه چون اینا هم با این کاری که دارن میکنن هیچ فرقی با مخابرات دزد ندارن پس بهتره تعداد دزد ها بیشتر باشه تا حداقل بین شون یه رقابت بیفته البته اینایی که من میبینم بجای اینکه با هم رقابت کنن با هم همکاری می کنن برای سر کیسه کردن مشتری هاشون!!!

حتی اگه سرویس های شرکت های دیگه گرون تر از داتک باشه من دیگه با این وضعیت با داتک قرارداد نمی بندم دیگه چه برسه به الان که شرکت های دیگه ازونتر هم هست

بخاطر این میگم که داتک محدودیت هم میزاره ولی شرکتی مثل سپنتا خوبیش اینه که از این کارای مزخرف نمیکنه!!!!!!

رفیق اینجا ایران است نه امارات( خواستی برو تبعه انجا بشو)
    متن شکایت شما هم می نویسید؟
    من ارزو دارم عمرا مخابرات بیاد چون خیلی خر تو خر میشه ( مخصوصا که مخابرات سابقه خوبی هم تو این کار ها نداره) به خیالتون میاد اول ارزون میده با کیفیت پایین وقتی همه اوت شدن قیمت میره بالا ( دیگر نمونه هم نمی خواد چون تو موبایل خدمات ارزش افزوده تلفن و ....انقدر نمایش های دیدنی ازش دیدیم که این مورد رو انجام نده باید خدا را شکر کرد)
    فعلا که ما اولین گروه ازمایشی این طرح هستیم( یعنی میشه امیدوار بود با اعتراضات منطقی تغییر کنه)

سلام
    1-اولا من هم خیلی ناراحت شدم از اینکه داتک میخواد تک کاربره رو جمع بکنه و سیستم مسخره چند کاربره با قیمت دوبرابر اما فقط چند کیلو بایت سرعت بیشتر رو به اجرا بزاره.من حدس میزدم از اینکه بخش فروش میگفت دیگه تک کاربره نداریم و به همه چند کاربره میدن داتک میخواد تک کاربره رو جمع کنه اما فکر نمیکردم اینقدر ........ باشه که بخواد کاربرای قدیمیش رو هم از دست بده
    به هر حال بنده اگه به این وضعیت پیش بره با اینکه دو ساله که از داتک اینترنت میگیرم از این شرکت میرم و به یه جایی میرم که اینقدر استرس نداشته باشه
    2-یه متن شکایتی به نظرم اینجا بزارید که همه دوستان اون متن رو برای داتک بفرستند بهتره
    به هر حال من اگه متنی بنویسم میترسم یه چیزی بهشون بگم.اینکه خواهش میکنم یه مردی یه متن شکایت اینجا بزاره که من و تمام دوستان که از این شرکت اینترنت میگیرن به ایمیلشون بفرستند بلکه کمی تاثیر کنه
    3-ببینید دوستان که مثه من اینترنت نامحدود میگرن برای ما سه گزینه وجود داره:سپنتا ، اوراکل ، رویال مکث
    البته شرکتای دیگه هم هست اما برای 512 من این سه شرگت رو دیدم
    سپنتا که 512 اون خیلی گرون هست اما 384 اون مناسبه
    اوراکل هم که شرکتی کاملا ناشناختس و من کمی ترس دارم که از این شرکت اینترنت بگیرم
    اما از بین این شرکتا من رویال مکثو دیدم که خوبه
    اینم تعرفش
    کد:
    به نظرم که سرویس R-M-6 این شرکت خیلی خوب هست
    اگه قرار شد که این شرکت داتک ایین سییستم جدیدش رو راه بندازه به نظرم اگه همگی از یه شرکت(من پیشنهادم رویال هست و یا سپنتا)بگیریم بهتره.اینجوری بازم کنار هم خواهیم بود و با هم استفاده میکنیم.

لطفا نگید که از الان این بحثا معنی نداره.هرچی باشه پیشگیری خیلی بهتر از درمان هست.حالا اگه کسی از شرکتای دیگه و چیز های دیگه حرفی داره بیاد بگه که با هم عقلامونو بریزیم رو هم و یه شرکت رو انتخاب کنیم و اینترنت بگیریم ازش

4- زد2 جان شما چه شرکتایی رو در نظر گرفتی؟
    1- دنیا همین است همه جور اتفاقی میشه توش پیدا کرد....اینم یکیش
    2- راستش من دارم الان روی دلایل این کار تو متن شکایت فکر می کنم...همچنین فکر می کنم که شماره اشتراکم رو هم بزارم که بدونن کاربر قدیمی خودشون هستم که فکر نکنن یکی 10 بار داره می فرسته ...الان هم nikaan هم داره کار می کنه بنظرم من و نیکان در این مورد با هم هماهنگ شیم که متن جامع تر در بیاد.( nikaan اگر شما متن اولیه را نوشتی برام پ خ کن که من بررسی کنم و موارد خودم رو اضافه کنم و دوباره برات بفرستم که بهتر انجام بشه )
    3-تو منطقه من که فقط یک شرکت اصلی ندا که نا محدود میده هست و شرکتی که شما معرفی کردی.بقیه محدویت حجمی است...البته برای من مشکلی نیست چون من تو داتک هم ترافیکم رو شبها ایجاد می کردم و روز ها استفاده نمی کردم ( که سرعت بیشتری برای بقیه برسه )و 2 روز هم که اصلا استفاده نمی کردم که با این چند کاربره ها اصلا این کار برای من ارزش نداره و مجبورم همش ترافیک ایجاد کنم که برام بصرفه.
    4- الانم برنامه ام میرم بین شاتل و ندا و پارس و این شرکتی که شما دادین و یکی دو تا دیگر مقیاس می کنم و می بینم کدوم برام بازخورد بهتری داره که بعد از امتحانات ترم جابهجا بشم.

الانم دارم رو متن اعتراض فکر می کنم.(البته بخاطر درس احتمالا زیاد طول میکشه اماده شدنش-وقت قهتی هم که میگن همین است )

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا اینکه قسمت 512 اون 170000 تومنه که
    خیلی زیاده

در ضمن متن اتراض هم میتونی بنویسی بدی؟

من قیمت لایزر رو در قبال 384 سپنتا نوشتم
    در ضمن یه متن الان نوشتم میخوام به zed2 بزنم البته شاید یخورده نیاز به اصلاح داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •