سلام. ممکنه به قوانین دانشگاه جدیدتون هم مربوط بشه اما در کل ربطی به مدرک نداره و درصورتی که واحدهای مشترک بین اقتصاد و رشته جدیدتون باشه این کار امکان پذیره اما باید اینم در نظر بگیرید که تطبیق واحد معمولا فوری انجام نمیشه و یه یک ترمی طول میکشه.
سلام. ممکنه به قوانین دانشگاه جدیدتون هم مربوط بشه اما در کل ربطی به مدرک نداره و درصورتی که واحدهای مشترک بین اقتصاد و رشته جدیدتون باشه این کار امکان پذیره اما باید اینم در نظر بگیرید که تطبیق واحد معمولا فوری انجام نمیشه و یه یک ترمی طول میکشه.
سلام دوستان کسی میدونه جواب نهایی کنکور عملی پارسال دقیقا چندم بهمن اومده؟؟
دوستان اگه کلاس کنکور برای هنر رفتید تجربه تون رو بنویسید و بگید چطور بود و کدوم کلاس بهتره
ئه اینجا که هیچکی نیست
اصلا اول معلوم کنید کیا هستن. هرکی 92 کنکور هنر داره دستش بالا
نکنه فقط خودمم ؟!
من فقط برا کنکور عملی کلاس رفتم که راضیم وواقعا تاثیر داشت ولی واسه تئوری خودم خوندم توصیه میکنم دروس عمومی رو خوب بخونید چون خودبچه های هنر بیشتر تخصصی هارو میخونن واکثرا توعمومی درصد پایین میزنن ولی اگه عربی وزبان 30 40 بزنید ادبیات ودینی رو50 60 به را حتی تا رتبتون 400 500 میشه که تخصصی هم خوب بزنید عالی میشه متاسفانه من خودم بعد کنکور اینو فهمیدم اگ پیش یک مشاور هم برید که با توجه به شرایتطون برای مطالعه راهنماییتون کنه عالیه ودیگه نیازی به کلاس کنکور ندارید وبسته به همت خودتونه انشالله موفق باشید
سلام دوستان...یه سوال دارم راجع به خلاقیت موسیقی...راستش در فصل سوم ( فاصله در موسیقی) آخرای بخش یه بحثی هست به اسم بنیه های فاصله...همشو فهمیدم الا این جدوله که راجع به تعداد نیم پرده ها و کاسته و کوچک و درست و... کلشو حفظم اما نمیدونم چجوری باید استفاده کرد....حتی تست هم که میزنم فقط تستای مربوط به همینو مشکل دارم...مثلا نمیدونم تو فاصله ششم کاسته رو باید بزنم یا کوچک،بزرگ،افزوده...ممنون میشم اگه کمکم کنین...در ضمن رشته اصلیم تجربیه اما دارم واسه هنر میخونم واسه همین یه کوچولو مشکل دارم و گیج میزنممرسی
و یک سوال دیگه...برای قبولی در رشته عکاسی تهران.اصفهان.شیراز.کرمان.مش هد چه رتبه ای لازمه؟براساس کنکور 91
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید
مطالب مربوط به تئوری موسیقی رو کلاس رفتید یا خودتون از کتاب یاد گرفتید؟
خودم...خب اگه کلاس رفته بودم که مشکلی نداشتم...چون واسه کنکور تجربی کلاس میرم وقتم پره....دیگه واسه اون حوصله ندارم....البته واسه من که همچین درسه مهمی نیست اما خب بهتره بخونمش
بابته معرفی سایت هم ممنون.خیلیییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)