تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 394 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام سلام سلام سلام سلااااااااااااااااااااااا م به همه دوستان پی سی عزیز ...

یادش به خیر 2 سال پیش تو همین تاپیک ها می پلکیدم برای این وی پلاس فسقلی ...

وقت دوستان عزیز رو نمی گیرم ، به خصوص استاد اعظم ، استاد سیمور ( جسارت نشه به بقیه ، استاد سیمور بنده رو می شناسن که چقدر ... : دی ) می رم سر اصل مطلب ...

دوستان ، قیمت این 3 مدل رو کسی داره ؟
    اولی S9 از کاوون ، یکی X-FI 2 از کریتیو ، و سومی هم P7 از حضرت Iriver ....

استاد سیمور و بقیه هم یه مقایسه اکی ( مقایسه کوچک ) بدن بی زحمت ....

راستی ، تو این مایه ها ، چیزی رو جا ننداختم از جایی ؟
    پ ن : استاد اون پ خ رو هم اگه کوت بفرمایید اینجا ، شاید برای بقیه مفید تر باشه ، جسارت نشه البته یه وقت .

پ ن 2 : دوستان ، این تاچ اس 9 اگه کاپاسیتیو باشه که خیلی خفه !!! ( یکی از دوستان از هیرو تعریف می کرد کف بر بودم ، این اس 9 شیطون دل ما رو برده ، دل تو دلم نیست برم خواستگاری ... )

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 07-11-2009 at 22:06.

2. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FarsGolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقای mamad gonzo خیلی سخت گیری، ما یه چیزی گفتیم اینقدر حساس نباش به قول مهندس اگه بد بود که تمام دنیا نمی خریدن من الان بعد از یک هفته کاملا بهش عادت کردم و از پدومتر یا قدم شمارش بیشتر از پلیرش استفاده میکنم و اگه الان مشکلی پیش بیاد یا گم بشه مجبورم برم همین مدل رو دوباره بخرم ، با هدفون دیگه تست کردم البته هنوز نخریدم صدا خیلی فرق کرد(از این هدفون های بزرگ روی گوش فیلیپس) و ای کاش رادیوهای ما هم مثل کشورهای دیگه از این کانالهای دائم موزیک داشت چون رادیوش یه دونس.
    دوربینش هم بد نیست یا بهتره بگم به نسبت اندازه دستگاه کیفیت خوبی داره ولی جای دوربینش افتضاح بد تعبیه شده. کاملا زیر دست می مونه.
    در مورد کیفیت صدا باید خودت تست کنی در مقام مقایسه هنوز میگم جزو با کیفیت ها نیست، راستی یه قفل بلندی صدا هم داره که والدین می تونن برای بچه ها تنظیم کنن که از یه حدی بیشتر بلند نشه.
    یکی از بهترین قسمتهاش هم طراحی بدنشه.

ضمنا شما که اینقدر سخت گیری هر چی می خوای بخری اول برو تست کن من شنیدم یه فروشگاهی تو غرب تهران باز شده که یه شعبه از کارفوره (یه فروشگاه خارجی معروف) و به شما اجازه تست میده یعنی هر جنسی رو که داره یه دونه هم باز شدش هست و با یه کابل محافظت از سرقت قابل تسته، و یه نفر هم تو هر قسمت راهنما داره مثلا موبایل یا دوربین، واقعا تو ایران جای تعجب داره . اگه شعبه کارفور باشه آی پاد هم باید داشته باشه احتمالا 118 شمارش رو داره یه زنگ بزن و اگه دارن به رفتنش می ارزه.من نرفتم ولی میگن انتهای بلوار فردوس پشت پارک ارم.

4. 2 کاربر از FarsGolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا من رو برای خرید یه mp3 player خوب با قیمت حداکثر 50000 تومن
    راهنمایی کنید
    ضبط با کیفیت و عمر زیاد باطری برام مهمه برای ضبط صدای استاد میخوام
    ضمنا مدلی هست که بشه از باطری قلمی استفاده کرد . به نظر من بهتر از شارژ کردنه
    راستش این فروم اونقدر بحث توش شده که آدم کیج میشه
    لطفا یکم زودتر پاسخ بدید
    50 تومن بودجه پایینیه .. اصطلاحا بهش میگیم "بودجه ورودی" (یعنی بودجه ای که تازه میشه وارد بحث پلیرها نشد و رسید به دم در!) ...

بحث باتری قلمی/باتری شارژی چند سال پیش بیشتر رواج داشت که خیلی مدلهای حول و حوش 100 تومن به پایین قلمی خور بودند ... اون موقع شاید این جمله که "سلیقه اس و هرکدوم خوبی و بدی خودشون رو دارن" بیشتر معنی داشت .. الان اما دیگه جنگ مغلوبه شده و قلمی خورها بسیار کم شده اند و کمپانی ها دنبال شارژی هستند ...

با 50 تومن (و شاید چند تومن بالاتر) می تونی zen stone plus از کریتیو رو بگیری که مدل خیلی خوبیه ... T7 از iriver هم خوبه و توصیه میشه (نمایندگی اش توی بازار رضا و پاساژ پایتخته) .. مجددا V100 از کریتیو هم خوبه و اتفاقا قلمی می خوره ، اما باید بگردی دنبالش (نمایندگی کریتیو پاساژ ایران رو چک کن)...

ضمن اینکه توجه کن با بودجه شما، کیفیت ضبط پلیرهای این رده، خوب و مقبوله، اما دیگه معجزه هم نیست که مثلاً توی یه کلاس شلوغ بذاری اش از 10 متری و صدای استاد رو آینه ضبط کنه... اما میشه اطمینان داد که اگه بذاری اش رو میز استاد یا ردیف اول که فاصله از استاد معقول باشه (2 متر مثلاً) و بچه ها هم ساکت باشن ، راضی باشی..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون

1. +d2 صداش با ایپاد تاچ چقدر تفاوت داره؟
    2. کیفیت و بلندی صداش از i7 بهتره؟
    3. تاچش گرمایشیه مثل نانو یا نه؟
    4. صداش از نانو بهتره؟
    5.بلوتوث داره؟
    1. کیفیت صدای D2 قطعاً بهتر خواهد بود...

2. کیفیت صداشون باید یکسان باشه برای 90 درصد افراد .. اون 10 درصد دیگه هم با هم سروکله می زنن که کدوم بهتره!! (اینجوری در نظر بگیر که ریویوها بیشتر به i7 در مقابل D2 بها داده اند از نظر کیفیت صدا، و اگه فرض کنیم D2+ هم از نظر صوتی فرقی با D2 نکرده باشه، یعنی i7 اندکی بهتره - اما این تفاوت سلیقه ای و نامحسوسه)

بلندی صدای D2+ برابر 37+37 mw و برای i7 برابر 26+26 mw هستش ... بنابراین روی کاغذ D2 بلندتره .. اما توجه کن که اعدادی که کمپانی اعلام می کنه ، لزوماً در واقعیت رخ نمیده ... بنابراین فرض کن از این نظر هم یکی هستند.

3. من نفهمیدم منظور از "گرمایشی بودن" چیه ... اگه اشاره تون به اون چیزیه که دوستمون در پست اش گفت "حسگر گرمایی" ، من فکر نمی کنم منظورش این باشه که دقیقا یه چیزی گذاشتن که گرما رو بگیره یا ایجاد کنه! ... ... توجه کن که نانو و D2 از نظر بحث لمسی بودن در دو کلاس متفاوت هستند .. D2 صفحه لمسیه در حالیکه نانو یه کنترل لمسی مثل صفحه گردون داره : یعنی برای کنترل دستت رو روی صفحه اش نمی بری .

4. بعنوان یه قاعده کلی : cowon صداش از ipod بهتره .. این در مورد همه مدلهای این دو مارک صدق می کنه ..

5. مدل D2+ رو میگی ؟ .. نخیر

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من سونی را پیشناهاد میکنم . حرف نداره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سلام سلام سلام سلااااااااااااااااااااااا م به همه دوستان پی سی عزیز ...

یادش به خیر 2 سال پیش تو همین تاپیک ها می پلکیدم برای این وی پلاس فسقلی ...

وقت دوستان عزیز رو نمی گیرم ، به خصوص استاد اعظم ، استاد سیمور ( جسارت نشه به بقیه ، استاد سیمور بنده رو می شناسن که چقدر ... : دی ) می رم سر اصل مطلب ...

دوستان ، قیمت این 3 مدل رو کسی داره ؟
    اولی S9 از کاوون ، یکی X-FI 2 از کریتیو ، و سومی هم P7 از حضرت Iriver ....

استاد سیمور و بقیه هم یه مقایسه اکی ( مقایسه کوچک ) بدن بی زحمت ....

راستی ، تو این مایه ها ، چیزی رو جا ننداختم از جایی ؟
    پ ن : استاد اون پ خ رو هم اگه کوت بفرمایید اینجا ، شاید برای بقیه مفید تر باشه ، جسارت نشه البته یه وقت .

پ ن 2 : دوستان ، این تاچ اس 9 اگه کاپاسیتیو باشه که خیلی خفه !!! ( یکی از دوستان از هیرو تعریف می کرد کف بر بودم ، این اس 9 شیطون دل ما رو برده ، دل تو دلم نیست برم خواستگاری ... )

مرسی
    یا حق
    یادمه کلی سر v plus بحث کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود .. برو چک کن برای تجدید خاطره!

S9 حافظه 8 گیگش 260 تومن حدوداً و 16 گیگش 290 تومن ظاهراً.

من Xfi2 رو ندیدم ایران ... زنگ بزن از نمایندگی ها بپرس.
    P7 از iriver رو دیدم ولی قیمت دقیق ندارم . برای Xfi2 و P7 زنگ بزن اینجا پرس و جو کن : فروشگاه رایتک - 88892426

//

بابا اون همه تو پیام خصوصی پست زده بودی ، خودت کپی/پیست اش کن اینجا دیگه ..

//

بله - صفحه لمسی s9 مدل خازنی هستش ..

//

در مورد مقایسه هم اون چیزایی که مد نظر توئه رو (بعداً کپی اش کن اینجا) من فکر می کنم S9 مناسب باشه .. چه از نظر کیفیت و چه از نظر باتری .. D2 رو هم در نظر بگیر.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یادمه کلی سر v plus بحث کردیم ... این تاپیک بود .. برو چک کن برای تجدید خاطره!
    هه هه ، استاد دست کم گرفتی ما رو ها ، قبل از این که شما بگید ، هم این جا رو زیر و رو کردم ، هم پی تی رو
    S9 حافظه 8 گیگش 260 تومن حدوداً و 16 گیگش 290 تومن ظاهراً.
    آره دیدم ، خورد تو ذوقم
    اولشه ؟ صبر کنم می آد پایین یا نه ؟
    من Xfi2 رو ندیدم ایران ... زنگ بزن از نمایندگی ها بپرس.
    P7 از iriver رو دیدم ولی قیمت دقیق ندارم . برای Xfi2 و P7 زنگ بزن اینجا پرس و جو کن : فروشگاه رایتک - 88892426
    بی خیال استاد ، جدی گرفتی ها
    من برای خرید یه دیوایس 50 تومانی یه ماه کامل ریویو می خونم ، برا 250 ت خودتون 2*2 تا کنید دیگه ....
    اول انتخاب کنیم ، بعد می ریم سر قیمت ( قیمت اینترنت هست دیگه ، فوقش 20 ت بالاتره ، اون هم که .... : دی )
    //

بابا اون همه تو پیام خصوصی پست زده بودی ، خودت کپی/پیست اش کن اینجا دیگه ..
    استاد ، کارای سخت سخت می خواید ها ... .... چشم
    //

بله - صفحه لمسی s9 مدل خازنی هستش ..
    واااااااااااو
    عجب چیز خفتی بود ، یه فیلم از یوتیوب دیدم ، طرف با چاقو افتاده بود به جونش ، لامصب هیچی اش نشد ، خیلی مرده ( لینک بدم ، خیلی حال می ده ها ؟ )

//

در مورد مقایسه هم اون چیزایی که مد نظر توئه رو (بعداً کپی اش کن اینجا) من فکر می کنم S9 مناسب باشه .. چه از نظر کیفیت و چه از نظر باتری .. D2 رو هم در نظر بگیر.
    باشه ، بذارید اول پیست کنم اینجا ، می ریم سرش

استاد دستاتون رو گرم کنین که حالا حالا ها باید تایپ کنید
    Last edited by akhoond; 08-11-2009 at 20:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض سلام استاد ، خوبید ؟ آخوندک ام ... :دی

اوستاد سلام

بگذریم ، سرتون رو درد نیارم استاد ، برم سر اصل مطلب ، این وی پلاس دلم رو یه چند وقتیه که زده ( یکی نیست بگه چی دل تو رو نزده ) هم چنین اون 630 کریتیو ...

تو فکرم که یه یه برنامه بلند مدت ، شاید هم کوتاه مدت ، نمی دونم ، جفتش رو عوض کنم ....

انتظارات ام از پلیر اینه :
    1 _ پخش صدای خوب
    2 _ پخش فیلم هم خوبه ، و خوب هم باشه ( تازگی ها فیلم می بینم ، و تو فکر این هستم که نصف عمرم رو که تو مترو هدر می دم ازش استفاده کنم ....، بحث ساب تایتل هم پیش میاد ، اما اگه نشد ، نشد )
    *** راستی استاد ، تازگی که نمی شه گفت ، اما یه یک سالی می شه که یه 19 اینچ خوب خدا به ما داده ، توش فیلم دیدم لذت خوبی داره ، فیلم دیدن تو یه پی ام پی ، خیلی تو ذوق ام می زنه ؟ نظر شما ؟
    3 _ تاچ نباشه بیتره
    4 _ خروجی داشته باشه خوبه ( خوراکه فیلم با بروبچ )
    5 _ باتری اش مرد باشه
    6 _ برای فیلم نه ، اما برای آهنگ ، دیتا ترنسفرش دهن آدم رو صاف نکنه ، یعنی بدون برنامه هم بشه این کار رو کرد ، پلی لیست هم سریع بشه درست کرد
    7 _ Clock, Alarm, Calendar, Task, Contacts
    این موارد و از این دست خرت و پرت ها برام خیلی اهمیت نداره ، اما باشه بدک نیست
    8 _ رادیو که حزو باینفک باشه
    9 _ رادیو ریکودینگ هم باید باشه دیگه ، اصلا نمی شه گذشت ازش
    10 _ظرفیت اش بالا باشه
    11 _ فعلا همین ، شما چیزی به ذهنت نمی رسه ؟
    می دونم این ها هم زیاده ، هم خیلی ایده ال گرایانه ، اما از اینجا شروع کنیم تا دونه دونه فیلتر بشن ....

ببخشید ، به بیراهه رفتم ...

در مورد هدفون هم این 630 خوبه ، اما هم این که وقت تعویض اش رسیده ، هم این که خسته شدم ، دوست دارم تو همین حدود ها یه مدل \ مارک دیگه رو بگیرم برای تنوع ، اون هم این ایر ، و اون هم با همین کیفیت ، راضی ام ازش ....

این فکر هنوز خیلی خامه استاد ، 3 _ 4 روزه که کک اش افتاده به جونم ، برای اولین دیدار هم s9 از cowon رو دیدم ، همین ، بدم نیومد ازش ، ولی خیلی چیزی نمی دونم ازش ....

خیلی مخلصیم استاد
    یا حق

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون محمد جان و همچنین اقای فارس گلف.
    من از s9 خیلی خوشم میاد ولی حیف که پولش یکم زیاده و یکم سختمه اینقدر پولشو بدم از اون طرف از قیافه d2 هم زیاد خوشم نمیاد ولی باهاش کنار میاد.
    ممنون از همه که رهنمایی کردن ما بریم واسه جمع بندی خرید d2 شاید تو این مدت جمع بندی i9 هم اومئ رفتیم اونو خریدیم.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

اگه ميشه به من هم يه كمكي بكنيد :

من رفتم رايتك ( تو مركز كامپيوتر ايران ) گفت 8 گيگ Iriver E50 ديگه نمياد قيمتش هم 95 تومن بود ، منم ميخواستم اينو بخرم كه خورد تو حالم.

u5 cowon هم كه ديگه توليد نميشه و از قيافشم زياد خوشم نميومد.

يه Creative EZ300داشت كه ميداد 115 تومن و چيزه خوبي به نظر ميومد

حالا به نظر شما من با حدود 110 تومن چي بگيرم؟؟ اين EZ300 چطوره؟؟ با اين قيمت چيزه ديگه‌اي هم ميتونم بخرم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •