تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 110 از 1759 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

6

رکوردم در رابطه با مدت زمان کانکت شدن به اینترنت شکسته شد.....
    تا الان

فقط یه سوال....ایا اگه همینطور کانکت باشه خطری مودم رو تهدید میکنه یا نه؟؟؟؟؟(دارم دانلود میکنم) چون میخوام تا 1 روز دیگه هم کانکت باشه حداقل
    مودم من بیلیون هستش که 59000 از شاتل گرفتم....

در اون مورد راستشو بخوای دلم به حالش میسوزه گناه داره بدبختو بخوام 48ساعت روشن باشه؟؟ (آخه انصافم کجا رفته؟؟؟)
    اولا که این رکورداتو ببر تو گینس ثبت کن معروف شی بعدشم
    اقای mehdi_vsgh شما که گیر دادی به ما پست اسپم نده و تو فواصل زمانی فلان نده ...
    خودت میای اینجا پست میدی در مورد رکورد انلاین بودنتو دلسوزی واسه وسایلت حرف میزنی
    لطفا ازین به بعد از ارشاد بنده دست بردارو صحبتب از قوانین سایت واسه من نکن (سنگینتری)
    مرسی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اولا که این رکورداتو ببر تو گینس ثبت کن معروف شی بعدشم
    اقای mehdi_vsgh شما که گیر دادی به ما پست اسپم نده و تو فواصل زمانی فلان نده ...
    خودت میای اینجا پست میدی در مورد رکورد انلاین بودنتو دلسوزی واسه وسایلت حرف میزنی
    لطفا ازین به بعد از ارشاد بنده دست بردارو صحبتب از قوانین سایت واسه من نکن (سنگینتری)
    مرسی
    اقا مثله اینکه شما اصلا منظورمنو از اون پستم نفهمیدی .........

من بیشتر میخواستم بدونم که روشن بودم مودم به مدت طولانی ایا ضرری داره یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟ که دوستان جواب بنده رو دادند........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

من بیشتر میخواستم بدونم که روشن بودم مودم به مدت طولانی ایا ضرری داره یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟ که دوستان جواب بنده رو دادند........
    نه هیچ ضرری نداره... این مودما ساخته میشن برای اینکه 24/7 روشن باشن (یعنی 24 ساعت شبانه روز 7 روز هفته)... اگه این مودما روزی 25 ساعتم کار کنن هیچیشون نمیشه...

خود من الان دو ماهه که مودممو خاموش نکردم... (البته حدود 10-20 بار برق رفته خودش خاموش شده)...

اصلا قضییه کاملا اینجا متفاوته... بسیاری از قطعات الکترونیکی و کامپیوتری (مخصوصا IC ها) با هر بار خاموش و روشن شدن (قطع و وصل شدن برق) از عمرشون کاسته میشه... به همین خاطره که تو بسیاری از سازمان های بزرگ میبینی که سیستما هیچ وقت خاموش نمیشن و همیشه یا کار میکنن یا در حالت Stand-By هستن (البته این یکی از دلایلشه)... البته روشن بودن یه مقوله س و کار کشیدن یه مقوله دیگه... مثلا اگه شما هر روز از 24 ساعت 25 ساعت در حال دانلود باشید بعد از 2-3 ماه ممکنه که شاهد کاهش کارایی مودمتون باشید که این با یه بار خاموش کردن و اینکه بگذارید خنک بشه به طور تقریبی بهبود پیدا میکنه... البته این قطعات ساخته میشن برای اینکه همیشه روشن باشن و کار کنن و به جز در اجناس نامرغوب امکان اینکه ببینی مودمت به خاطر روشن بودن خراب بشه یک در 10 میلیون هم نیست...

4. 4 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دقیقا چه مدلیه؟ توی بازار پیدا میشه؟ اگه پیدا میشه با گارانتی کجا؟

ممنون
    BIPAC 5210S

این مدلش بود....

بعدشم اینکه من خودم مستقیما از شاتل گرفتم ادعا میکردن که ما خودمون نمایندگی هستیم و اینکه کاملا ضمانتش را برعهده میگریم حتی شکستگی و سوختگی و........

اما در مودر اینکه تو بازار با چه قیمتی یافت میشه؟؟؟ اصلا هست یا نه اطلاعی ندارم

اصلا قضییه کاملا اینجا متفاوته... بسیاری از قطعات الکترونیکی و کامپیوتری (مخصوصا IC ها) با هر بار خاموش و روشن شدن (قطع و وصل شدن برق) از عمرشون کاسته میشه... به همین خاطره که تو بسیاری از سازمان های بزرگ میبینی که سیستما هیچ وقت خاموش نمیشن و همیشه یا کار میکنن یا در حالت Stand-By هستن (البته این یکی از دلایلشه)... البته روشن بودن یه مقوله س و کار کشیدن یه مقوله دیگه... مثلا اگه شما هر روز از 24 ساعت 25 ساعت در حال دانلود باشید بعد از 2-3 ماه ممکنه که شاهد کاهش کارایی مودمتون باشید که این با یه بار خاموش کردن و اینکه بگذارید خنک بشه به طور تقریبی بهبود پیدا میکنه... البته این قطعات ساخته میشن برای اینکه همیشه روشن باشن و کار کنن و به جز در اجناس نامرغوب امکان اینکه ببینی مودمت به خاطر روشن بودن خراب بشه یک در 10 میلیون هم نیست...
    توضیحات بسیار جامع و کامل و مفید...

من که قصد ندارم همیشه مودم رو روشن کنم...اخه الان یه فایل مهمی دارم دانلود میکنم که از رپیدشر هستش و تا بحال 100 بار آپلود شده و رپیدشر هم پاکش کرده...
    برای همینم ناچارم یه سره دانلودش کنم......
    Last edited by mehdi_vsgh; 11-10-2008 at 20:59.

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من تونستم مودم USRobotics 9115 رو به ADSL وصل كنم فقط مشكلم اينه كه يه علامت تعجب روي local Area Connection هست!! چرا؟!!

چراغ WAP مودم كه عكس يه كره هست كار نمي كنه!!! چرا؟!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اگه اینطوره ینی adslوصل نیست....(حالا شما میگی وصله؟؟ نمیدونم چیه؟)
    پیغام

limit connection میده یا خیر؟؟؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها من تونستم مودم USRobotics 9115 رو به ADSL وصل كنم فقط مشكلم اينه كه يه علامت تعجب روي local Area Connection هست!! چرا؟!!

تبریک میگم.
    ADSL از کدوم شرکت گرفتین؟
    شبانه رایگان داره؟کانکشن جدا میخواد؟
    منظورم اینه که اگه به مودم 2 تا کانکشن تعریف کنی،این چراغ سبز نمیشه ولی کانکت میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

limit ميداد كه من آي پي بهش دادم و مشكلش حل شد! ولي چرا چراغ WAP روشن نميشه؟!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم.
    ADSL از کدوم شرکت گرفتین؟
    شبانه رایگان داره؟کانکشن جدا میخواد؟
    منظورم اینه که اگه به مودم 2 تا کانکشن تعریف کنی،این چراغ سبز نمیشه ولی کانکت میشه.
    از لايزر 128 نامحدود گرفتم!

يعني يه كانكشن رو پا كنم حله؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر میکنم خودت کانکشن بردبند ساختی و برای همین علامت تعجب روی local Area Connection هست که البته مهم نیست برو conections و تیکشو ارور و نمایشگر در سیستم ترای رو بردار.
    چراغ WAP اگه روشن نیست معناش اینه که توی روتر وایرلس اکتیو نیست اگه لازمش نداری که بیخیال ولی اگه لازم داشتی باید فعالش کنی و یادت نره کد بهش بدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •