اسم این سریال رو بجای یوسف پیامبر باید میزاشتن زلیخای تکاور. از 50 دقیقه فیلم 45 دقیقش زلیخا رو نشون میدن.
یکی نیست بگه بابا زلیخا فقط یه حادثه در زندگی حضرت یوسف بوده!
این فیلم بیشتر شبیه یه تله تئاتر خسته کنندست تا یه سریال سرگرم کننده.
اسم این سریال رو بجای یوسف پیامبر باید میزاشتن زلیخای تکاور. از 50 دقیقه فیلم 45 دقیقش زلیخا رو نشون میدن.
یکی نیست بگه بابا زلیخا فقط یه حادثه در زندگی حضرت یوسف بوده!
این فیلم بیشتر شبیه یه تله تئاتر خسته کنندست تا یه سریال سرگرم کننده.
جالب بود اون یارو که همیشه پیش یوسف و آوردش مصر بعد فروخت همون کسی بود که اون رو از برادراش تو کنعان خریده بود و چهرش تغییری نکرده بود پس چه جوری برادراش اون رو نشناختن !!!!!!!!!
من یه جایی خونده بودم یوسف وقتی عزیز مصر میشه غرور وجودشو فرا میگیره..برای همین بود که تعظیم هم کردن هیچی نگفت.
وای خدا ....
بهتر بود اصولا چنین سریالی ساخته نمیشد .... انقدر مشکل و ایراد داره که حتی نمیشه بهش خندید ...
جالبه که طرفدار هم خیلی داره ...
من یکی که موندم تو این وضعیت مردم چی رو دوست دارن !!!
با احترام کامل نسبت به نظر همه البته
سلام
هنر بازیگری این سیاهی لشکر ها من را کشته !!
یک چیز دیگه.اون یارو سیاهه که همیشه دنبال یوسف هستش که از بچگی تو قصر زلیخا بوده چطور اون دو تا زنه که با زلیخا هستند رو نشناخت.اونها که قیافشون تغییر نکرده.جالب بود اون یارو که همیشه پیش یوسف و آوردش مصر بعد فروخت همون کسی بود که اون رو از برادراش تو کنعان خریده بود و چهرش تغییری نکرده بود پس چه جوری برادراش اون رو نشناختن !!!!!!!!!
چند وقته از ایناروس خبری نیست.مثل اینکه تهیه ککنده حقوقش رو نداده و بقیه سریال رو بازی نکرده
آره عکسهاش رو دیدم.شبیه اکبر عبدی شده.آنخ ماهو میاد ... چند وقت دیگه کاهنای معبد با مو و ریش بلند میان قصر آمن هوتب.
44 قسمتهدو قسمت بیشتر نمونده . تحمل کنید
===========
منم طرفدار این سریال هستم اما تمام صحبتهای دوستانو قبول دارم .جدا برای ساخت این فیلم خیلی کم توجهی شده .ایرادات زیادی توی این سریال وجود داره که با کمی توجه و بدون صرف هیچگونه هزینه امکان برطرف کردنشون بود اما متاسفانه ...
یک نمونه دیگه از این ایرادتی که آشکارا به شعور ببیندگان توهین میکرد اونجا بود که وقتی رودامون اومد توی قصر پوتیفار اون دوتا ندیمه زلیخا نشناختنش در صورتیکه فقط 10 سال بود ندیده بودنش (10 سال در سنین میانسالی چهره آدمو زیاد تغییر نمیده که نشه طرفو شناخت)و جالب تر اون اینکه وقتی کلاهشو برداشت ازروی موهاش فهمیدن که طرف رودامونه .
Last edited by 4039; 14-03-2009 at 10:23.
من این تیکشو حالیم نمیشهوي در خصوص مهمترين ايرادهاي وارده به اين مجموعه گفت: يوسف اين فيلم تصوير يك پيامبر الهي نيست بلكه انسان خوبي است كه همواره او را در اندازه جوانان متدين و خوبي كه در زمان انقلاب و دفاع مقدس ميديديم، ارزيابي ميكنم.
خب مگه نه اینکه پیامبرها هم انسان هستند
اگه غیر این باشه چه جوری باید از پیامبرا الگو گرفت؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)