تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 239 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه MZ_Love17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اينترنت!!!

پيش فرض

از لطفتون ممنون
    فقط یه سوال دیگه
    لطفا این فایل رو دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درون اون غیر از key دوتا پوشه به نام avast!_Pro_AV_Crack و avast!_Pro_IS_Crack کرک هست
    اینا چی هستن؟ و چطوری می تونم از اینا استفاده کنم
    ممنون

پ.ن: این سوالات بازدیدکننده های سایتم هست، چون من از انتی ویروس آواست اطلاعات زیادی ندارم از بروبچز گل انجمن کمک می گیرم
    از لطفت و راهنمایی دوستان سپاس
    ذارم

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

از لطفتون ممنون
    فقط یه سوال دیگه
    لطفا این فایل رو دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درون اون غیر از key دوتا پوشه به نام avast!_Pro_AV_Crack و avast!_Pro_IS_Crack کرک هست
    اینا چی هستن؟ و چطوری می تونم از اینا استفاده کنم
    ممنون

پ.ن: این سوالات بازدیدکننده های سایتم هست، چون من از انتی ویروس آواست اطلاعات زیادی ندارم از بروبچز گل انجمن کمک می گیرم
    از لطفت و راهنمایی دوستان سپاس
    ذارم
    باید سیستم رو قبل از کرک به صورت سیف مد بیارن بالا اون فایل که آخرش .dll هست رو کپی کنن تو فولدر آواست . ریسیت کنن و معمولی ویندوز بیاد بالا اون وقت کی ها رو اجرا کنن

3. 2 کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MZ_Love17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اينترنت!!!

پيش فرض

باید سیستم رو قبل از کرک به صورت سیف مد بیارن بالا اون فایل که آخرش .dll هست رو کپی کنن تو فولدر آواست . ریسیت کنن و معمولی ویندوز بیاد بالا اون وقت کی ها رو اجرا کنن
    تو فولدر اصلی آواست؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

تو فولدر اصلی آواست؟؟؟؟
    ..شما باید وارد این قسمت بشید C:\Program Files

و فلدر نصب اوست را پیدا کنید و این dll را کپی کنید در فلدر اوست ولی همانطور که دوستمون گفتن باید در سیف مد این کار را انجام بدید.

6. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه angeel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان .من یه مشکل دارم هربار که سیستم رو روشن میکنم انتی ویروس بهم یه پیغام میده که معنیش رو نمیدونم اگه میشه راهنمایی کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان .من یه مشکل دارم هربار که سیستم رو روشن میکنم انتی ویروس بهم یه پیغام میده که معنیش رو نمیدونم اگه میشه راهنمایی کنید.
    در هنگام بالا آمدن ویندوز برنامه keychager هم به صورت اتوران قصد اجرا دارد که از نظر آواست غیر معتبر و ناامن است و از شما میخواهد که آن را در سندباکس اجرا شوید
    بهتر است msconfig را در سرچ تایپ کنید و در قسمت startup تیک برنامه keychanger رو بردارین تا هنگام بالا آمدن ویندوز دیگر این پیغام را نبینید

9. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در هنگام بالا آمدن ویندوز برنامه keychager هم به صورت اتوران قصد اجرا دارد که از نظر آواست غیر معتبر و ناامن است و از شما میخواهد که آن را در سندباکس اجرا شوید
    بهتر است msconfig را در سرچ تایپ کنید و در قسمت startup تیک برنامه keychanger رو بردارین تا هنگام بالا آمدن ویندوز دیگر این پیغام را نبینید
    ممنون دوست عزیز.من وارد startup شدم اما اسم این برنامه توی لیستش نبود.باید چکار کنم؟
    فکر کنم این برنامه مربوط به تغییر سریال ویندوز و قانونی کردن اون باشه.این پیغام ممکنه مشکل ساز باشه یا نه چیز مهمی نیست؟
    چند مدت پیش هم از همین برنامه keychang.exe برام یه پیغام میومد مبنی براینکه یکی از فایلای dllسیستم شما گم شده است. من فیلای dll رو دانلود و مجدد نصب کردم اما اون فایلی که ارور گم شدنش رو میداد توی اون لیست نبود اما به هر حال دیگه اون پیغام برام نمیاد.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینین sandbox یا گودال ماسه بازی اسم یه تکنولوژی امنیتی هست که به کاربر اجازه میده که برنامه ی مشکوک رو در اون حالت اجرا بشه تا اگر احیانا اون برنامه مشکلی داشت در این حالت نتونه به شکل واقعی به سیستم آسیب بزنه و به این ترتیب شما از حمله ی اون پیشگیری کردین.
    امکان جالبی هست که در بین آنتی ویروسهای حداقل رایگان فکر کنم avast اونو ارائه میده اولین بار هم گوگل این تکنولوژی رو پیاده کرد.

بهرحال اگه به این برنامه اطمینان دارین که طبیعتا هم اینطوری هست ازون گزینه ها گزینه ی open the program normally رو انتخاب کنین و تیکی گزینه ی مربوط به اینکه آنتی ویرویس این مسئله رو برای دفعات بعد به یاد داشته باشه رو بزنید یعنی:
    Remember my answer for this program

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.من وارد startup شدم اما اسم این برنامه توی لیستش نبود.باید چکار کنم؟
    فکر کنم این برنامه مربوط به تغییر سریال ویندوز و قانونی کردن اون باشه.این پیغام ممکنه مشکل ساز باشه یا نه چیز مهمی نیست؟
    چند مدت پیش هم از همین برنامه keychang.exe برام یه پیغام میومد مبنی براینکه یکی از فایلای dllسیستم شما گم شده است. من فیلای dll رو دانلود و مجدد نصب کردم اما اون فایلی که ارور گم شدنش رو میداد توی اون لیست نبود اما به هر حال دیگه اون پیغام برام نمیاد.
    مربوط به فارسی کردن وبندوز شما هست که در بعضی دی وی دی های ویندوز 7 شرکتی وجود دارد
    در اتارت آپ با نام MRT keyboard changer باید باشه

13. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شاید جای مطرح کردن این بحث اینجا نباشه اما حالا که بحث از برنامه keychang شد.شاید بهتر باشه همینجا بگم.من هر روز که سیستم رو روشن میکنم یه پیغام جدید برام میاد.نمیدونم ایراد از کجاست به نظرتون ویندوز 7 نصب شده روی سیستمم مورد داره.امروز هم این پیغام برام اومد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •